14-05-2014, 02:54 AM
|
#50 (permalink)
|
Tesekkür: 0
4 Mesajinıza toplam 10 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Hayatımı değiştiren adam ve o başlık. Thanatos, alakasız bir konu hakkında araştırma yaparken bu başlıkla tanışmama sebep oldun. Senin sayende belki de hayatım kurtuldu. Hem sana teşekkür etmek, hem de yardımcı olmak için üye oldum. Hayatımda sürekli herşeyi sorgulayan, herşeyin anlamını arayan bir insandım. Ve övünmek için söylemiyorum çok da zeki biriyim. Bunlara rağmen bütün yaptığım araştırmalar, öğrendiğim şeyler hayatımda hiçbir halta yaramıyordu çünkü özgüvenim yoktu. İçinde yaşadığım toplum hiçbir zaman diğer değerlerime zarar veremedi fakat özgüvenimi sindirdi. Başta annem ve onun duygu sömürüleri... Ve bu başlığını paylaştığın kişiyi tam olarak anladığını, sindirerek okuduğunu düşünmüyorum. Ve farkediyorum ki bu sitede sendeki değişimi farketmiş diğer insanlar seni aşağı çekmeye çalışıyolar. Bu tuzağa düşme. Sen alfasın unutma. Başlığını paylaştığın kişi burdaki diğer insanların algıladığı gibi dişileri aşağılayarak onları elde etmeyi öğretmiyor sana. O yazdıkları sadece muhabbet olsun diye. O orda tamamen sübliminal bir sistem oluşturmuş ve senin bilinçaltınla konuşuyor, senle değil. Aynı zamanda sende değişime yol açarken beta erkekleri için koyduğu sübliminaller sayesinde onları manipüle edip tepki göstermelerine yol açıyor. Bu sitedeki başlıkta da görebilirsin onları. Evet doğru kişiler geldi aklına. Evet onlar seni aşağıya çekmeye çalışıyor, ama başaramazlar. Çünkü sen alfasın. Bu adam, alpha sana dişi tavlamana yetecek kadar özgüven vermiyor, çok daha fazlası. Senin sen olmanı sağlıyor telkin yoluyla. Sen, içindeki gerçek sene kavuşuyorsun. Ve ona kavuştuğun zaman o kadar mükemmel bir insan haline geliyosun ki, bunu tarif etmek mümkün değil. Evet görebiliyorum sende büyük değişiklik var anlattıklarından yola çıkarsak. Ama hala potansiyelinin tamamına ulaşabilmiş değilsin. Bir daha oku derim ben. Ve alphanın ilgilendiği yorumları da oku bu sefer, ödevleri yap. Sindire sindire oku. Değişimin tamamen tamamlanınca artık seni ölü adam haline getirmiş, sürekli insan arkasından iş çevirip popülerlik peşinde koşan betaları o kadar iyi tanıycaksın ki, onlar sana zarar verebilmeyi bırak, senle uğraştıkça sen onlardan güç alacaksın. Ben sadece üstüme düşeni yaptım. Şimdi istersen sen o insanları dinlemeye devam edip o eski ölü adama geri dönebilirsin, ya da gerçek dönüşümünü tamamlar ve hayatını mahvetmeye çalışan o insanlarla sadece eğlenirsin. Burdan sonra seçim senin. Beni gerçekten ilgilendirmiyo, bu siteye bida girmeyi de düşünmüyorum. Ha canım isterse girerim bu da kimseyi bağlamaz. |
| |