| ||||||||||
|
Hayatım Değişti Klubü ve Hayatım Değişti Kafesi 2009 Eurovision Şarkısını Nasıl Buldunuz Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ayol pisicim unutmam zaten hatırlatmana gerek yok türkiyeyi çukulata renkli dansçılarla temsil etcek.. şarkının sözleride müziğide hoş bir şey demedim ki zaten wave önemli olan kendi kimliğimizde bir şeyler yapmaktı diye altını çizmek istedim.. ha shakiara ha hadise arada fark ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hayatım Değişti Kafesi telkin cd indir izle İstanbul Hayatım Değişti Kafesi nerededir kimdir Hayatım Değişti Kafesi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hayatım Değişti Kafesi hipnoz Hayatım Değişti Kafesi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hayatım Değişti Kafesi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hayatım Değişti Kafesi kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 (permalink) |
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ayol pisicim unutmam zaten hatırlatmana gerek yok ![]() türkiyeyi çukulata renkli dansçılarla temsil etcek.. ![]() şarkının sözleride müziğide hoş bir şey demedim ki zaten wave önemli olan kendi kimliğimizde bir şeyler yapmaktı diye altını çizmek istedim.. ha shakiara ha hadise arada fark olmadıktan sonra.. hazır müslümanda olmuş o zaman maykıl jackson sunsun bizi ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #12 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Bulunduğu yer: izmir
Tesekkür: 346
65 Mesajinıza toplam 517 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Şıkır şıkır bir parça olmuş bence Hadise nin sesi zaten güzel kendide güzel..Sadece danslar biraz zayıf geldi banada ama daha çok çalışırlar ilk 3 teyiz kesinnnn belkide 1. yiz:) |
![]() | ![]() |
![]() | #13 (permalink) |
Çevirmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tesekkür: 424
421 Mesajinıza toplam 2,289 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() 3.yada 4.oluruz...Bide dikkatimi çekti nedense biz hiç slow şarkılarla katılmıyoruz...:)
__________________ -Want2wiN- ![]() ÖNYARGILARI YIKMAK ATOMU PARÇALAMAKTAN DAHA DA ZORDUR - PROF.DR ALBERT EINSTEIN |
![]() | ![]() |
![]() | #14 (permalink) |
Guest
| ![]() Müneccim değilim, ancak şarkının ilk sıralarda yer alacağına inanıyorum. Başarılar Hadise başarılar... |
![]() |
![]() | #15 (permalink) |
Moderator Sultan Oğuz ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Tesekkür: 9,492
518 Mesajinıza toplam 4,080 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() şarkı çok güzel gerçekten... yılbaşı akşamı severek izledik...hatta sonrasında tekrar tekrar izledik...benim çok hoşuma gitti... ![]() ama dans ve kareografi konusunda düzeltmeler yapılması gerek.. sertabın ve athenanın kareorafisini ne kadar heyecanla izlediğimizi hatırlarız hala...wave güzel bir dereceye gireceğimizi düşünüyorum... ![]() hadiseye ve ülkemize şans diliyorum... ![]()
__________________ ![]() Şimdi tüm ihtiyaçlarımın karşılığını yerküre ve gökkürenin sonsuz bereketinden çekip alıyorum.Bütün kanallar serbest Bütün kapılar açık! |
![]() | ![]() |
![]() | #16 (permalink) |
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Müzik hareketli, şarkıcımız oldukça güzel ve seksi bir kız. Fakat, biraz çocuksu ve tekdüze bir havası var müziğin. Şaman'a katılmamak mümkün değil. Türkiye olarak yarışmaya giriyoruz neticede. Fakat şarkı ingilizce. Söyleyen Avrupai bir havada. Müzik batı tarzı. Bari Hip Hop bir şarkı olsaydı. ![]() Hadise, iyi bir şarkıcı, ama sanki Hadise değil de Shakira var sahnede. Farklı yorumlar olacaktır elbette. Sonuç ne olur göreceğiz. İşte yapılan bazı yorumlar: Moskova'nın ‘Olimpiyskaya’ spor salonunda yapılacak ‘2009 Eurovision Şarkı Yarışması öncesi TRT ekranına çıkan Hadise, Avrupa'da da olay çıkardı. ‘Düm Tek Tek’in yayınlanmasının hemen ardından internetin en çok izlenenleri arasına giren Hadise için bakın kimler neler söyledi... Hadise'nin ‘Düm Tek Tek’i internetin en çok konuşulan şarkısı oldu. Yılbaşı gecesi Hadise'yle izleyicilerine sürpriz yapan TRT, şarkıyı dünyaya duyuran ilk kanal oldu. ‘Düm Tek Tek’in yayınlanmasının hemen ardından Eurovision meraklılarının uğrak yeri olan ‘www.esctoday.com’ da Hadise'yle ilgili yüzlerce yorum yer aldı. İşte sitede yer alan Hadise yorumları; Sonia's Bolero Jacket / İngiltere Her hangi bir kadın vokalin sesi gibi, hiçbir özelliği yok. Son yıllarda Adriyatiğin doğu kıyısında çıkan seslerden bir farkı yok. Ritimlerin orjinalliği yok, hiçbir yaratıcılığı olmayan bir kareografi yapmışlar ve en önemlsi melodisi çok zayıf. Etnik yanı hiç yok. Myturkishgirl gonna be the first / Türkiye Ülkeler, komşuları olan ülkeler onları destekliyor diye kazanıyorlar. Biz Türkiye’nin nesi var? Komşularımız Yunanistan, Bulgaristan, Ermenistan… Hangisi bizim için oy verir ki? Şarkı çok iyi bile olsa oy verilmiyor. Kenan Doğulu’nun yarıştığı yıl, tüm Yunanlılar şarkıyı ezbere okudular ama oy veren olmadı. Hadise’nin parçası ise harika! Never Cry Türkleri anlamak zor. Madem Hadise o kadar popüler bir isim neden Eurovision’a katılıyor. Kız çok güzel ve başarılı, kabul ediyorum ama Eurovision’un amacı zaten başarmış olanları çıkarmak değil, gerçekten iyi müzik yapan amatörlere fırsat kapıları açmak, yeni isimler tanımak ve farklı tarzlar sunmaktır izleyene. Yarın bir gün Jannifer Lopez çıkıp yarışsa nasıl olur? Ya da en iyisi Tarkan’ı gönderin siz. Mina Carnation / Yunanistan Bence önemli olan Hadise’nin ünlü olup olmadığı ya da ne kadar çok tanınmadığı değil, o akşam sergileyeceği performans. Ama yine de çok tanınan bir isim olmasa daha iyi olurdu, çünkü ünlü birinden beklentiler de büyük oluyor ve karşılayamadığında çabucak yargılanabiliyor. TurQuality Fire / Türkiye Bu yıl kazanmak için sadece Türkiye ve Belçika bile yeter. Belçika Avrupa’nın göbeğinde 10 milyonluk bir ülke, Türkiye 70 milyondan fazla nüfusuyla Avrupa’nın en kalabalık ülkesi. Sırf bu iki ülke bile Hadise hayranlarıyla dolu. Kazanmak için yeterli bir neden bence. W S / Hollanda Hadise’nin Belçika’yı temsil etmemesini kınıyorum. Burada doğdu, burada büyüdü, burada üne kavuştu. İlk buranın televizyonlarında çıktı. Burada onu destekleyen ve seven bir sürü insan vardı. Ama şimdi Türkiye’yi temsil ediyor, Belçika’yı değil. Esc story / Yunanistan İyi bir remixle birlikte kazanma şansı çok yüksek. Hadise harika bir iş çıkarmış ve eminim o gece ki performansı da harika olacak. Belki biraz daha Arabik ve otantik ezgiler katabilirler ritme. Jorge Correa / İspanya Hadise’yi çok seviyorum, çok başarılı buluyorum. Daha iyisini yapabilir diye düşünüyorum. Madem TRT ona şarkı konusunda tüm sorumluluğu vermiş, neden bir R&B parçası yapmamış ki? Ne olduğunundan emin olmasam da bu şarkının eksik, olmamış bir yanı var. Yine de Türkiye bu şarkıyla ilk beşe girer. Hadise’ye bol şans. |
![]() | ![]() |
![]() | #17 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: ankara
Tesekkür: 174
142 Mesajinıza toplam 477 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() ben bu sarkıyı söyleyenin hadise oldugundan emin degilim yahu ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #18 (permalink) |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: İstanbul
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Ben de derece alacakalarını düşünüyorum ama birincilik pek sanmıyorum :) Shamanın dediklerine de tamamen katılıyorum çok donuk ve çok shakira..:P :) Ve Stir me Up çok çok daha güzeldi
__________________ Bugün, öfkelenme ve endişelenme. Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran. Bugün, işini özenle yap. Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol. Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et. -- Dr.Mikao Usui -- |
![]() | ![]() |
![]() | #19 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tesekkür: 3,619
