| ||||||||||
|
Hayatım Değişti Klubü ve Hayatım Değişti Kafesi GüNayDıNlar OLsuN :) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ahhh ah nerde şimdi gittim uğraştım bişilerle neyse öğle yemeğine gideyim bide belki açılırım. teşekkürler...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hayatım Değişti Kafesi telkin cd indir izle İstanbul Hayatım Değişti Kafesi nerededir kimdir Hayatım Değişti Kafesi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hayatım Değişti Kafesi hipnoz Hayatım Değişti Kafesi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hayatım Değişti Kafesi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hayatım Değişti Kafesi kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #311 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2010
Tesekkür: 332
91 Mesajinıza toplam 373 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ahhh ah nerde şimdi gittim uğraştım bişilerle neyse öğle yemeğine gideyim bide belki açılırım. teşekkürler
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ Allah'ın dediği olur.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #312 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2010
Tesekkür: 2,991
411 Mesajinıza toplam 1,413 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Herkese günaydıııııııııınnn yüreği güzel insanlar:)Bugün çok çok çook güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle. |
![]() | ![]() |
![]() | #313 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: İsTaNBuL
Tesekkür: 118
34 Mesajinıza toplam 134 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Güzel bir cuma gününden herkese günaydınnnnnnnnnnnnnn , umarım gönlünüze göre bir gün geçirirsiniz sevgiler :)) |
![]() | ![]() |
![]() | #314 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Jan 2010 Bulunduğu yer: mutluluk ülkesi
Tesekkür: 4,968
651 Mesajinıza toplam 3,085 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() günaydın:::: ![]()
__________________ Hayatın tümü bana neşe ,ihtişam ve kolaylıkla gelir.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #315 (permalink) |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2010 Bulunduğu yer: Venüs
Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Günayydıııııııııııııııııııın hepinize, Nasılsınız? Umarım güzel bir hafta sonu geçirmişsinizdir. Bugün İstanbul'da bulutların arasından fırsat buldukça çıkıp muzip muzip ışıldayan bir güneş var. Gökyüzünde çok eğleniyor olmalı, onun yerinde ben olsaydım sürekli aynı ritimde aynı rota üzerinde kalabilir miydim bilemiyorum. :)) Heppinizin ritminin artmasını, haftaya caşku ve güzellkilerle başlamanızı dilerim. Çooooooookk öpüyorum herkesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)) Keyifli günler dilerimmmm:)) ![]()
__________________ ![]() I dream my life away I'm just a dreamer who dreams of better days." |
![]() | ![]() |
![]() | #316 (permalink) |
Guest
| ![]() günaydinnn:)))) bugün almanya duisburgta kapali bi hava var bulutlarin arasindan firsat bulup muziplik yapabilen onu bize mutlu olalim diye yansitabilen günes yok:))) olsun ben genede cikicam ona giciklik olsun diye oynayacam.. herkese iyi günler iyi haftalar dilerim.. |
![]() |
![]() | #317 (permalink) | |
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Bugün Duisburg'un muzip güneşi de sen ol!!!! İçi aydınlansın seni gören herkesin:)) Işığın daim olsun arkadaşım :)) Duisburg'dakiler de iyi ki varsın diyecekler bugün sana :)) Muhteşem bir gün geçirmeni dilerim Sevgiler ![]()
__________________ ![]() I dream my life away I'm just a dreamer who dreams of better days." | |
![]() | ![]() |
![]() | #319 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Jan 2010 Bulunduğu yer: mutluluk ülkesi
Tesekkür: 4,968
651 Mesajinıza toplam 3,085 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() güneş görünsede görünmesede hep yüreğinizi ısıtsın. günaydın
__________________ Hayatın tümü bana neşe ,ihtişam ve kolaylıkla gelir.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #320 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Günaydın Prenses, Çok haklısın. Yaşam kaynağımız bizi hep sarsın, kendinden bile korusun kollasın. Uyandığımız her yeni gün, içimizde onun sıcaklığı, yüzümüzde onun pırıltısı olsun!!! Harika bir hafta geçirmeni dilerim canım :)) ![]()
__________________ ![]() I dream my life away I'm just a dreamer who dreams of better days." |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hayatım Değişti Klubü ve Hayatım Değişti Kafesi GüNayDıNlar OLsuN :) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ahhh ah nerde şimdi gittim uğraştım bişilerle neyse öğle yemeğine gideyim bide belki açılırım. teşekkürler...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hayatım Değişti Kafesi telkin cd indir izle İstanbul Hayatım Değişti Kafesi nerededir kimdir Hayatım Değişti Kafesi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hayatım Değişti Kafesi hipnoz Hayatım Değişti Kafesi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hayatım Değişti Kafesi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hayatım Değişti Kafesi kuantum düşünce kitap haberi