Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım

Uyarılar

Hayatımı değiştiren adam ve o başlık.

Hayatım Değişti Klubü ve Hikayelerimizi Anlatalım Hayatımı değiştiren adam ve o başlık. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: Thanatos Nickli Üyeden Alıntı Büyük usta Unbelievable my7 Bu yazımda sizlere büyük ustadan bahsetmek istiyorum. Unbelievable My7yi sizlere anlatmak. İnsanların gözlerini açan bu adam, değerli dakikalarını hakkedenlere ayırıp, onların kendilerini bulmasını sağlamıştır. Bizlere söylenen bütün yalanları anlatmış, gerçeğini öğretmiştir. ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hikayelerimizi Anlatalım telkin cd indir izle İstanbul Hikayelerimizi Anlatalım nerededir kimdir Hikayelerimizi Anlatalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hikayelerimizi Anlatalım hipnoz Hikayelerimizi Anlatalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hikayelerimizi Anlatalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hikayelerimizi Anlatalım kuantum düşünce kitap haberi

Hayatımı değiştiren adam ve o başlık.

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10-05-2014, 08:29 PM   #41 (permalink)

UnknownPeople - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 31
13 Mesajinıza toplam 22 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
UnknownPeople is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Hayatımı değiştiren adam ve o başlık.

Alıntı:
Thanatos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Büyük usta Unbelievable my7
Bu yazımda sizlere büyük ustadan bahsetmek istiyorum. Unbelievable My7yi sizlere anlatmak. İnsanların gözlerini açan bu adam, değerli dakikalarını hakkedenlere ayırıp, onların kendilerini bulmasını sağlamıştır. Bizlere söylenen bütün yalanları anlatmış, gerçeğini öğretmiştir. Bu büyük ustayı Assassin's Creed Brotherhood'daki Ezio Auditore olarak zihninizde canlandırabilirsiniz. Tabi Unbelievable My7'nin bir hidden bladesi olmadığını düşünüyorum (: Ama yinede emin değilim. Bende hayatı sikilmiş birisiydim. Ama ustanın yazıları benimde görmemi sağladı, tıpkı başkalarında sağladığı gibi. Sizlere şunu söylemek istiyorum, Unbelievable My7'nin sizlere öğretecekleri şeyler olmadan geçirdiğiniz günler inanın bana hayatınızda pek bir önem taşımıyorlar, taşımıyorlardı. O büyük usta sizin tek şansınız, hayatınızı kurtarmanızın tek yolu. O başlığı hala okumayanlar varsa mutlaka okumalılar. Bu sefer fazla uzatmayacağım. Hayatlarınızda başarılar..
Bunu çok sık yapmam
Dostum bir soru sormak istiyorum.37 sayfa yorum var ilk sayfayı okudum hiçde sıkılmadım gayet iyi anlatıyor adam harbiden usta :) soruma geleyim sende 37 sayfa adamın yazdıklarını okudun değilmi birde tekrar okudunmu yoksa birkez okumak yeterlimi ?

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

UnknownPeople isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-05-2014, 08:37 PM   #42 (permalink)
Üsteğmen

Thanatos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 234
240 Mesajinıza toplam 454 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Thanatos will become famous soon enough

Alıntı:
UnknownPeople Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Dostum bir soru sormak istiyorum.37 sayfa yorum var ilk sayfayı okudum hiçde sıkılmadım gayet iyi anlatıyor adam harbiden usta :) soruma geleyim sende 37 sayfa adamın yazdıklarını okudun değilmi birde tekrar okudunmu yoksa birkez okumak yeterlimi ?
ben başlığı baştan sona 2 kez bitirmiştim. Hiçte sıkılmadan hepsini okudum. :D Eğer söylenilenleri kavrayabiliyorsan yani sende değişime yol açtığını hissedebiliyorsan, kaldığın yerden okumaya devam et ama kavramada güçlük çekiyorsan en başından tekrar başla bu sefer anlatılanları anlayacaksındır.

