sevgili hayatimdegisti sayfasi ve sevgili hayatimdegisti sayfasi arkadaslarim ve canim cankim
,
burada hic bir kimse yazdigi uzun yada kisa cevaplarla bu siteyi kirlemiyor yada bu siteyi kücültmüs durumuna getirmiyor...
her verilen cevapta kisi kendini bir adim daha düzetlme cabasinda.. her kim olursa olsun bu cankim dahi olsun burada bu sayfada bu sitede sanmiyorum kii
duygularini sahte bir bicimde yansitsin.. yada duygu sömürüsüne basvursun... kisi anlatmak istedigini yasamak istedigini anlatir ve yazar.. bundan dolayi
kimse kimseden özür dilemeli de degil.. her uyariya acik, her elestiriye bir düzeltme olarak görmeliyiz... ama kirici olmadan...
ben bu sayfadan cok memnunum ve bu sayfada okudugum ve cevap vermek isteyipte cevapladigim her konu hakkinda rahatim uzun kisa anlamli yada
anlamsiz gelsin kisilere..
ben cünkü bu sayfada ögrendim hatalarimdan ögrenmeyi yada sucluluk hissiyatimin cogalmamasini.. yada kendimi gelistirmeyi..
cok degil 3-5 gündür sadece buradayim ve aile gibi hissettigim bu sayfada herhangi birilerinin yazdiklarini ne olur hemen bu foruma yakismiyor diye hitap
etmeyelim... cünkü o anki durumumu o anki cevap verme istegimi o anki duygu yogunlugumuzu kimse bilemez, burada ögreniyoruz hereseyi..
ben bu forumda ne yazilirsa yazilsin, kim nasil cevap vermisse versin sacma bulmuyorum cünkü burasi bir gelisim sitesi..
ben bu sayfada hata yapmaliyim ki ögrenebileyim, cünküü
eminimki hepimiz ayri konularin ve davranislarin uzmaniyiz ve birbirimizi anlamaliyiz... buraya cünkü mutlu olanlar, huzurlu olanlar yada mükemmeliyeti bulanlar
degil, var olan durumlarindan yada olmayan durumlarindan en iyisini elde edebilmek icin burdalar...
kusura bakmayin bu yazimla umarim kimseyi üzmemis kirmamis ve zor durumda birakmamis olurum... Niyetim kimseyi kirmak degil niyetim burada fikrimi
belirtmek.. Canim cankim ne olur üzülme sana kiyamam ben, üzülmene dayanamam ben... Sen iyi olan ne varsa hak ediyorsun bunu bil..
iyiki tanistim bu sayfa ile, iyiki tanistim bu sayfadaki yazan herkesle, iyiki tanistim telkinlerle iyiki tanistim sevgili cankimle
sevgi ve saygilarimla