Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hayatım Değişti Kafesi

Uyarılar

Hayatın Özü

Hayatım Değişti Klubü ve Hayatım Değişti Kafesi Hayatın Özü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Renklerin ustası olarak anılan büyük bir ressamın öğrencisi eğitimini tamamlamış. Büyük usta öğrencisini uğurlarken, yaptığı resmi şehrin en kalabalık meydanına koymasını ve yanına da kırmızı bir kalem bırakmasını, halktan beğenmedikleri yerlere çarpı koymalarını rica eden bir yazı iliştirmesini istemiş. Öğrenci ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hayatım Değişti Kafesi telkin cd indir izle İstanbul Hayatım Değişti Kafesi nerededir kimdir Hayatım Değişti Kafesi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hayatım Değişti Kafesi hipnoz Hayatım Değişti Kafesi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hayatım Değişti Kafesi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hayatım Değişti Kafesi kuantum düşünce kitap haberi

Hayatın Özü

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28-12-2006, 03:14 AM   #1 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Hayatın Özü

Renklerin ustası olarak anılan büyük bir ressamın öğrencisi eğitimini
tamamlamış. Büyük usta öğrencisini uğurlarken, yaptığı resmi şehrin en
kalabalık meydanına koymasını ve yanına da kırmızı bir kalem bırakmasını,
halktan beğenmedikleri yerlere çarpı koymalarını rica eden bir yazı
iliştirmesini istemiş. Öğrenci birkaç gün sonra resme bakmaya gittiğinde
resmin çarpılar içinde olduğunu görmüş.

Üzüntüyle ustasına gitmiş. Usta ressama üzülmemesini ve yeniden resme
devam etmesini önermiş. Öğrenci resmi yeniden yapmış.
Usta yine resmi şehrin en kalabalık meydanına bırakmasını istemiş fakat bu
kez yanına bir palet dolusu çeşitli renklerde boya ile birkaç fırça koymasını ve yanına da insanlardan beğenmedikleri yerleri düzeltmesini rica eden bir yazı ile bırakmasını önermiş.

Öğrenci denileni yapmış.. Birkaç gün sonra bakmış ki resmine hiç dokunulmamış. Sevinçle ustasına koşmuş.Usta ressam şöyle demiş:

"İlkinde insanlara fırsat verildiğinde ne kadar acımasız bir eleştiri sağanağı ile karşılaşılabileceğini gördün.

Hayatında resim yapmamış insanlar dahi gelip senin resmini karaladı.
İkincisinde onlardan yapıcı olmalarını istedin. Yapıcı olmak eğitim
gerektirir. Hiç kimse bilmediği bir konuyu düzeltmeye cesaret edemedi.

Emeğinin karşılığını, ne yaptığından haberi olmayan insanlardan alamazsın.
Sakın emeğini bilmeyenlere sunma ve asla bilmeyenler ile tartışma."

Kigem

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-01-2007, 02:08 PM   #2 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Hayatın Özü

Bu hikaye bilindik gibi olsada tekrar etmekte fayda vardır.Onay arayışını bir tarafa bırakıp içsel yönelimli olmanın gereğini çok güzel bir şekilde anlatmış.

Hayat..
Bir zamanlar 1 oglu ve 1 esegi olan fakir bir kari-koca varmış
Imkanlarini daha iyiye götürmek ve dünyayi tanimak için sehir -sehir
dolasmaya karar vermisler ve
küçük ogullarini eseklerinin sirtina bindirip yola koyulmuslar.

Ilk geldikleri köyde insanlarin arkalarindan '' þu terbiyesiz çocuða
da bakin! Kendisi esegin sirtinda

Rahatça yolculuk ederken, zavalli anne ve babasi kanter içinde
yürüyorlar! '' dediklerini duymuslar.

Baba esine dönmüs ve ' ' biricik oglumuzun terbiyesizlikle
suçlanmasina izin veremeyiz, en yasli ben olduguma göre

esege ben bineyim siz ana-ogul yürüyün '' demis. Ve böylece giderken
baska bir köye gelmisler.

2. Köyde ilerlerken insanlarin : ''su ahlaksiz adama da bakin,
kendisi
esegin sirtinda seyahat ederken
zavalli oglu ve karisi yürümek zorunda kalmis! '' dediklerini
duymuslar. Ahlaksiz biri olmayi kendine yakistirmak istemeyen baba
karisini esegin sirtina bindirmis ve baba-oðul yanlarinda yürürken 3.
köye gelmisler!

3. Köyde insanlarýn arkalarýndan : ''zavallý yasli adam, hem bütün
gün
esek gibi çalisiyor kendisini prenses sanan karisi da hem kocasinin
üvey evlattir ''dediklerini duymuslar.
Bunun üzerine tüm aile eseðin üstüne binmisler ve 4.köye ulasmislar.

