| |||||||||||||||||||||||||||||||
GüNayDıNlar OLsuN :)Hayatım Değişti Klubü ve Hayatım Değişti Kafesi GüNayDıNlar OLsuN :) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız :) günaydın ........... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hayatım Değişti Kafesi telkin cd indir izle İstanbul Hayatım Değişti Kafesi nerededir kimdir Hayatım Değişti Kafesi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hayatım Değişti Kafesi hipnoz Hayatım Değişti Kafesi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hayatım Değişti Kafesi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hayatım Değişti Kafesi kuantum düşünce kitap haberi GüNayDıNlar OLsuN :)
HER ŞEY ALT ÜST kimler demişti imkansız diye unutuldu her biri şu yer küreyse dönüyor hala hissediyorum ben her yeni gün her şeyin için de bir değişim solar gölgeler bazen yüzey dağılır bir bakarsın bazen her biri aynı kalır derken zihnim açar kanatlarını uçsuz bucaksızdır merak ufukları isterim her bir şeyi alt üst etmek bulacağım bulanamaz denileni paylaşacağım bu aşkı ulaştığım herkesle Tabiat Ana şarkıları söyleyip dans edelim istemem bu his beni terk etsin kim demişti yapamam diye çabalıyorum işte bulmaya da başlıyorum aradıkça değildir olaylar hep göründüğü gibi isterim her bir şeyi alt üst etmek bulacağım bulanamaz denileni paylaşacağım bu aşkı ulaştığım herkesle Tabiat Ana şarkıları söyleyip dans edelim dünya hala dönüyor boşa geçecek vakit yok dönüyor işte durmaksızın çevresinde çevresinde her şey alt üst hani imkansızdı hani yapamazdım istemem bu his beni terk etsin bitmesin ne olur bitmesin bitmesin ne olur bitmesin bitmesin ne olur bitmesin böyle olması gerekmez mi böyle olması gerekmez mi JACK JOHNSON Upside Down Who's to say What's impossible Well they forgot This world keeps spinning And with each new day I can feel a change in everything And as the surface breaks reflections fade But in some ways they remain the same And as my mind begins to spread its wings There's no stopping curiosity I want to turn the whole thing upside down I'll find the things they say just can't be found I'll share this love I find with everyone We'll sing and dance to Mother Nature's songs I don't want this feeling to go away Who's to say I can't do everything Well I can try And as I roll along I begin to find Things aren't always just what they seem I want to turn the whole thing upside down I'll find the things they say just can't be found I'll share this love I find with everyone We'll sing and dance to Mother Nature's songs This world keeps spinning and there's no time to waste Well it all keeps spinning spinning round and round and Upside down Who's to say what's impossible and can't be found I don't want this feeling to go away Please don't go away Please don't go away Please don't go away Is this how it's supposed to be Is this how it's supposed to be
__________________ "Ben'im sihrim düşüncelerim..." | |||||||||||||||||||||||||||||||
Offline |
27-09-2010, 12:30 PM | #144 (permalink) |
Üsteğmen Üyelik tarihi: Aug 2010
Tesekkür: 1,731
340 Mesajinıza toplam 1,098 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN süpernamastee klibi de benden olsun:)Dailymotion - Jack Johnson - Upside Down - une vidéo Musique ilk kez seyrettim çok şekermiş. |
Offline |
27-09-2010, 12:38 PM | #145 (permalink) | |
Üsteğmen Üyelik tarihi: Sep 2010 Bulunduğu yer: KARANLIK
Tesekkür: 314
340 Mesajinıza toplam 997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Alıntı:
Çok güzelmiş :) teşekkür ederim . Buda benden :) Toygar IŞIKLI - Ninni Yum usulca gözlerini Uzat üşümüş ellerini Sakla o masum yüreğini Zaman gibi sessiz uyu bu dünya dipsiz bir kuyu Pamuktan kalbin solmadan Hayat yüzüne vurmadan Uyu yavrum uyu bu dünya dipsiz bir kuyu Uyu melek yüzlüm uyu bu dünya dipsiz bir kuyu .
__________________ "Ben'im sihrim düşüncelerim..." | |
Offline |
27-09-2010, 01:33 PM | #146 (permalink) |
Tesekkür: 1,731
340 Mesajinıza toplam 1,098 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN bu şarkıyı menekşe ile halil adlı dizi de dinlemiştim...çok masum ve çok içli .... teşekkür ederim.. |
Offline |
28-09-2010, 08:55 AM | #147 (permalink) |
Tesekkür: 1,609
451 Mesajinıza toplam 1,748 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günaydın arkadaşlar, keyifli sabahlar. :)
__________________ Bir garip yolcuyum hayat yolunda... |
Offline |
28-09-2010, 09:12 AM | #148 (permalink) |
Binbaşı Üyelik tarihi: Jun 2010 Bulunduğu yer: Venüs
Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günaydııınnnn, Herkese tek tek günaaaaaaydıııııııııııııııııınnnn, Çok iyi olmanızı umuyorum. Biliyorum hepimizin kendimize göre ufak ya da büyük sorunları var çözülmeyi bekleyen. Ama güne kötü başlayarak onları çözemeyiz ki... Bugün güne bomba gibi başlamanızı diliyorum. Bütün dünyanın enerjisini derin derin nefes alarak soyulun, içinize doldurun ve bu yeni günü sürüncemedeki sıkıntıları sırtınızdan atmak için değerlendirin. Ben öyle yapacağım. Güneş benden milyonlarca yıl daha yaşlı. O her sabah kalkıp parlayabiliyorsa, eminim bildiği bir şey vardır. Hadi silkinip atın negatif enerjiyi... Bugün hep birlikte parlayalım. Hepinize sevgiler
__________________ "... I'm just a dreamer I dream my life away I'm just a dreamer who dreams of better days." |
Offline |
28-09-2010, 09:18 AM | #149 (permalink) |
Yüzbaşı Üyelik tarihi: Jul 2010
Tesekkür: 2,123
781 Mesajinıza toplam 3,631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günaydın, Sevgiye sevgi katmak için, mutluluğa kat kat mutluluk eklemek için kocaman bir günaydın. Yüreği güzel, ruhu güzeli umutları güzel herkese günaydın.
__________________ Aman dikkat!!! Aklınıza gelen, başınıza gelebilir. Bu yüzden pozitif düşünün, olumlama yapın, her anın tadına varın. Güzel düşünün, iyi yaşayın. Karamsarlıktan, umutsuzluktan, enerjinizi düşürecek her şeyden uzak durun. |
Offline |
28-09-2010, 09:23 AM | #150 (permalink) |
Üsteğmen Üyelik tarihi: Sep 2010 Bulunduğu yer: KARANLIK
Tesekkür: 314
340 Mesajinıza toplam 997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günaydın kendimi süpermen gibi hissediyorum bugün se vincli se vincli
__________________ "Ben'im sihrim düşüncelerim..." |
Offline |
Bookmarks |
| |
Hayatım Değişti Klubü ve Hayatım Değişti Kafesi GüNayDıNlar OLsuN :) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız :) günaydın ...........
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hayatım Değişti Kafesi telkin cd indir izle İstanbul Hayatım Değişti Kafesi nerededir kimdir Hayatım Değişti Kafesi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hayatım Değişti Kafesi hipnoz Hayatım Değişti Kafesi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hayatım Değişti Kafesi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hayatım Değişti Kafesi kuantum düşünce kitap haberi