İngiltere'de 12 yaşındaki Rebecca Scowcroft, 6 yıldır sadece çikolatayla besleniyor.
Sabah okula gitmeden yaklaşık on parça çikolata yiyen kız,öğle ve akşam yemeklerinde de aynı menüyü tercih ediyor.
Ancak, bazen akşamları eğer eritilmiş çikolatayla karıştırılırsa pirinç patlağı yediği de oluyor.
Doktorlara göre sağlık durumu iyi olan kızda "yemek fobisi" var...
Hindistan'da bir banka, hesap açtırmak isteyen dilencinin getirdiği madeni paraları üç günde sayabildi.
Laxmi Das adlı dilenci kadın,91 kg. gelen paraları çocuk felci olduktan sonra 40 yıldır biriktirdiğini söyledi.
16 yaşında dilenmeye başlayan kadın,"bu paraları dilenemeyeceğim günler için sakladım.Birgün yaşlanacağımı ve hastalıklara kalacağımı biliyordum,dolayısıyla ihtiyatlı davrandım!" dedi... dusun
48 saat önce öldüğü rapor edilen kişi otopsi masasında su isteyince,doktor ve hemşire şoktan bayıldı.
Hastanede boğazında müthiş bir yanmayla uyandığını söyleyen 19 yaşındaki Hindistanlı Mange Ram, "Gözlerimi açtığımda cesetlere otopsi yapan doktorlarla karşılaştım. Bana su verin! diye bağırmamla yaşadığımı farkeden doktor ve hemşirelerden bazıları şoktan baygınlık geçirdi!" dedi...
Altın kaplama Porsche'nin etkisinden çıkamamışken, Japonya'da piyasaya çıkan altın klavye "görgüsüzlüğün sınır tanımadığı"nı bir kez daha gösterdi.
Bütün tuşları altınla kaplanmış klavye,daha hızlı yazmanızı sağlamasa da 270 dolarlık fiyatıyla "daha dikkatli" yazmanıza yardımcı olabiliyor...
Rize'nin dünyaca ünlü Ayder Yaylası'ndaki bir otel her odaya müşteri kuralları listesi astı.
Otelin duvarlarına yazılan yazıda otel içerisinde uygulanması gereken kurallar belirtilerek uyarılarda bulunuluyor:
"Sıcak su saat 16.00 dan sonra verilir, çok acilse tencerede ısıtırız.
Hijyen ve sessizlik için ahşap katlarda ayakkabıyla dolaşmayınız.Dolaşanlar teşhir edilir.
Odalar arasındaki bölme ahşaptır ve ses izolasyonu yoktur, en ufak gürültü diğer odalardan çok rahat duyulur.
Yaylamızda kanalizasyon olmadığından ve tuvaletsiz kalmak istemiyorsanız,tuvalet kağıdı veya başka cisim atmayınız,taşarsa temizleyiniz.
Yemeklerde mönü dışında isteyeceğiniz herşey ekstradır. Siz yedikçe biz memnun oluruz.
Odalarda ve tesis içinde sigara içme cüretini gösterenleri tebrik ederiz.."
Japonya'daki üniversite hastanesinde lokal anestezi altında ameliyat ediilen hasta kıpırdayıp ameliyatı aksatınca doktordan sıkı bir yumruk yedi.
Ameliyat edilirken rahatsız olup operasyonun durdurulmasını isteyen,huzursuzca kıpırdayan hasta;doktorun"Kıpırdama,çeneni kapat!" uyarısı eşliğinde gelen sert yumruğu karşısında neye uğradığını şaşırdı.
Yumruk sonrası ameliyat yarıda kesildi..
Karakol çıkışında eşini dövdüğü gerekçesiyle mahkemece 6 ay hapis cezası verilen kocanın cezası denetimli serbestlik uygulaması kapsamında "6 ay sigara içmemeye çevrildi"
Eşini döven koca hergün karakola giderek sigara içmediğine dairimza vererek cezasını çekmeye başladı..
Pakistan'da damat adayı, kızın aile büyükleri tarafından zorlu bir imtihandan geçiriliyor.
Bu imtihan aile büyüklerinin damat adayına akla gelebilecek bütün hakaretleri etmeleri, damat adayınınsa bunlara katlanabilecek kadar soğukkanlı olmasına dayanıyor.
Sınavdan başarıyla geçen genç,evlilik iznini almış oluyor... dusun
ABD'de kadın eve geldi ve kocasını mutfakta titrerken gördü.
Adamın belinden su kaynatıcıya kablo gidiyordu.Kadın hemen kalın bir tahta parçası bulduve adamın koluna vurarak onu elektrik şokundan kurtarmaya çalıştı.
Adamın kolu iki yerinden kırıldı.Sonradan anlaşıldı ki, kocası mutfakta mutlu şekilde walkman dinliyordu...
Nevşehir'de işçi Yaşar Sert'e müracaat ettiği banka 1 YTL limitli kredi kartı gönderdi.
Arkadaşlarının "1 YTL'lik adam" diye alay ettiği Sert'i eşi de terkedince,Sert isyan etti.
Sert, "Banka görevlileri bana başka bankalardan da kredi kartı sahibi olduğumu ve bu yüzden bana verebilecekleri limitin 1 YTL olduğunu söylediler.
Defalarca yaptığım telefon görüşmelerine rağmen sonuç değişmedi. Şu anda 1 YTL limiti bulunan kart için 30 YTL kart aidatı ödemek zorundayım!" dedi...
Modernliğin kalesi Fransa'nın bir köyünde mezarlıkta yer kalmayınca belediye ölmeyi yasakladı!.
260 nüfuslu küçük köy Sarpourenx'un Bel. Baş. Gerard Lalanne "Yasaya uyulmaması durumunda suçlular sert bir şekilde cezalandırılacak!" derken konunun ciddiyetine ilişkin olarak da "Bu bazıları için komik olabilir ama benim için değil!" yorumunu yapmakla yetindi...
İstanbul amatör küme takımlarından İmesspor'da forma giyen Engin Kodan, profesyonel takımda oynamak için çözümü kendisini internet aracılığıyla açık artırmayla pazarlamakta buldu.
Kendisini "fantastik forvet" olarak tanıttı ve profesyonel bir kulüp tarafından satın alınmak istediğini bildirdi.
Kendisi için 5 bin YTL'lik açık artırma açılış fiyatı belirleyen Kodan'a şimdiden 4 kulüpten teklif geldi..
Kodan'a şu ana kadar teklif edilen en yüksek rakam 6 bin 100 YTL oldu...