24-11-2007, 12:47 PM
|
#62 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 2
233 Mesajinıza toplam 444 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: ilginç resimler Alıntı: tresor Nickli Üyeden Alıntı
<center> </center> ne guldum yahu emel senı bosuna en sırın kıvrak zekalı eleman secmemısler hastanede , acaba stand up yapmaya mı baslasan , ben organızasyonu yaparım canım | pazartesi ve salı günleri hazırladıgımız panelin afişlerini alıp sehrin ana yerlerini dolaşıp dagıtıcam.hastanelere gidicem başhekimleri ile konuşup hastanelerine afiş asmak için izin alıcam.sağlık müdürlüğüne gidip saglık müdürü ilede konusacakmışım orayada asmak lazımmış izin alınmalı sanırım okul müdürleri ilede görüşmem gerekiyormuş şaşkın umarım valiliğe yollamazlar buralara gidebilecek ve onları ikna edebilecek kadar sevimli sempatik ve ikna etkileme yetenegi en güçlü kişisi secilmiş. oda benmişim yahu adama iş yaptıracaklar ya iii kekliyolar neyse ki şöfor ayarlandı.yoksa töbe dolaşamamzdım ben onca yeri
bu arada sevgili arkadaşım sen hele bi geell o gül yüzünü göreyim stand up korban olsun sana yaparım vallaha aslında bayada eğlenceli olur varya |
| |