Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hayatım Değişti Kafesi

Uyarılar

mutluluk gel

Hayatım Değişti Klubü ve Hayatım Değişti Kafesi mutluluk gel Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız kendimden nefret ediyorum.yaşamak istemiyorum artık...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hayatım Değişti Kafesi telkin cd indir izle İstanbul Hayatım Değişti Kafesi nerededir kimdir Hayatım Değişti Kafesi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hayatım Değişti Kafesi hipnoz Hayatım Değişti Kafesi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hayatım Değişti Kafesi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hayatım Değişti Kafesi kuantum düşünce kitap haberi

mutluluk gel

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24-12-2009, 05:07 PM   #1 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
7 Mesajinıza toplam 45 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zehranur is an unknown quantity at this point
Standart mutluluk gel

kendimden nefret ediyorum.yaşamak istemiyorum artık

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

zehranur isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-12-2009, 05:19 PM   #2 (permalink)
Elektra
Guest

Standart Cevap: ölüm gel

Alıntı:
zehranur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kendimden nefret ediyorum.yaşamak istemiyorum artık
Olur mu tatlım öyle şey? Neden yaşamayasın. Asıl şimdi yaşamalısın. Zorluklara karşı gelmek için. Yenmen gereken güçlükleri yenmen için. Benimde morlaim bozuldu az önce ama oturup mantıklıca düşündüm. Bu dünyaya geldiysek yaşamaktan başka çaremiz yok. Nasıl olsa yaşayacağız en azından kendimizi bilerek,kendimizi mutlu ederek,sevgiyle yaşayalım. Her şeye ve her şeye rağmen yaşamaya değer. Acılarımız olduğu gibi sevinçlerimizde var. Şu ana kadar sırf acılarımız olsa bile sevinçlerimiz ve mutluluklarımız da olucak. Senden tek isteğim mutlu olman. Lütfen şimdi en azından bunu benim için yap...Daima mutlu olman dileğiyle Zehracım =))
Alt 24-12-2009, 05:21 PM   #3 (permalink)
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>

Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute

hoşgeldiniz...
bu dereceye kadar ne olmuş olabilir?

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr

Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-12-2009, 05:26 PM   #4 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Exclamation Cevap: ölüm gel

sevgili zehracım merhabalar

hepimizin zaman zaman benzer duygulara kapıldığı olmuştur..

kolay olandır ölüm
yaşama sevgiyle sarılmak yerine gitmektir kolay olan.. sorumluluk almadan..

bunun için mi geldin sence bu dünyaya ?

bunun için mi yaşadıkların?

yaşanan hiç bir şey sebepsiz değildir.
resmin dışına çıkıp bakabildiğinde yaşananların senin en mükemmel versiyonunu ortaya çıkarabilmek için olduğunu farkedeceksin.. ve bir gün gülümseyerek anlatayacaksın " yaşamak istemiyorum" diyen bir arkadaşına..

ellerini eline alıp " geçecek bunlar.. bir zamanlar ben de böyle düşünmüştüm halbuki bak şimdi ne kadar mutluyum.. ne kadar başarılıyım.. o zaman anlayamamıştım oysa şimdi farkediyorum yaşadıklarımın bana pek çok güzelliği sunmak için başıma geldiğini" diyeceksin

duygularımız bedenimizi etkiler bedenimizde duygularımızı..

şimdi duygularını değiştirecek kadar güçlü hissetmiyorsan kendini bedenini değiştir hemen lütfen..

öncelikle dik dur..
derin derin nefesler al ve verdiğin her nefes aldığından daha daha uzun olsun..

verebildiğin kadar çok ve yavaş nefes ver ve ardından rahat huzurlu nefesler al..

nefes hayattır.. aldığın her nefes yaşamına ışık olsun.. aşk olsun.. can olsun..

verdiğin her nefes dünyaya can olsun.. ışık olsun.. sevgi olsun..

