04-06-2013, 09:10 AM
|
#6039 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı: mevsim sonbahar Nickli Üyeden Alıntı
merhabalar,tam bişiler yazmaya niyetlendimki aşagıda "yarın ne olacak"diye bir yazı gördüm,dün ne oldu?.............yarın ne olacak? peki aradaki bu güne ne oldu.hep sormakdanmı yoksa beklemekdenmi bilmiyorum ama ben çok yoruldum,uyumak uyumak uyumak istiyorum.. | "neden" diye sormaktan sadece bırak, olsun.. herşey için neden diye sormanın bu senin durumundaki etkiis çok büüyk inan bana. somut örnek vereyim, ders çalışamıyorum ben şimdilerde ama öss için çalıştığımda gayet güzel gidiyordu ve şimdi bakıyorum da, o zamanlar nasıl olacak diye sormuyordum, sadece çalışmam gerekti ve çalışıyordum. şimdiyse, nasıl olacak nasıl yapacağım diye sormaktan 2 senedir yerimde sayıyorum..
ya da başka şeylerde de aynıdır, duygularını ifade etme konusunda da aynıdır.. normalde içinden geçenleri söylersin, biter. ama nasıl söyleyeceğim, nasıl tepki veredek, o gün hava yağmurlu mu çamurlu mu olacak vs diye içine girdiğimiz büyük ikilemler bizi hem yoruyor, hem de özümüzden, hakiki bize yaklaşmaktan iyice engelliyor. farkında olmak gerek |
| |