22-09-2010, 10:13 PM
|
#18 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 1,567
217 Mesajinıza toplam 760 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Soy ad önerileriniz :) Alıntı: 7tepe Nickli Üyeden Alıntı
kısa net ve öz ATEŞ,bence çok güzel, | Alıntı: maviinci Nickli Üyeden Alıntı
Candan.. Ama eğer aile üyelerinin adlarını söylersen uyumlu birşeyler bulabiliriz :) | Baba tarafı akrabalarımın soy adı candan olanlar var Alıntı: Haridas Takur Nickli Üyeden Alıntı
Güven :) ... | Alıntı: YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı
inanmıyorum :S :) bugün aklımdan geçirdim, soyadı kanunu çıktığında insanlar nasıl hemen benim soyadım bu olsun demişler diye...
Dedim acaba ben nasıl birşey bulurdum. Bulanlar çok düşünmüştü herhalde dedim. Zor bişii dedim, ay ay ay :):)
Hayırlı olsun yeni soyadın :) AYŞIL: Ay gibi ışıl ışıl
AKAY: Dolunay
AHSEN: (Ar.) Daha güzel, çok güzel, en güzel.
BELİNAY: Cennette peygamber cicegi
BUĞLEM: Cenneti müjdeleyen melek
BURAK: Hz. Muhammed'in Miraç'ta bindiği efsanevi ata verilen isim.
ECRİN: ALLAH'IN hediyesi anlamını taşımaktadır.
EZRAK: (Ar.) - Mavi gözlü. Gök rengi saf ve temiz su.
benden öneriler bunlar ;) | Alıntı: zahid Nickli Üyeden Alıntı
Ağaç,Ülker,Çoşkun,Yavuz,Keser Hepsi de çok güzel soy isimleri.Bunlardan da seçebilirsin ;) | Alıntı: fatih_goksel Nickli Üyeden Alıntı
göksel güzel bi soyad olabilir kardes | Düşünmedim değil. Alıntı: cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı
Nevizade ;)) ( Saraylı soyadı gibi :) ) | Alıntı: yesilmisik Nickli Üyeden Alıntı
yazar olabilir |
Ayy Herkesi teker teker alkışlamak istiyorum . Teşekkürler katılımlarınız için canlarım benim..
Sevgilerimle..
__________________ Hayatınızın kalitesi, konuşmanızın kalitesi kadardır. Konuşmanızın kalitesi ise düşündüklerinizin kalitesi kadardır. |
| |