"bu dünya da güvendeyim diyerek sık sık hatırlat kendine...

ve bil ki ne olmuş olursa olsun geçecek.. gerçeklerimizi biz yaratırız.. tüm öğrenilmiş öaresizliklerimize inat.. yaşamı sevgi ile kabul et.. yaşamına değer kat çünkü sen bu dünya daki en değerli varlıksın..

kuraldışı yayımcılıktan sevgili nil gün ün amerikada tecavüze uğradığını ve ardından kendini toparlamak için uzun süre tedavi gördüğünü biliyor muydun?

dünyada pek çok insanın yaşamına ışık olan debie ford un uyuşturucu bağımlısı olduğunu ölümlerden döndüğünü biliyor muydun?

şimdi onlar bu yaşadıklarının kendilerine verdikleri aydınlanma ile tüm dünyada pek çok kalbe dokunuyorlar..

olan her şey mutlak iyilik içindir..

yep yeni bir yıla yaklaştığımız bu günlerde yaşamında her şeyin güzelliklerle dolmasını dilerim..

seni seven biz dostlarının yanında olanı sevgi ile kolaylık ile atlatacağına eminim..

mutluluk telkinini de hemen dinlemeye başla lütfen..

sevgiler..
Alt 24-12-2009, 06:44 PM   #5 (permalink)
Yüzbaşı

doris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,461
656 Mesajinıza toplam 4,071 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
doris is a jewel in the roughdoris is a jewel in the roughdoris is a jewel in the roughdoris is a jewel in the rough

sevgili shamanic yine cok güzel insanı hayata baglayan sözcükler akıttın yüreklere.. çok teşekkür ederim.. ancak şaşırdığım 1 şey oldu (nilgün) ki çok sevdiğim bir yazardır..başından böylesine kötü bir olayın geçtiğine cok sasırdım.. ve şimdi daha ii anlıyorum ki en mutsuzluğu tatmadan en muluyu bulamıyoruz.. paylaşımın için teşekkürler. hepinizi cok seviyorum .. sevgiyle kalın...

Yıkıldığın heran Yokolmadığına Şükret Kalk aynalara Bak.. Yorulduun heran Kolay ölümdeN vazgeç Kalk gökYüzüne Bak.. yüreğine güneş koy, yüreğine bulut koy, yüreğine yıldız koy, yola devam!!...
doris isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-12-2009, 06:49 PM   #6 (permalink)
Yüzbaşı

aysegul_tirtil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,467
431 Mesajinıza toplam 2,881 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant future

Alıntı:
dmlglr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sevgili shamanic yine cok güzel insanı hayata baglayan sözcükler akıttın yüreklere.. çok teşekkür ederim.. ancak şaşırdığım 1 şey oldu (nilgün) ki çok sevdiğim bir yazardır..başından böylesine kötü bir olayın geçtiğine cok sasırdım.. ve şimdi daha ii anlıyorum ki en mutsuzluğu tatmadan en muluyu bulamıyoruz.. paylaşımın için teşekkürler. hepinizi cok seviyorum .. sevgiyle kalın...
sevgılı dmlglr söyledıklerıne katılıyorum canımcım shamanıccım yuregının güzelligini cok güzel ifade eder yalnız katılmadıgım bı yer var kı mutlulugu tatmak için illa en kötusunu yasamak gerekmıyor,bu direk hak etme kalıbı cok çektim artık iyi seyler olsun demek.kötü olmasına gerek yok
aysegul_tirtil isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-12-2009, 07:04 PM   #7 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Arrow Cevap: ölüm gel

canım ayşegülcüm algıda seçicilik bu olsa gerek

sen zihnini ya da biliçaltını programlama konularına daha yatkın olduğun için verdiğim örneği değerlendirirken haklı olarak böyle bir yorumda bulunuyorsun...

sevgili zehra yaşamı bırakmaktan bahsediyor..
verdiğim örnekler en dibe vurmuş insanların bile en başarılı noktaya gelebileceğine dair bir örnektir..

kendisi de hangi konuyu yaşıyor olursa olsun başarılı ve mutu olabiliri örneklendirmek istedim..