4.Köyde insanlarin: ''su canavar insanlara da bakin! Zavalli eseðin
belini kiracaklar ''dediklerini duymuslar.
Esekten inip üçü de hayvanin yaninda yürüyerek 5. köye varmislar.

Bu kez duyduklarýna inanamamislar : Köylüler gülerek : "su üç salaða
bakin, kendilerini tasiyacak bir esekleri olduðu halde yürüyerek
yolculuk yapiyorlar ''!!!

SONUÇ :
GENELLIKLE INSANLAR SENI KRITIK ETMEK VE SENINLE ALAY ETMEK IÇIN HER
ZAMAN BIR EKSIGINÝ BULACAK VE KIMSE SENI OLDUGUN GIBI KABUL ETMEYECEKTIR.

ONUN IÇIN DOGRU BILDIGIN SEKILDE YASA VE KALBININ SENI YÖNLENDIRDIGI
YERE GIT.

HAYAT ÖN PROVASI YAPILMAMIS BIR TIYATRO GÖSTERISIDIR.

BU ALKISI OLMAYAN TIYATRONUN PERDESI KAPANMADAN ; GÜL,SARKI
SÖYLE,DANS
ET VE ASIK OL....HAYATININ HER ANINI DEGERLENDIR wave
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-01-2007, 04:51 PM   #3 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
87 Mesajinıza toplam 251 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mügeee will become famous soon enoughmügeee will become famous soon enough
Standart Hayatın Özü

Çooook güldüm atakan abi çok güzelmiş bu hikaye ve çok da doğru,insanlara göre hareket edersek hem boş bir hayat yaşarız mutlu olamayız hem dene kadar çaba göstersek eksik bulunmak istedikten sonra bulunur.Bence hepimiz kendi mutlu olduğumuz gibi yaşamayı öğrenmeliyiz bu hayat bizim ,neden başkaları için yaşayalımki.......
Alt 15-02-2007, 05:06 PM   #4 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

Standart Nasrettin Hoca Hikayesi ve Site Gelişimi

Tarih tekerrürden ibarettir.Nasreddin Hoca nasıl ne yaparsa yapsın eleştirilmişse benzer durumlar benim başıma geldi.

Ben ilk olarak hazırladığım mp3 leri ücretsiz basit bir blog sitede paylaşıyordum geçen sene...

Bunun üzerine
-Bu ne biçim basit bir site madem bir şeyler paylaşıyorsun doğru düzgün bir site yap diye
eleştirenler oldu...
Bende tasarımcı buldum parasını ödedim site yaptırdım hosting aldım.Daha fazla vaktimi ayırdım bu konuya yurtdışından script metinleri satın aldım.
Doğal olarak mp3 'lerin bir kısmını ücretli yaptım.
Bu seferde...

-Bu nedir kardeşim olayı ticarete dökmüşsün
Diyerek saldıranlar oldu...

Ücretsiz bir çok script yaptım hatta mecbur olmadığım halde sosyal sorumluluk gereği en popüler konuları ücretsiz yaptım .Ücretli olanlara 1 seneye kadar iade garantisi verdim.Puan ile sadece katkı ile cd alınabilir yeter ki sizde katkıda bulunun dedim.

Bunu görenler

-Ne var bu ücretsiz scriptlerin ardında acaba başka şey mi var neden ücretsiz? dusun

Dediler...

Yani işin özeti budur ki Nasrettin Hoca misali eğer kişilerin niyeti ille bir şeyleri eleştirmekse mutlaka bulurlar bir şeyler

Hayatınız boyunca unutmayınız ki her zaman yaptıklarınızı beğenmeyenler olacaktır.

Nasrettin Hoca misali

SONUÇ :
GENELLIKLE INSANLAR SENI KRITIK ETMEK VE SENINLE ALAY ETMEK IÇIN HER
ZAMAN BIR EKSIGINI; BULACAK VE KIMSE SENI OLDUGUN GIBI KABUL ETMEYECEKTIR.
Kim ne derse desin doğru bildiğini yapanlara selamlar

Alt 13-12-2007, 02:52 PM   #5 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Hayatın Özü

hey dostum, sana söylüyorum; gülümse!
tatlı bir kahkaha ile kalk yatağından
aynada gördüğün yüze, bir öpücük at
aç perdelerini sonuna kadar
çek içine uyanan günü
çıplak ayak ile dolaş bir kere
belki de bilmediğin bir evdesin
belki de “evim” dediğin yerde, sadece “misafirsin” !
dokun sana ait olan her ne varsa
bırakma hiçi bir düşü yarınlara
yıkarken yüzünü, suya iyi bak
unutma, okyanuslar gizlidir o bir tek damlada
yeter ki , yüreğinde tutuşsun bulutlar