Herşey üstüne gelip,
Seni dayanamayacağın
Bir noktaya getirdiğinde,
Sakın vezgeçme!..
İŞTE ORASI
KADERİNİN
DEĞİŞECEĞİ
'NOKTADIR''
Thanatos isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-05-2014, 08:42 PM   #43 (permalink)

13 Mesajinıza toplam 22 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Alıntı:
Thanatos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben başlığı baştan sona 2 kez bitirmiştim. Hiçte sıkılmadan hepsini okudum. :D Eğer söylenilenleri kavrayabiliyorsan yani sende değişime yol açtığını hissedebiliyorsan, kaldığın yerden okumaya devam et ama kavramada güçlük çekiyorsan en başından tekrar başla bu sefer anlatılanları anlayacaksındır.
teşekkür ederim okumaya devam ediyorum daha sonra birkez daha bitireceğim. senin attığın bu başlık bana daha fazla umut verdi umarım bendede işe yarar .
UnknownPeople isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-05-2014, 08:46 PM   #44 (permalink)
Üsteğmen

240 Mesajinıza toplam 454 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Önemli değil Unknownpeople. Değişim yolunda sevgiyle kal.

Herşey üstüne gelip,
Seni dayanamayacağın
Sakın vezgeçme!..
İŞTE ORASI
KADERİNİN
DEĞİŞECEĞİ
'NOKTADIR''
Alt 11-05-2014, 12:18 PM   #45 (permalink)
Üsteğmen

Değişmek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 239
346 Mesajinıza toplam 629 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Değişmek will become famous soon enough

gerçekten büyük bir iş başarmışsın kişisel gelişimin adına.
senin daha önceki yazılarını hatırlıyorum tamamen umutsuz vakaydın benim eski halim gibi ama sen değişmeyi başardın özgüvenini kazandın ve dahada ilerleyeceksin sakın durma sürekli ilerle devam et bunu başarabildiysen herşeyi yapabilirsin ben 1 yılı aşkın süredir bu foruma üye olduktan sonra çok şey yaşadım çok değiştim ve bir o kadarda değişeceğim artık mutlu bir insanım bu yazıyı okuyanlar daha işin başında olanlar biliyorum sizde başaracaksınız sadece kendinize inanın yeter...

..................................................................
Değişmek isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-05-2014, 02:58 PM   #46 (permalink)

Hikaye devam edicekmi dostum merakla bekliyorum bu arada bilge alfanın başlığını okumaya devam ediyorum tekrar teşekkürler bizimlede paylaştığın için :)
Alt 12-05-2014, 10:19 PM   #47 (permalink)
Üsteğmen

Alıntı:
sweeet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Özgüvenini başkalarına teslim eden biri ancak egosuna yenilmiş biridir. ÖZgüven adı üstünden kendinde güvenmektir. Başkalarının etkisiyle değil içten geldiğinde kalıcıdır.
Bu 3 cümle benim biraz kafamı kurcaladı sweeet. Buradaki binlerce kişi Atakan Bey' in telkinlerini dinleyip kaybettikleri kendine güvenlerini bulmaya çalışıyorlar. Sosyal fobilerini yenmek için, sosyalleşmek için vs Peki ya buna ne demelidir ?

Herşey üstüne gelip,
Seni dayanamayacağın
Sakın vezgeçme!..
İŞTE ORASI
KADERİNİN
DEĞİŞECEĞİ
'NOKTADIR''
Alt 13-05-2014, 09:45 AM   #48 (permalink)
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold

Telkinler gelişim için kullanılan bir yöntem veya teknik ama benim bahsettiğim başkalarının pohpohlamalarıyla kendine güvenmek. Hee eğer kendine güvendirme timi kurulsa ve onlar da bizi geliştirecek telkinlerde bulunsa ok. O da bir yöntem sayılabilir. Telkinler bir süre sonra kendi sözlerimiz oluyor eğer tam anlamıyla fayda görüyorsak bizim gerçeğimiz oluyor ve dıştan gelen etkiler bizi o kadar fazla etkilemiyor. Bazen de hiç etkilemiyor.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-05-2014, 11:07 PM   #49 (permalink)
Üsteğmen

delioglan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 182
140 Mesajinıza toplam 335 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
delioglan will become famous soon enoughdelioglan will become famous soon enough

