günün dumur olayı (yuff,ohaa ,daha neler ,yok olmaz dediklerimiz)Hayatım Değişti Klubü ve Hayatım Değişti Kafesi günün dumur olayı (yuff,ohaa ,daha neler ,yok olmaz dediklerimiz) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız gün içinde bizi şaşkına uğratan yok artık çüşşş ohaa yuhhhhhh(kaba tabirler yazdım özür dilerim ) dumur'a uğradığımız anlar vardır işte bizlerle onları paylaşın diyorum günün dumur olayı yaşadığınız şahit olduğunuz o dumur anlarını yazalım (yazmazsanız tırmalarım)(noterden tastikli site kediniz pisimbat... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hayatım Değişti Kafesi telkin cd indir izle İstanbul Hayatım Değişti Kafesi nerededir kimdir Hayatım Değişti Kafesi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hayatım Değişti Kafesi hipnoz Hayatım Değişti Kafesi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hayatım Değişti Kafesi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hayatım Değişti Kafesi kuantum düşünce kitap haberi | |
|
09-12-2007, 07:55 PM
|
#1 (permalink)
| Paşa Site Kedisi
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| günün dumur olayı (yuff,ohaa ,daha neler ,yok olmaz dediklerimiz) gün içinde bizi şaşkına uğratan yok artık çüşşş ohaa yuhhhhhh(kaba tabirler yazdım özür dilerim ) dumur'a uğradığımız anlar vardır işte bizlerle onları paylaşın diyorum günün dumur olayı yaşadığınız şahit olduğunuz o dumur anlarını yazalım (yazmazsanız tırmalarım)(noterden tastikli site kediniz pisimbat Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ asi,hırçın,hür,asabi,küstah | Offline
| |
09-12-2007, 08:01 PM
|
#2 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 0
141 Mesajinıza toplam 392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: günün dumur olayı (yuff,ohaa ,daha neler ,yok olmaz dediklerimiz) günün olmasa da 1 buçuk yıl önce otobüste istemeden kulak misafiri olduğum bi şey vardı:
bendeniz eve gitmekteydim.kalabalıktı hava sıcak doğal olarak terlemeye başladık.mayısın sonları tabi.derken arka koltuktaki bi amcam yanındakiyle sohbet ediyordu:
-sıcaklar erken bastırdı bu yıl.
-her sene 11 gün geri geliyor ya ondan.  | Offline
| |
09-12-2007, 08:31 PM
|
#3 (permalink)
| Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: günün dumur olayı (yuff,ohaa ,daha neler ,yok olmaz dediklerimiz) geçen akşam tv de kanalları zaplıyorum... bir yarışma programı var.. var mısın yok musun... sunucusunu hemen hepimiz biliriz..
acun ılıca.. kendisi dünyayı dolaşmış yeni model evliya çelebi sayılır...
programın akışı içerinde bir atasözü kullanayım dedi..
midyata pirince giderken diye başladı söze...
dedim düzeltir heralde ama oda ne bir kaç kez tekrarladığı gibi yarışmacılardan biride kendisine aynı şekilde destek verdi..
40 yıllık dimyat oldu size midyat
pek bilinmeyen, cok kisiyi yanilgiya dusuren farktir. midyat'ta princ gibi suda yuzen bir bitkinin yerine tamamen susuz tarim yapilir. susuz üzüm,kavun,acur vs..dimyat'a gelince, sozu selim gündüzlap'in "deyimler ve öyküleri 2" kitabina bırakalım;
" dimyat, mısır'da süveyş kanalı ağzında bir limandır. eskiden mısır'ın meşhur pirinçleri, ince hasırdan örtülmüş torbalar içinde buradan anadolu'ya gelirmiş.
dimyat'a pirinç almak için giden bir türk tüccarının bindiği gemi, akdeniz'de korsanlar tarafından soyulmuş ve adamcağzın bütün altınlarını almışlar.
