Alıntı:
(((enes))) Nickli Üyeden Alıntı
İşin şakası bir yana emelcim önemli olan erkek yasa bayan olmakta değil. önemli olan insan olmakta... |
ba ba ba
.
herhalde yani insan olabilen ilişkilerden bahsetmiştim zaten ben bunun kadını erkeği olmaz tabiki enescim sende tam gaz taa osmanlı dönemine dönerek toptan değerlendirme yapıp ,erkekleri temize çıkarıp aklayıp,işin sırrı insan olmakta diye konu bitmiştir moduna girmissin hemen..
..
ben hep derim ki zaten kadınlar ve erkeklerin tehlikeli türleri mutlaka vardir.bazen hehehe demek bir hoşgörüye dönüşebilir...bizde yeri gelir hehehehe deriz.
mesela bir örnek.annemden öğrendim: babam aldiği pantolonların paçasını hep anneme kıyasla daha kısa ister..annem de hemen hehehehe der ve işe koyulur bir prova eder,söker ve aynı yerinden kıvırıp diker, nasıl olmuş hayatim? der babam da süper olmuş hayatım eline sağlık der. olay çözümlenir.
bu sadece binlerce hileden yalnizca biridir..eğer annem gerçekten kısaltsaydı belkide babam belkide yeterince kısaltmadın mı diyecekti..
eee 40 senelik ilişki biz burdan tarih kimya fizik ve ekonomi bilgilerimizle istediğimiz kadar yorum yapalım...
gerektiğinde hakkını savunup red etmek, gerektiğinde kuzu gibi kabul etmek...en güzeli bu olsa gerek.haklı olan kazansın diyelim..
onlar ermiş muradına biz çıkalım yolaa.
sevgiler