22-02-2012, 06:55 PM
|
#5947 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 14
55 Mesajinıza toplam 149 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı: simree Nickli Üyeden Alıntı
:)) aslında mantığı çok basit..sevgi enerjisi yollamak evet bi parçası ama özü degil..özü bizim hayatımıza dahil olmuş hayatımıza bişekilde 5 dk hatta 2 sn de olsa, tv de görerek de olsa olayların bizim oluşturdugumuz gercekler oldugunu bizim içimizdekilerin yansıması oldugunu kabul edip, af dilemek...ben bu konuyu çok araştırdım,gecelerce günlerce, çok okudum...yani yaşantımıza giren her ne olursa olsun irili ufaklı tüm aksaklıklar bizim içimizdekilerden, davranışlarımızdan hatta atalarımızdan gelen hatalardan kaynaklı olarak hayatımızda var oluyorlar..bunu şifadan tutun da günlük basit bi olayda dahi kullanabilirsiniz, çünkü herşeyin sorumlusu biziz..mesela arkadaşım sormuşsun..şoför konusunda şöyle bir metini aklımdan geçirdim tekrar ederek...şöforun şu anda gitmemesinin ve beklemesinin tüm sorumlulugunu alıyorum, benden kaynaklanıyor özür dilerim lütfen beni affet, seni seviyorum teşekkür ederim... bu kadar..kelimeler eklenebilir çıkarılabilir, kişinin içinden nasıl geçiyorsa..samimiyet önemli ve bu 4 kelime şart... | yakın bir dönem önce bende araştırmıştım bu konuyu gerçekten güzel özetlemişsin mantık biraz daha yerine oturdu aklımda. bu yöntemi ben affetmedede kullanıyorum bazen. kızgın olduğum bazı kimselerin hayatıma girmelerinde bir sebep olduğu ve bir şekilde yaşanan olaydan sorumlu olabileceğimi düşünüp hoopono yaptığım oluyor ve işede yarıyor |
| |