hey, dostum !
hiçbir ölü, ödeyemedi borcunu,
hiçbir ölü doğurmadı, bir çocuğu,
hiçbir çölde yetişmedi, düşen bir tohum,
yaşamın içindeysen içinde ol !
yaşıyorsan eğer, adam gibi yaşa,
kitaplarda yazan gibi değil
veya “o dedi”, “bu demiş” gibi değil
el için değil, âlem için değil
kendin için, doya doya…

hey dostum, sana söylüyorum gülümse!
bak güneş ve ay, hiç beklemedi seni,
her gün ne olacaksa oluyor,
ve her gün, ya senle ya da sensiz doğuyor
o zaman, doldur ciğerini ve haykır
“ben diriyim” diye
yaşam benim ve bana ait, özgürüm diye
bırak “mışlar” ve “mişler”,
korkular ve endişeler kaybolsun
sen yeter ki, yeşert düşlerini…
isterse saksıda bir tek ot olsun, senin olsun !
ama, istediğin olsun…

pişmanlıklara değil, umutlara aç
seni dimdik tutan kalbini !
kullanılmadık hiçbir eşyanı bırakma
söylenmemiş bir sözde
seninle yürüyenler olacaktır, önüne dikilenler olduğu kadar
onlara sıkı sarıl
çünkü hiçbir el boşlukta, asılıp kalmamalıdır!

bir hayatı kucaklamak ne güzel
ne güzel,bir hayale sahip olmak
hey dostum,sana söylüyorum
kafesinin içinde çırpınan, serçe değil
küllerinden dirilen “zümrüt-ü anka” ol
yaşamın kıyısında dolanma,
taa içinde ol
hadi dostum, gülümse !
ne olmak için doğdunsa
onu ol !

ergun acehan

sevgilerle..
Alt 12-02-2008, 11:07 AM   #6 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 3
139 Mesajinıza toplam 267 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Sezennl is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Hayatın Özü

hayatta bazende elestiri cok onemli bence, bizler hayatin icinde ilerlerkene cogu seyi gormuyoruz ama karsimizdaki bazen gorebiliyor ve sunu soyle yapsan daha iyi olur deginde haketendende dogru diyebiliyoruz. elestiriler bence cok onemli. bende cok elestirldim hayata ama sunu hep tekrarladim ben evde ac susuzikene bana kimse ekmek vermiyor. ben 2ci evligimi yaptigimda cok dedikodu duydum ve sunlari soyledim 6ti sene evde yalnizdim kimsecikler gelip isimin ucundan tutmadilar yada bana sen yalnizsin gel beraber yemek yiyelim demdiler yada nasilsin bir zorlugun varmi hayata yalnizliktan bunlairsan buyur gel demdiler. bunlari demdiler diye evlenmedim ben tabiki ese ihtiyac duydum yalnizlik iyi birsey degil hayat arkadasi lazim diye evlendim iyide ettim. budefa cocuk istegi gundeme geldi yasim genc degil budefada yok bu yasta cocuk istiyorsunuz napcan cocgu cocgu olanlarin basi gogemi erdigibi elestiriler duydum soyle dusundum belki hakilar buyuturkene zorluklar cekecegim ama diger taraftan ben gzmelerimi gezdim diskolara gitim istegim sehirleri kentleri gezdim. hayat tecrubem var cocgum olunca onu birakip gezmek ihtiyaci duyamam onunla vakit geciririm egitimi verikene zewkli eglenceli olur mecburiyeten degil istedigim icin onu yetistirim. kimsenin demeleri beni irgalamayor sonucda ben insanlari cok iyi taniyorum. cikarlari varsa kapini calarlar yoksa sen oldunmu kaldinmi ilgilenmezler. ama umrumdada degiler.
Erkek penguen 4 ay boyunca kuluckaya yatar 4ay ac durur ama asla yumurtayi birakip avlanmaya gitmez, 4 ay sonra buzlar cozlunce disi penguen gelir ve esini cocgunu zorlukcekmeden bulur.Penguenler yavrularını soğuktan korumak için onları ayaklarının üzerine oturtup haftalarca ısıtırlar. Bir yandan da yavruya yemek taşırlar.&nbsp; Bahar geldiğinde buzul erimeye başlamış ve buz tabakası üzerinde denizin ortaya çıktığı delikler belirmiştir. Artık anne ve baba bu deliklerden balık avlayarak beslenecek, yavrularını da aynı yiyecekle besleyeceklerdir. <br /><br />Yavruya bakmak oldukça zahmetli bir iştir; onun beslenmesi için ebeveynler bazen uzun süre hiçbir şey yemezler. Ayrıca her yerin buzlarla kaplı olduğu ortamda yuva yapma olanağı da yoktur. Anne ile babanın, yavruyu buzun soğuğundan korumak için yapabilecekleri tek şey, yavruyu ayaklarının üstüne koyup, karınlarıyla ısıtmaktır.
Sezennl isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks