19-03-2010, 08:44 AM
|
#7 (permalink)
|
Çevirmen
Tesekkür: 1,578
283 Mesajinıza toplam 2,066 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Nedenini bulalım mı ;)) Alıntı: cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı
Selam; Bu aralar şöyle bişey dikkatimi çekti sizde de olduysa ya da oluyorsa sebebini bilmek istiyorum . Kendimi sürekli bişey hayal ederken buluyorum ama bu hayalde hep haksızlığa uğramış olduğumu ve kendimi savunup kanıtlamaya çalıştığım var. Ama aslında haklı olduğum ortaya çıkıyor. Bazen sağlığımın bozulduğunu falan da ekliyorum. Bu neyi tatmin etmemi sağlıyor olabilir? Bundan kurtulmak istiyorum arkadaşlar .... | Egomuz değişimi kolay kolay kabullenmiyor, ben bir senedir telkinleri dinliyorum ama o kadar çok zorlandığım durumlar oldu ki anlatamam, bunu kimseyi korkutmak için söylemiyorum yanlış anlamayın ama değişiklik, öyle pat diye olmuyor, birşeyi değişmek risk almaktır, değişmemek ise eski bildiğini okumak ve bir anlamda güvende olmaktır. Cadıcım, bu anlattıkların "değişirsen şöyle şöyle olur, aman dikkat et, boşver bildiğini oku" diyen egonun seni korkutmaları, yani sana savurduğu tehditler aslında. Bunları nereden bildiğimi sorarsan, aynılarını ben de yaşadım, egom değişime çok büyük dirençler gösterdi, beni o kadar çok korkuttu ki hatta bir aralar karanlıktan müthiş korkar hale geldim ama bunların hepsini telkinleri sürekli dinleyerek, kendimi kabul etmeye başlayarak ve sürekli yeni birşeyler okuyup uygulamaya çalışarak yendim. Bana en çok faydası olan olumlama ise şu: "Ben kendimi tümüyle olduğum gibi kabul ediyorum. Kendimi seviyorum ve kendimi onaylıyorum. Ben kendimi ve geçmişi sevgiyle affediyorum. Ben her zaman ve tamamen yeterliyim ve böylece güvendeyim." Yaklaşık iki aydır sürekli bu olumlamayı yapıyorum, kendimi inanılmaz mutlu hissediyorum ve ufak tefek korkularım dışında, korkularımdan eser kalmadı diyebilirim... |
| |