1-- tabiki zehrayı iyiice arasdırmadan kollarına bırakmazdım kendimi
2-- askerden dönmezdim uzman cavuş olarak kalırdım orda
3-- askerden döner dönmez polis özel harekat terörle mucadele timine katılırdım [ ki hala imkanım var ama artık hayatım kurdum işimin basına geçdim ]
4-- mite girerdim
5-- 10 11 12 yaslarımda yaz tatillerinde baba senin dükkanın o sanayi dedigin yer nasıl bi yer benide götür evde canım sıkılıyo demezdim
6-- hadi canım sıkılıyo götür dedim lise 1de sınıfda kalınca beni zorla okutuyolar diye evden kacmazdım ben sanayide calıscam diye veryasın etmezdim
7-- ki en önemlisi arabalardan baya bi uzak dururdum kii şimdi ben surat yapmam yukarda allah var en fazla 160 180 basarım [[ bu arada benim arabanın kadranı 100 km den baslıyo
]]
8-- lisedeyken okuldan kacıp sanayiye gitceme sanayide calıscama bos zamanlarımda dersane vs vs ugrasır ders calısır öss de daha yuksek bi puan alır mühendislik okurdum
9-- bari llise bitti unide okuyalım hadi diyip gazi uni ön lisansı bitirince hocalarımın bana verdigi akla uyardım oglum sende ısık var ögrenmenligi oku ! yada endüstri mühendisligine geç arkandayım destekcinim :P
10--malum maddeyi kullanmazdım [ en önemlisi]
11-- altı üstü bi kız bırakdı diye ölmeyi denemezdim defalarca
12-- bütün bunları arsında isteyerek yaptım son 2 madde haric hepsini severek ve isteyerek yapıyorum keske demiyom ama bunların bi kacını yapmasaydım su an kendime yapıyordumda su anda bulunacaıgm yerden daha yuksekde olabilirdim kii ben bunları yaptıgım icin kendimle grur duyuyorum :P ama söyle bakıyorumda keske yapsaymısım diyorum bazen
sanayici olmasaydım
insanlar saygı duymazlardı usta usta diye arkamda dolasmazlardı ki ben dükkanda müşterimi kovuyorum defol gelme dükkanıma diyorum adam gene geliyo niye geliyon diyom adam bu devirde böyle dürüst sanayici bulmak zor diyo :P
turkiyede tanınmazdım turkiye oto drag sanpiyonu olmazdım
mühendis olsam büyük ihtimal aç kalırdım cok para harcarım cunki maddi yönden sanayicilik daha enval [ elestiriye acıgım onların 1 aylık degil 1 yıllık maası benim cerez param
]
ne bilim böle işte daha anlatsam cok uzun sürer ama genede mutlu ve huzurluyum ben böyle en azından bi bireyim kendi kararlarımı veriyorum kendi kendimin patronuyum ama bazen keşke diyorum