27-12-2011, 03:37 AM
|
#9 (permalink)
|
Çevirmen
Tesekkür: 1,578
283 Mesajinıza toplam 2,066 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Garip Hedefim :) Alıntı: manyakkk Nickli Üyeden Alıntı
Cidden çok teşekkür ederim sanki o işe başlamış gibi hissettim şu an buna gerçekten inanıyorum | İnan tabi, sen kendine inanmazsan hiç kimse sana inanmaz. Kendine inan ve güven... Kendini bu mesleğe hazırlamak adına benden sana bir tavsiye: Ben üniversite iken çalışma masamda büyük bir kartonda büyük harflerle "YEMİNLİ İNGİLİZCE TERCÜMAN ...(ismim, hadi şimdilik yaseminist yazalım)" diye yazıyordu. O zamanlar çevirmen olmak benim için çok zordu, hatta çeviri derslerinden nefret bile ederdim üniversitedeyken. Ama her gün o yazıyı göre göre bilinçaltım buna inandı sanırım. Üniversiteyi bitirir bitirmez çoğu arkadaşım tek seçeneğin öğretmenlik olduğunu söyleyip KPSS'ye girerken ben KPSS'ye bile girmeden ve bir gün bile öğretmenlik yapmadan direkt mezun olduktan 1 ay sonra çeviri sektörüne çalışmaya başlamıştım bile... İşte bilinçaltının gücü diye ben buna derim. Sen de öncelikle bilinçaltını bu işi yapabileceğine inandır derim ben vesselam |
| |