358 Mesajinıza toplam 2,162 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Ben çok beğendim.Sadece arkasında dans eden dansçılar biraz itici geldiler.Zaten hadisenin röpörtajını dinledim.Yarışma günü başka performans sergileyeceklermiş üzerinde çalışıyorlarmış.Bence 1.oluruz..(pozitif olalım ) ![]() Pisimbat anlaman için sana şarkı sözlerini yazıyorum(çeviriyi ben yapmadım:) İşte şarkının Türkçe Sözleri: Düm Tek Tek Bebeğim benim için mükemmelsin Sen benim cennetten hediyemsin Bu tüm zamanların en büyük hikayesi Bir filmde tanışmışız gibi Böyle anlam taşıyacak sonuna kadar Ve sen bana ne yaptın Hissettiğim çok güzel Melek ben uyandım Ve rüyamı yaşıyorum Durmaksızın (bitmeksizin) Deliyim sana Kalbimdeki düm tek tek Hep orda böyle dakikada durmadan Hissediyorum geri dönüş yolu yok Kalbimdeki ritimi hissedebiliyor musun? Böyle gidiyor düm tek tek Hep orda böyle dakikada durmadan Hissediyorum geri dönüş yolu yok Bebeğim tüm cevaplarını okudum İçindeki yerli olmayan hareketlerinde Sen tüm zamanın en iyi dansçısısın Beni çok özel hissettiriyorsun Kimse senin öptüğün gibi öpemez Uzmanlık alanınmış gibi Hissettiğim çok güzel Bu da İngilizce sözleri: Baby you’re perfect for me you are my gift from heaven this is the greatest story of all times we met in like in a movie so meant to last forever and what you’re doing to me feels so fine angel I wake up and live my dreams endlessly crazy for you can you feel the rhythm in my heart the beats going Düm Tek Tek always out it like there no minute feels like there’s no way back can you feel the rhythm in my heart the beats going Düm Tek Tek always out it like there’s no minute feels like there’s no way back baby i read all answers in your exotic movements you are the greatest dancer of all times you make me feel so special no one can kiss like you do as it is your profession feel so fine angel i wake up and live my dreams endlessly crazy for you can you feel the rhythm in my heart the beats going Düm Tek Tek always out it like there no minute feels like there’s no way back can you feel the rhythm in my heart the beats going Düm Tek Tek always out it like there’s no minute feels like there’s no way back can you feel the rhythm in my heart can you feel the rhythm in my heart the beats going Düm Tek Tek always out it like there no minute feels like there’s no way back can you feel the rhythm in my heart the beats going Düm Tek Tek always out it like there’s no minute feels like there’s no way back always out it like it no minute feels like there’s no way back always out it like there’s no minute feels like Düm Tek Tek |
![]() | ![]() |
![]() | #20 (permalink) |
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b> ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: Earth
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() gündüz feneri gibi iki adam var arkada hatta bir de bayan. biz öylemiyiz? şarkı başarılı ama dans pek iç açıcı değil... hayırlı olsun...
__________________ Hücresel seviyede attığın her tohum, yeşerecektir. Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler< Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hayatım Değişti Klubü ve Hayatım Değişti Kafesi 2009 Eurovision Şarkısını Nasıl Buldunuz Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ayol pisicim unutmam zaten hatırlatmana gerek yok türkiyeyi çukulata renkli dansçılarla temsil etcek.. şarkının sözleride müziğide hoş bir şey demedim ki zaten wave önemli olan kendi kimliğimizde bir şeyler yapmaktı diye altını çizmek istedim.. ha shakiara ha hadise arada fark ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hayatım Değişti Kafesi telkin cd indir izle İstanbul Hayatım Değişti Kafesi nerededir kimdir Hayatım Değişti Kafesi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hayatım Değişti Kafesi hipnoz Hayatım Değişti Kafesi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hayatım Değişti Kafesi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hayatım Değişti Kafesi kuantum düşünce kitap haberi