02-04-2010, 11:27 AM
|
#5488 (permalink)
|
Tesekkür: 3,278
425 Mesajinıza toplam 2,298 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Herkese merhaba arkadaşlar. Aslında hayatımda herşey çok güzel gidiyor, insan her durumda iyi birşeyler düşünüp bulmalıki mutluluk duygusunu hissetsinki mutluluk duygusuyla özdeşleşmiş olayları çeksin. Ben bunu hala tam başaramıyorumki dün gece bir olay oldu. Sizin de fikrinizi alayım dedim. Dün gece erkek arkadaşım geç saatlerde eve dönerken trafikte arkasından birisi sellektör yakmış. Ben bile o olaya sinir oluyorumki hele birde hızlı gidiyorsan ne sellöktürü!!! Ben bile buna kızıyorken bir erkeğe bu yapılınca tabi sinir olur. Neyse erkek arkadaşım yinede genelde böyle durumla karşılaştığında hemen sağ şeride geçerdi, bu sefer zaten yeterince hızlı gittiğinden dolayı sinir olmuş bikaç kere daha arkasından sellektör yakınca sağ şeride geçmek istemiş fakat yanda kamyon varmış oda onu sıkıştırmış ve geçememiş, öyle olunca arkasındakinin bu durumu farketmemesine ve buna rağmen sellektör yakmasına devam etmesine iyice sinir olmuş ve önünde ani yavaşlamış bunu bikaç kere yaptıktan sonra sağ şeritteki kamyoncu uzaklaşınca sonra oda sağa geçmiş ama arkadaki adam erkek arkadaşımın bikaçkere ani yavaşlamasına iyice sinirlenmiş olsa gerekki onu takip etmiş, çok ıssız bir yerde oturduklarından dolayı, anayol u dönüş yapacak yer yok, erkek arkadaşım bu manyaktan kaçamamış:( Evlerine iyice yaklaşınca evi öğrenmesin diye mecburen yavaşlamış oda erkek arkadaşımın arabasının önünü kesmiş, durdurmuş. Erkek arkadaşım arabayı kilitlememiş, arabasının camı bozuk olduğu için camı kapatsaymış , adamın yumruğu cama değdiği an cam patlayıp kırıkların vücuduna girmesinden endişelenerek, camı açık bırakmış ve ne olursa olsun artık düşüncesiyle beklemiş. Adam açık camdan yumruklamış arkadaşımı, sonra oda yetmemiş arabayı açmış gel demiş, uzun saçlı iri yarı bir manyak! Dışarı çıksaydım kesin beni öldürürdü diye düşünerek kendisi arabadan inmemiş ve adama sürekli sakin ol sakin ol demiş ama adam durmamış ve uzunca müddet tekme tokat yumruk onu dövmüş:( Gecenin bir yarısı ordan geçen araba az tabi. Neyseki bikaç kişi durmuş ve adamı ayırmışlar arabasına bindirip göndermişler belki onlar olmasaydı aşkım şu anda ölmüş bile olabilirdi yada çok kötü durumda olabilirdi. İnsanın bazen basireti bağlanıyor eli kolu bağlı oluyor ve bişey yapamıyor ya sanırım buda böyle bir durum. İyiki ben yanında yoktum, ben yanında olsam arkadaşımda adama vurmaya çalışırdı ve olay iyice büyürdü.
Erkek arkadaşımda aileside durumu polise söylemeye çekinmişler. Söyleyince adam eğer manyaksa bu seferde ailesine bulaşır ve olayı dahada büyütür, uzatır diye söylemek istememiş,ama bence yanlış. Bence söylenmesi gerekiyor. Burası dağ başı değil. Hakkımızı hukukumuzu armalıyız. Böyle yaşanmaz, böyle insanın psikolojisi ne duruma gelir. Şimdi o adam elini kolunu sallaya sallaya ortada geziyor. Ben bugün sinirimden yolllarda o adamın plakasını aradım ve aramayada devam edicem. Henüz ne yapacağımı bilmiyorum, ama bu adamın başkalarınada zarar vermesini istemiyorum. İçinizde polis olan, yada akrabası tadınığı polis olan biri varsa bir yardım etsin bana bir fikir versin bu adamın plakasını versek yakalansa ne gibi bir ceza çeker. Sadece para cezasıyla kalacaksa hiç iyi değil, bence direk bikaç yıl içerde zorunlu olarak yatmalıki, böylelikle bir pislik cesasını çekmiş olur. Her ne kadar böyle güzel bir sitede bulunuyor olsamda , içim şuanda çok buruk. Devlete ne olursa olsun güvenmemiz gerektiğini düşünüyorum. Böyle pes edersek, korkarak yaşarsak durumumuz ne olur. İnsanlar kendi kendilerine çözüm bulmamalı hak hukuk yer almalı diye düşünüyorum. Fikirlerinizi bekliyorum. |
| |