![]() |
Kendi isminizi kendinizin koyma şansınız olsaydı ne koyardınız...?? Ben Kaan Koyardım Çok seviyorum bu ismi.Ama en küçük kardeşime koydum bu ismi. Ya siz ne koyardınız? |
Cevap: Kendi isminizi kendinizin koyma şansınız olsaydı ne koyardınız...?? Yine kendi ismimi isterdim çok seviyorum ismimi ve anlamını ... |
Cevap: Kendi isminizi kendinizin koyma şansınız olsaydı ne koyardınız...?? ben esra koyardım kendi ismimi...ne kdr daa güzel bi ismim var girlhaha |
Cevap: Kendi isminizi kendinizin koyma şansınız olsaydı ne koyardınız...?? ismim atif sezer, seviyorum, ama ATLAS isminide cok begeniyorum... |
Cevap: Kendi isminizi kendinizin koyma şansınız olsaydı ne koyardınız...?? Kaan ismini seviyorum bende. |
Cevap: Kendi isminizi kendinizin koyma şansınız olsaydı ne koyardınız...?? Alıntı:
|
Cevap: Kendi isminizi kendinizin koyma şansınız olsaydı ne koyardınız...?? Duru olsun isterdim adımı. Kızım da olamadıki... Oğlum arca. 20 gün sonra doğacakta erkek ona isim düşünüyoruz şimdi. İlerde kızım olursa koyarım bende.. girlhaha |
Cevap: Kendi isminizi kendinizin koyma şansınız olsaydı ne koyardınız...?? Böyle bir şansım olsa ZÜLAL ismini isterdim...^-^ |
Cevap: Kendi isminizi kendinizin koyma şansınız olsaydı ne koyardınız...?? Alıntı:
|
Cevap: Kendi isminizi kendinizin koyma şansınız olsaydı ne koyardınız...?? elektra mavi gözlü olduğun için ela hiç akıllarına gelmemiştir eminim =)) benim iki ismim var sıkıldıkça değiştirerek kullanıyorum. lisedekiler başka bilir, ünv.dekiler başka bilir beni... =)) ama insanın huyu da çok değişiyor. ikisini de seviyorum, seçme şansımın oluşunu seviyorum, kimsede benim isimlerimden olmayışını seviyorum... =)) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:17 AM. |