Kayıt ol Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Uyarılar

Nerelisin..?

Hayatım Değişti Klubü ve Hayatım Değişti Kafesi Nerelisin..? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bir yıllık evliydim..akdenizden gaziantepe kadar gittik oradan dönerken iç anadoluya kaydık..konyada mevlanayı ziyaret ettik...ben kayınvalideme..o beyaz şekerlerden ve bir tane kültablası aldım üzerinde dönen bir mevlevi vardı...kendisine bunları verdiğimde inanamadı..ağlaya ağlaya şekerleri kokladı...kültablasını nereye koyacağını şaşırdı..benim o zamanki algılayışıma göre ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hayatım Değişti Kafesi telkin cd indir izle İstanbul Hayatım Değişti Kafesi nerededir kimdir Hayatım Değişti Kafesi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hayatım Değişti Kafesi hipnoz Hayatım Değişti Kafesi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hayatım Değişti Kafesi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hayatım Değişti Kafesi kuantum düşünce kitap haberi

Nerelisin..?

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01-06-2008, 10:17 PM   #11 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: Nerelisin..?

bir yıllık evliydim..akdenizden gaziantepe kadar gittik oradan dönerken iç anadoluya kaydık..konyada mevlanayı ziyaret ettik...ben kayınvalideme..o beyaz şekerlerden ve bir tane kültablası aldım üzerinde dönen bir mevlevi vardı...kendisine bunları verdiğimde inanamadı..ağlaya ağlaya şekerleri kokladı...kültablasını nereye koyacağını şaşırdı..benim o zamanki algılayışıma göre altı üstü şeker ve kültablasıydı..meğer canım benim hayatı boyunca konyay gidip mevlanayı ziyaret etmek istermiş..nasip olmamış..oradan gelen herşeyi bir başka bakışla görürmüş, benden söz almıştı benden, ben gidemezsem sen mevlana haftasında git diye,ilk ondan duydum kutlamaların olduğunu, 23 yıl oldu türkiyeye geleli...her yıl mevlana haftası başlayınca içim konyaya akar, henüz banada nasip olmadı, ama gidicem inşallah, bu yıl olmazsa gelecek yıl mutlaka...şiödilik saygılı sevgilerimi yollıyayım..

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 01-06-2008, 10:33 PM   #12 (permalink)
Moderator

Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
comte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond repute

Ablacım, ne zaman istersen buyur gel...

Başımın üstünde yerin var...

Bizim dergahımız umutsuzluk dergahı değil...

Sema gösterisine falan da gideriz...

Tüm dünyadan yüzbinlerce insan geliyor her yıl buraya...

Sen neden gelmeyesin...

Hatta ben daha önce söylemiştim forumda suzzy'e Neden hep üç büyük şehirde yapıyorsunuz toplantıyı...

Bir kere de buraya gelin burada toplanalım diye...

Dediğim gibi Abla...

Burada da toplanabiliriz bir gün neden olmasın... super

comte isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-06-2008, 10:54 PM   #13 (permalink)
suzzy
Guest

mehmet sen kafaya koydun getirtçen bizi oraya... valla bu gidişle ankara istanbul konya derken eşim atacak beni evden...

şaka bir yana gönül hepinizle toplanmak ister... ama benim istanbula gitmeyi istememin en büyük sebepleri hem çoğunluğun orda olması hemde bir ihtimal kayınbabamla görüşürüm ümidi...tamda babalar gününe denk geliyor..

gerçi kendisi yoğun çalışıyor denk gelmemiz zor ama bakalım nasip...

ama toplantı pazara geliyor sizde konyadan katılabilirsiniz bir günlüğüne...olmazmı... wave

Alt 01-06-2008, 11:01 PM   #14 (permalink)
Moderator

828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
comte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond repute

Valla suzzy'cim, Ben askerliği de orada yaptım...

Akrabalar, arkadaşlarım falan da var İstanbul'da...

Ama, inşallah diyeyim...

Gelebilirsem ben de çok isterim sizlerle tanışmayı...

O zamana daha çok...

Şimdi ne desem yalan olur...

Alt 01-06-2008, 11:09 PM   #15 (permalink)
suzzy
Guest

Alıntı:
bymehmet Nickli Üyeden Alıntı

Valla suzzy'cim, Ben askerliği de orada yaptım...

Akrabalar, arkadaşlarım falan da var İstanbul'da...

Ama, inşallah diyeyim...

Gelebilirsem ben de çok isterim sizlerle tanışmayı...

O zamana daha çok...

Şimdi ne desem yalan olur...

ayy..ne güzel bir sürpriz yapmış olursun biliyonmu...

kocaman bir hayatım değişti grubu olarak toplaşır çok hoş sohbetlerde bulunuruz...kendi adıma bu toplantı her anlamda (bilgi-paylaşım) benim için çok önemli...

başka bir şey demiyeyim...
Alt 01-06-2008, 11:21 PM   #16 (permalink)
hayalayaz
Guest

suzzy nedersin mevlana haftasında konyaya gidelimmi... mehmet neden gülüyorum biliyormusun..ben suzzy ziyaret ettim iş yerinde...konuşuyoruz.muhabbet olsun .dedimki ben istanbula gidip..arkadaşlarla tanışmayı çok istiyorum...suzzy ya hayal abla bende çok istiyorum ama eşimin izin vereceğini sanmıyorum..ben= ben gidip öyle uzun uzun kalmıycam..zaten toplantılarını pazar günü yapıyorlar, ctesi gece otobüse binicem pazar toplantıya katılıcam...toplantıdan sonra otobüse binip geri dönücem dedim..keşke olsa dedi ve mevzu kapandı...ama gözleri parladı...izmir kızı şansını denemeden bırakırmı...ne olacak..eşi en fazla hayır der..nitekim anlatmış gitmekle dönmemizin bir olacağını..eşi zaten pırlanta..ben onları yeni evliyken tanıdım...tamam demiş benim aslan oğlum .. madem istiyorsun olur demiş....işte bu kadar oldu bitti geliyoruz...ama izmir kızı dediğim kadar var..bak konyaya gelin diyorsun..ankaraya gelin diyorlar..kendisi turne diyor ama eşinide asla göz ardı etmiyor...hele biz istanbul toplantısını yapalım..biraz vakit geçsin suzzy yine bana hayal abla eşim izin veriyor hadi gidelimmi demezse ben ne olayım.. biz konyayada geliriz türkiye turneside yaparız..yeterki suzyy istesin..ben benim tohumluğu bir evlendirsem neler yapıcamda..evlenmiyor köftehor...bende plan yapamıyorum..neyse gönlümüz hepinizle beraber..ben fotoğraf makinemi alayım ablamdan şimdi söylesem iki hafta sonra gelir..ağırdır ablam benim..saygılı sevgiler..
Alt 01-06-2008, 11:34 PM   #17 (permalink)
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>

Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute

gidelim tabi ya hatta gelenekselleştirelim. olmaz mı? dusun bence olur neden olmasın? konya ya da gidelim. avrupa yı da gezelim edirne uzunköprü keşan tekirdağ lüleburgaz. pasaport a gerek yok

-kıta ayrımcılığı yapmıyorum sadece tebessüm için-

sağlıcakla ve ışıkla kalalım.

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr

Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-06-2008, 11:37 PM   #18 (permalink)
Moderator

Abla aslında buraya gelmek daha kolay...

Neden mi...

Mevlâna var burada...

Mevlâna Haftasında gelirseniz, suzzy'nin eşi de bir şey demez heralde.. super

Hatta o da eşiyle gelsin...O adamın da hakkı değil mi gezmek...

Şöyle toplanın gelin yaa...

Çok lüx bir şehir oldu burası artık..

Bir sürü kule falan var..

Dışardan söylendiği gibi bi yer değil burası..

Burada bir Akyokuş var, bir Meram var ki tam size göre...

Hatta Alaaddin var merkezi Konya'nın...

Gelin siz gelin...

Ne olursanız olun, yine gelin...

Ben güzel bi toplantı yeri ayarlarım buradan...

Alt 01-06-2008, 11:42 PM   #19 (permalink)
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>

Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute

mevlana haftası 1 - 7 aralık 2008. dusun doğrumudur?

olabilir... yalnız hava koşulları ne olur?? dusun

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr

Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-06-2008, 11:56 PM   #20 (permalink)
hayalayaz
Guest

valla hava buz gibi olur, ama değer be ablam..banada bak istanbulu hak ettimde konyam kusur kaldı...neyse biz dileyelim böylece çekim yasasını devreye sokalım..belli olmaz..bütün bunların olması için tüm koşullar hemen hazırlanıverir..inşallah..

Bookmarks

« REAL TIME LOST (EŞZAMANLI İZLEYEBİLENLER İÇİN) | aşk acısını dindiren şelale ! »