Thanatos sen durumdan memnunsan buna bir eleştirim yok yalnız. Şehvet dolu ve hatta bir çok noktada karşı cinsi aşağılayıcı bir üslupla nasıl alfa erkeği olmanızı sağladı bu gereksiz insan şaşırıyorum. Her fırsatta sözde kardeşliğin çırak olmak için kendini yırtan acizleri nasıl her mesajın sonunda annelerine gönderilen hürmetleri! sindirmişler ve ne uğruna? Paylaştığın başlığı okumaya tahammül edemesem de kendimi zorladım ve bu insanlar ne yapıyor diye devam ettim. Ahlak polisi değilim, sözlük kültürüne de! aşinayım ancak bu kadar küçülmeye değecek bir fayda yok maalesef ortada.
delioglan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-05-2014, 02:54 AM   #50 (permalink)

Tesekkür: 0
4 Mesajinıza toplam 10 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Anrchst is an unknown quantity at this point

Thanatos, alakasız bir konu hakkında araştırma yaparken bu başlıkla tanışmama sebep oldun. Senin sayende belki de hayatım kurtuldu. Hem sana teşekkür etmek, hem de yardımcı olmak için üye oldum. Hayatımda sürekli herşeyi sorgulayan, herşeyin anlamını arayan bir insandım. Ve övünmek için söylemiyorum çok da zeki biriyim. Bunlara rağmen bütün yaptığım araştırmalar, öğrendiğim şeyler hayatımda hiçbir halta yaramıyordu çünkü özgüvenim yoktu. İçinde yaşadığım toplum hiçbir zaman diğer değerlerime zarar veremedi fakat özgüvenimi sindirdi. Başta annem ve onun duygu sömürüleri... Ve bu başlığını paylaştığın kişiyi tam olarak anladığını, sindirerek okuduğunu düşünmüyorum. Ve farkediyorum ki bu sitede sendeki değişimi farketmiş diğer insanlar seni aşağı çekmeye çalışıyolar. Bu tuzağa düşme. Sen alfasın unutma. Başlığını paylaştığın kişi burdaki diğer insanların algıladığı gibi dişileri aşağılayarak onları elde etmeyi öğretmiyor sana. O yazdıkları sadece muhabbet olsun diye. O orda tamamen sübliminal bir sistem oluşturmuş ve senin bilinçaltınla konuşuyor, senle değil. Aynı zamanda sende değişime yol açarken beta erkekleri için koyduğu sübliminaller sayesinde onları manipüle edip tepki göstermelerine yol açıyor. Bu sitedeki başlıkta da görebilirsin onları. Evet doğru kişiler geldi aklına. Evet onlar seni aşağıya çekmeye çalışıyor, ama başaramazlar. Çünkü sen alfasın. Bu adam, alpha sana dişi tavlamana yetecek kadar özgüven vermiyor, çok daha fazlası. Senin sen olmanı sağlıyor telkin yoluyla. Sen, içindeki gerçek sene kavuşuyorsun. Ve ona kavuştuğun zaman o kadar mükemmel bir insan haline geliyosun ki, bunu tarif etmek mümkün değil. Evet görebiliyorum sende büyük değişiklik var anlattıklarından yola çıkarsak. Ama hala potansiyelinin tamamına ulaşabilmiş değilsin. Bir daha oku derim ben. Ve alphanın ilgilendiği yorumları da oku bu sefer, ödevleri yap. Sindire sindire oku. Değişimin tamamen tamamlanınca artık seni ölü adam haline getirmiş, sürekli insan arkasından iş çevirip popülerlik peşinde koşan betaları o kadar iyi tanıycaksın ki, onlar sana zarar verebilmeyi bırak, senle uğraştıkça sen onlardan güç alacaksın. Ben sadece üstüme düşeni yaptım. Şimdi istersen sen o insanları dinlemeye devam edip o eski ölü adama geri dönebilirsin, ya da gerçek dönüşümünü tamamlar ve hayatını mahvetmeye çalışan o insanlarla sadece eğlenirsin. Burdan sonra seçim senin. Beni gerçekten ilgilendirmiyo, bu siteye bida girmeyi de düşünmüyorum. Ha canım isterse girerim bu da kimseyi bağlamaz.
Anrchst isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks