24-12-2009, 05:26 PM
|
#4 (permalink)
|
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: ölüm gel sevgili zehracım merhabalar
hepimizin zaman zaman benzer duygulara kapıldığı olmuştur..
kolay olandır ölüm
yaşama sevgiyle sarılmak yerine gitmektir kolay olan.. sorumluluk almadan..
bunun için mi geldin sence bu dünyaya ?
bunun için mi yaşadıkların?
yaşanan hiç bir şey sebepsiz değildir.
resmin dışına çıkıp bakabildiğinde yaşananların senin en mükemmel versiyonunu ortaya çıkarabilmek için olduğunu farkedeceksin.. ve bir gün gülümseyerek anlatayacaksın " yaşamak istemiyorum" diyen bir arkadaşına..
ellerini eline alıp " geçecek bunlar.. bir zamanlar ben de böyle düşünmüştüm halbuki bak şimdi ne kadar mutluyum.. ne kadar başarılıyım.. o zaman anlayamamıştım oysa şimdi farkediyorum yaşadıklarımın bana pek çok güzelliği sunmak için başıma geldiğini" diyeceksin
duygularımız bedenimizi etkiler bedenimizde duygularımızı..
şimdi duygularını değiştirecek kadar güçlü hissetmiyorsan kendini bedenini değiştir hemen lütfen..
öncelikle dik dur..
derin derin nefesler al ve verdiğin her nefes aldığından daha daha uzun olsun..
verebildiğin kadar çok ve yavaş nefes ver ve ardından rahat huzurlu nefesler al..
nefes hayattır.. aldığın her nefes yaşamına ışık olsun.. aşk olsun.. can olsun..
verdiğin her nefes dünyaya can olsun.. ışık olsun.. sevgi olsun..
"bu dünya da güvendeyim diyerek sık sık hatırlat kendine...
ve bil ki ne olmuş olursa olsun geçecek.. gerçeklerimizi biz yaratırız.. tüm öğrenilmiş öaresizliklerimize inat.. yaşamı sevgi ile kabul et.. yaşamına değer kat çünkü sen bu dünya daki en değerli varlıksın..
kuraldışı yayımcılıktan sevgili nil gün ün amerikada tecavüze uğradığını ve ardından kendini toparlamak için uzun süre tedavi gördüğünü biliyor muydun?
dünyada pek çok insanın yaşamına ışık olan debie ford un uyuşturucu bağımlısı olduğunu ölümlerden döndüğünü biliyor muydun?
şimdi onlar bu yaşadıklarının kendilerine verdikleri aydınlanma ile tüm dünyada pek çok kalbe dokunuyorlar..
olan her şey mutlak iyilik içindir..
yep yeni bir yıla yaklaştığımız bu günlerde yaşamında her şeyin güzelliklerle dolmasını dilerim..
seni seven biz dostlarının yanında olanı sevgi ile kolaylık ile atlatacağına eminim..
mutluluk telkinini de hemen dinlemeye başla lütfen..
sevgiler..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. |
| |