sevgiler..
Alt 24-12-2009, 07:25 PM   #8 (permalink)
Yüzbaşı

aysegul_tirtil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,467
431 Mesajinıza toplam 2,881 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant future

canım benım senin örnegınden cok ben dlmglr(yazamadım:)nın genellemesıne takıldım.evren önce uyarır tık tık vurur bız kulak asmayız sonra şiddetlenir dimi ben illa şiddetlenmesi beklemek gerekmiyor demek istedim.yoksa tabikide örnegin süper herzaman ayaga kalkılır.bu arada cok özledim ben seni
aysegul_tirtil isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-12-2009, 07:40 PM   #9 (permalink)
Sultan
Guest

Alıntı:
shamanic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sevgili zehracım merhabalar

hepimizin zaman zaman benzer duygulara kapıldığı olmuştur..

kolay olandır ölüm
yaşama sevgiyle sarılmak yerine gitmektir kolay olan.. sorumluluk almadan..

bunun için mi geldin sence bu dünyaya ?

bunun için mi yaşadıkların?

yaşanan hiç bir şey sebepsiz değildir.
resmin dışına çıkıp bakabildiğinde yaşananların senin en mükemmel versiyonunu ortaya çıkarabilmek için olduğunu farkedeceksin.. ve bir gün gülümseyerek anlatayacaksın " yaşamak istemiyorum" diyen bir arkadaşına..

ellerini eline alıp " geçecek bunlar.. bir zamanlar ben de böyle düşünmüştüm halbuki bak şimdi ne kadar mutluyum.. ne kadar başarılıyım.. o zaman anlayamamıştım oysa şimdi farkediyorum yaşadıklarımın bana pek çok güzelliği sunmak için başıma geldiğini" diyeceksin

duygularımız bedenimizi etkiler bedenimizde duygularımızı..

şimdi duygularını değiştirecek kadar güçlü hissetmiyorsan kendini bedenini değiştir hemen lütfen..

öncelikle dik dur..
derin derin nefesler al ve verdiğin her nefes aldığından daha daha uzun olsun..

verebildiğin kadar çok ve yavaş nefes ver ve ardından rahat huzurlu nefesler al..

nefes hayattır.. aldığın her nefes yaşamına ışık olsun.. aşk olsun.. can olsun..

verdiğin her nefes dünyaya can olsun.. ışık olsun.. sevgi olsun..

"bu dünya da güvendeyim diyerek sık sık hatırlat kendine...

ve bil ki ne olmuş olursa olsun geçecek.. gerçeklerimizi biz yaratırız.. tüm öğrenilmiş öaresizliklerimize inat.. yaşamı sevgi ile kabul et.. yaşamına değer kat çünkü sen bu dünya daki en değerli varlıksın..

kuraldışı yayımcılıktan sevgili nil gün ün amerikada tecavüze uğradığını ve ardından kendini toparlamak için uzun süre tedavi gördüğünü biliyor muydun?

dünyada pek çok insanın yaşamına ışık olan debie ford un uyuşturucu bağımlısı olduğunu ölümlerden döndüğünü biliyor muydun?

şimdi onlar bu yaşadıklarının kendilerine verdikleri aydınlanma ile tüm dünyada pek çok kalbe dokunuyorlar..

olan her şey mutlak iyilik içindir..

yep yeni bir yıla yaklaştığımız bu günlerde yaşamında her şeyin güzelliklerle dolmasını dilerim..

seni seven biz dostlarının yanında olanı sevgi ile kolaylık ile atlatacağına eminim..

mutluluk telkinini de hemen dinlemeye başla lütfen..

sevgiler..
süper yazmışsınız evet insan ne olursa olsun hayata bağlı kalmalı ve yaşadıklarından öğrenmesi gerekeni öğrenip yoluna devam etmeli sizinde bunu başaracağınıza inanıyorum.iyiki varsınız
sevgili shamanic sizi özlüyoruz
Alt 24-12-2009, 10:10 PM   #10 (permalink)
senarist
Guest

ben biliyorum bu hissi bende çok ölmek istedim Allah'ım canımı al diye dua bile ettim ama sonuçta hiçbirşey olmadı sen mutlu olmaya çalış hayata iyi bak olumsuz olunca herşey daha kötü oluyor olumlu düşün iyi yaşamaya çalış

Bookmarks