binbir zorluk içinde istanbul'a dönen pirinç tüccarı on yıl içinde iflas etmiş. istanbul'dan kalkmış, memleketi olan karaman'a gitmiş. o sene tarlasından kalkan buğdayları da bulgur tüccarlarına sattığından, kendi ev halkı kışın bulgursuz kalmışlar. "
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. | Offline
| |
09-12-2007, 08:33 PM
|
#4 (permalink)
| Paşa Site Kedisi
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: günün dumur olayı (yuff,ohaa ,daha neler ,yok olmaz dediklerimiz) samurun bugün bana anne diye mırıldanması tam dumurluktu beim için şaşkın dusun
__________________ asi,hırçın,hür,asabi,küstah | Offline
| |
11-12-2007, 05:10 PM
|
#5 (permalink)
| Çevirmen
90 Mesajinıza toplam 284 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: günün dumur olayı (yuff,ohaa ,daha neler ,yok olmaz dediklerimiz) gunun dumur olayını ben dıyım , ıkı gundur kapı calıyor bende megafondan cevap verıyorum, adamın bırı geldı ben dedı papazım konusabılırmıyız, benımle vakıt kaybetmeyın ben katolik degilim dedim, ısmımı yabancı goren benım zıle basıyo olaya bak, cemaat gıtmeyınce bunlar da kapı kapı cemaat aramaya cıkmıs herhalde :) | Offline
| |
11-12-2007, 05:39 PM
|
#6 (permalink)
| Üsteğmen
54 Mesajinıza toplam 82 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: günün dumur olayı (yuff,ohaa ,daha neler ,yok olmaz dediklerimiz) Alıntı: tresor Nickli Üyeden Alıntı
gunun dumur olayını ben dıyım , ıkı gundur kapı calıyor bende megafondan cevap verıyorum, adamın bırı geldı ben dedı papazım konusabılırmıyız, benımle vakıt kaybetmeyın ben katolik degilim dedim, ısmımı yabancı goren benım zıle basıyo olaya bak, cemaat gıtmeyınce bunlar da kapı kapı cemaat aramaya cıkmıs herhalde :) | e buna tabiri caiz ise yuhhh derim yani :) Ne konuşcaktı acaba pek bi merak ettim :) | Offline
| |
11-12-2007, 07:29 PM
|
#7 (permalink)
| Çevirmen
90 Mesajinıza toplam 284 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: günün dumur olayı (yuff,ohaa ,daha neler ,yok olmaz dediklerimiz) ogrendım papazın derdını meger adamcagız bu apartmanda yardıma ıhtıyacı olan varsa onları tespıte gelmıs, tuh ya adamın dedıgını anlamamısım | Offline
| |
11-12-2007, 10:47 PM
|
#8 (permalink)
| Üsteğmen
93 Mesajinıza toplam 302 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: günün dumur olayı (yuff,ohaa ,daha neler ,yok olmaz dediklerimiz) gelir yie o papaz merak etme.
burda da var aynilari cemaatlerini arttirmak icin yapiyorlar!!!! | Offline
| |
15-12-2007, 01:23 AM
|
#9 (permalink)
| Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: günün dumur olayı (yuff,ohaa ,daha neler ,yok olmaz dediklerimiz) askerlikten muaf tutulma talebi
(asagida anlatilan bu olay resmi kayitlardan alinmistir.)
saygi deger hakim bey..
saygilarimla size açiklama özgürlügümü kullanarak bazi seyleri bildirmek istiyorum.
umarim bu durumu en kisa zamanda açikliga kavusturursunuz.
su günlerde askerlige çagrilacagim.
adim cafer keskinbiçak .
24 yasindayim ve su anda 44 yasinda olan mahmure adindaki dul bir bayanla üç yil önce evlendim.
evlendigim kadinin su anda 25 yasinda düriye bir kizi var ve babam ferit keskinbiçak ise bu bahsetmis oldugum
üvey kizim düriye ile geçen yilin ocak ayinda evlendi. böylelikle babam, karimin kizi ile evlendigi için damadim olmus oldu.
ayni zamanda, üvey kizim da babamla evlendigi için üvey annem olmus oldu.
karimin geçen sene benden hamile kaldi ve bir kamil adini koydugumuz bir oglumuz oldu.
oglum kamil, üvey kizim düriye'nin erkek kardesi ve ayni zamanda babamin da hem kayinbiraderi ve
hem de torunu, üvey annemin de erkek kardesi oldugu için benim de dayim oldu.
babamin esi yani üvey kizim düriye geçen sene kasim ayinda babamdan bir erkek çocugu dünyaya getirdi ve adini arif koydular.
arif'te ta babamin oglu oldugu için benimde erkek kardesim ve de kizimin oglu oldugu için de benim torunum oldu.
yani ben de ayni zamanda torunum olan arif'in erkek kardesi oldum.
ayrica bir annenin evladinin babasi esi olduguna göre bende esimin kizinin babasi olmus oldum.
ayni zamanda kizimin erkek çocugunun da erkek kardesi oldum.
kisacasi ben simdi ayni zamanda üvey kizim düriye'nin oglu arif'in de büyük babasiyim.
sayin hakim bey sizden ricam, benim askerlik görevimden muaf olmam yönünde karar vermenizdir.
zira su anda ben...
babam ferit keskinbiçak'in ogluyum.
babamin üvey kizim ile olan evliliginden dogan arif keskinbiçak'in büyükbabasiyim.
ayni zamanda babamin torunu olan oglum kamil keskinbiçak'in babasiyim.
bu durumda, sizde iyi biliyorsunuz ki mevcut kanunlarimiz uyarinca büyükbaba, baba ve ogul ayni zamanda askerlik yapamazlar..
saygilarimla.
cafer keskinbiçak.
not : adiyaman ili .... ilçesi ... asliye hukuk mahkemesince...
adli tabiplik raporunda belirtilmis olan psikolojik rahatsizliklarindan ve (!)
aile içindeki dengesizliklerden dolayi cafer keskinbiçak'in askerlik hizmetinden muaf tutulmasina
ve askerlik subesindeki dosyasina bu sekilde islenmesine karar verilmistir. dusun dusun
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. | Offline
| |
18-12-2007, 04:41 PM
|
#10 (permalink)
| Üsteğmen
54 Mesajinıza toplam 82 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: günün dumur olayı (yuff,ohaa ,daha neler ,yok olmaz dediklerimiz) e yuh yani denir buna :P | Offline
| | | |