Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   Kendi isminizi kendinizin koyma şansınız olsaydı ne koyardınız...?? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/614461-kendi-isminizi-kendinizin-koyma-sansiniz-olsaydi-ne-koyardiniz.html)

RenaC 05-08-2010 11:08 PM

Cevap: Kendi isminizi kendinizin koyma şansınız olsaydı ne koyardınız...??

Alıntı:

eski Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 760814)
elektra mavi gözlü olduğun için ela hiç akıllarına gelmemiştir eminim =))

benim iki ismim var sıkıldıkça değiştirerek kullanıyorum. lisedekiler başka bilir, ünv.dekiler başka bilir beni... =)) ama insanın huyu da çok değişiyor. ikisini de seviyorum, seçme şansımın oluşunu seviyorum, kimsede benim isimlerimden olmayışını seviyorum... =))

Merak ettim isimlerini :) bende ismimi çok seviyorum ama ikinci bir ismim olsun isterdim

eski 06-08-2010 12:12 AM

söylemem =) zaten az var kendimi ifşa edemem :P eski isimlerden, sana pek özel gelmeyebilir :D

RenaC 06-08-2010 12:19 AM

Alıntı:

eski Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 760827)
söylemem =) zaten az var kendimi ifşa edemem :P eski isimlerden, sana pek özel gelmeyebilir :D

Zaten kimsenin ismi kimseye özel gelmez.Sana özel geliyorsa sorun yoktur.Sadece Merak etmiştim :) Sağlık olsun söylememek en doğal hakkın arkadaşım

blue jaloon 06-08-2010 12:24 AM

bahadir
olsun isterdim

planner 04-09-2010 12:33 PM

İsmimi çok seviyorum, hiç değiştirmezdim.:)

aşk kırıntısı 04-09-2010 12:36 PM

Alıntı:

planner Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 766812)
İsmimi çok seviyorum, hiç değiştirmezdim.:)

canım benim adınla yaşagirlhaha

mertmis 28-09-2010 11:08 AM

hpm2Adım şadiye anlamıda kendide güzel bir isim, hayatınızda eğer bir şadiye varsa asla asık yüzlü göremezsiniz, her zaman enerjik ve çevrelerine neşe veren insanlardır. O yüzden adımı çok seviyorum, değiştirmek istemem, tekrar dünyaya gelsem ve kendi ismimi tercih etme şansım olsaydı yine ŞADİYE adını tercih ederdim. İnanılmaz isimlerden biri şans her zaman onların yanında, bolluk, bereket nerde ise oradalar, her zaman doğru yerde ve doğru zamanda olmayı başaran nadir isimlerdendir. Gerçekten ismin insan hayatında önemli yeri var ve insanlar isimlerinin verdiği enerji ile birlikte yaşarlar. Ben adımın verdiği enerjiyi iliklerime kadar yaşıyorum. Bu ismi bulup bana veren ebeme teşekkür ederim. Allah kendisinden razı olsun.....art56art56

zahiri 28-09-2010 06:08 PM

ilk ismimi 2.ismimi soyadimi herbiseyimi seviyorumkhkh56

degistirmezdimm ::)

scouter 29-09-2010 12:33 AM

Ben ilk adımı da ikinci adımı da çok seviyorum... Her ikisini de gururla ve mutlulukla kullanıyorum.

iplik.tkmn 17-06-2011 10:47 PM

ben naz koymak isterdim, adın gibi nazlısın cümlesini duymak hoşuma giderdi

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:02 AM.