Konu: mutluluk gel
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-12-2009, 06:49 PM   #6 (permalink)
aysegul_tirtil
Yüzbaşı

aysegul_tirtil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,467
431 Mesajinıza toplam 2,881 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant future
Standart Cevap: ölüm gel

Alıntı:
dmlglr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sevgili shamanic yine cok güzel insanı hayata baglayan sözcükler akıttın yüreklere.. çok teşekkür ederim.. ancak şaşırdığım 1 şey oldu (nilgün) ki çok sevdiğim bir yazardır..başından böylesine kötü bir olayın geçtiğine cok sasırdım.. ve şimdi daha ii anlıyorum ki en mutsuzluğu tatmadan en muluyu bulamıyoruz.. paylaşımın için teşekkürler. hepinizi cok seviyorum .. sevgiyle kalın...
sevgılı dmlglr söyledıklerıne katılıyorum canımcım shamanıccım yuregının güzelligini cok güzel ifade eder yalnız katılmadıgım bı yer var kı mutlulugu tatmak için illa en kötusunu yasamak gerekmıyor,bu direk hak etme kalıbı cok çektim artık iyi seyler olsun demek.kötü olmasına gerek yok
aysegul_tirtil isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla