| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)Hayatım Değişti Klubü ve Hayatım Değişti Kafesi HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız nese a dostlar ben yatar zaten bakmak ile görmek arasında ki farkı çözememişim nese çözen birilerinden yarın öğrenirim haydın çok öptüm sizleri... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hayatım Değişti Kafesi telkin cd indir izle İstanbul Hayatım Değişti Kafesi nerededir kimdir Hayatım Değişti Kafesi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hayatım Değişti Kafesi hipnoz Hayatım Değişti Kafesi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hayatım Değişti Kafesi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hayatım Değişti Kafesi kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1231 (permalink) |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tesekkür: 2
233 Mesajinıza toplam 444 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() nese a dostlar ben yatar ![]() ![]() ![]() ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #1232 (permalink) | |
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]() ![]()
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #1233 (permalink) |
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() bir yazı yazdım bir cevap gelmedi... ![]() ![]() aşk olun ... ![]() Dag basında rastladım Ak sakallı bırısıne Bın yıllık bır halıya bın yıldan berı Bagdas kurmus bır cınar gıbı Sordum ona ask ne ustam Hayatın sırrı ne Tepeden tırnaga asıgım ben Koskoca bır hayat var onumde Sevda, kusun kanadında Urkutursen tutamazsın Okse ıle sapanla Vurursunda saramazsın Hayat sırrının suyunu Cesmelerden bulamazsın Ansızın bır delı caydan Icersınde kanamazsın [youtube=425,350]
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #1234 (permalink) |
Çevirmen ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tesekkür: 0
90 Mesajinıza toplam 284 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() sevgılı hayalablacım sevgılı emel , asısler sende buralardamısın, ben bu hafta bır fırmanın davetlısı olarak sehır dısına gıttım ısım uzadı donemedım hemen, hersey yolunda cok sukur, sanırım anlasıcaz bu fırmayla haftaya ıspanyaya gıdıyorum, aynı cekım yasasında ıstedıgım gıbı ıstedıgım gıbı bır ıs buldum bu sefer, kontratımı da suresız yapacaklar , cok sukur rabbıme , ama haftaya ıyı bır performans gostermem lazım, bu arada asıslerle gelıstırdıgımız teknık sayesınde bır de ekstra bır ıs teklıfı geldı, onunla da bu aksam gorusucem, ısten kafamı kaldıramadım bu hafta hayalablacım senın telefonunu yanıma almamısım sımdı sana ozelden yazıyorum.. opuyorum hepınızı ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #1235 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() tresor çok sevindim senin adına ... ![]() ![]() ![]()
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #1236 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tesekkür: 8
36 Mesajinıza toplam 65 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Merhaba arkadaşlar bugün çok sakiniz Cuma rehavetimi ? Tresor bende senin adına çok sevindim hayatında çok güzel gelişmeler var.Selam Shamanic aşk ve sevgi konusunda katılıyorum sana aslında güzel bir konuydu.
__________________ Kod adı : Mutluluk <br />Yazan Oynayan Yöneten Pamir Mühür |
![]() | ![]() |
![]() | #1237 (permalink) |
Guest
| ![]() merhaaabaaaa...... nasılsınız arkadaşlaaaaar...... ![]() |
![]() |
![]() | #1238 (permalink) | |
233 Mesajinıza toplam 444 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #1239 (permalink) |
Guest
| ![]() çooook yorgunum emel cim evde tadilat var ve bu arada çalışıyorum. haaa birde ben dünden beri siteye bitürlü giremedim problemmi vardı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() | #1240 (permalink) |
![]() | ![]() he gurban malesef sorun varmış bir kaç arkadas da aynı sorundan dolayı mail atmış ben nöbette idim sabah geldim gördüm.neyse ki çözülmüş yahu vallaha alışkanlık yapıyor burası ![]() ev tadilatı zordur gel bi mola ver cay ısmarlayam sana ![]() |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
gunaydinlar |
| |
Hayatım Değişti Klubü ve Hayatım Değişti Kafesi HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız nese a dostlar ben yatar zaten bakmak ile görmek arasında ki farkı çözememişim nese çözen birilerinden yarın öğrenirim haydın çok öptüm sizleri...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hayatım Değişti Kafesi telkin cd indir izle İstanbul Hayatım Değişti Kafesi nerededir kimdir Hayatım Değişti Kafesi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hayatım Değişti Kafesi hipnoz Hayatım Değişti Kafesi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hayatım Değişti Kafesi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hayatım Değişti Kafesi kuantum düşünce kitap haberi