![]() |
y789Erkekler aşık oluyormuymuş çok şaşırdım hakikaten Ben inanmıyorum erkeklerin aşık olduklarına. Onların ki olsa olsa tutkudur. O da sahip oluca bitiyor zaten. Yoksa seviyorum deyip aldatan erkeğin durumuna açıklama getirmem imkansız. |
Erkegin veya kadinin kalbinde tas yoksa aglar.Hayatimda iki kez asik oldum.Ilkde agladim.Hatta okadar cok kaptirmisim ki gullerin dikenleri elime batmis.Bir daha aglamiyacam dedim. Bir sene sonra yeniden asik oldum ve dort sene surdu.Unutamyacagim ve bittirdigim bir ask oldu.Ben buz gibi adam sulak nehire dondum.Ask canimi acitiyor.O sahiztan sonra asik olmak istedim ama olmadi.Simdi hickimseyi sevemiyorum.Uzaktan bakan bu buz dagi ne diyorlar.Kalbimi tekrardan fetedilirmi bilmiyorum.Ne kadarda aglmaz deseler erkek agladimi tam aglar yer gok kalkar.Aglamam deyen erkekte kendini kandirir |
bence sahte gözyaşlarıdır onlar. |
Egosal bir aci. Kendini sevgilisi üzerinden tanimlayan erkek. Onun yokluğunda kendini eksik hisseder. " ooo bebeğim sensiz ben hiçbir şeyim " tarzi sözler bundan dolayi kaynaklanir. Ego ile ÖzBenlik arasindaki farki bilen ve EGO nun nasil çaliştiğini bilen erkek. Bu tuzağa düşmez ve güçlü kalir. Erkek dostlarima tavsiye " Kadinin karşisinda ağlamayin ", kadinlar ERKEK ister, ağlayan küçük bir kız çocuğu değil. |
Hiç ağlamaz mı, ama kadınlar anlamaz malesef..:( Sonra da kadınlar onların arkasından ağlar... |
Cevap: Erkeklerde Aşk İçin Ağlar Mı?? ağlarlar ama aşk için mi yksa terkedilme korkusundan mı blmiyorum, ben böle bi şeyle 1 kez karşılaştm bn ayrılmaya karar verdiğimi söledim o ağlamaya başladı ama öle hüngür hüngür değl gözleri doldu bn çok kötü oldum ama bi yandan da sahte gözyaşları mı die de düşündüm çünkü 2 hfta çktık ama hiç sevgili gbi olmadık, nse sonuçta erkekler de ağlar t678 |
Cevap: Erkeklerde Aşk İçin Ağlar Mı?? ben görmüştüm aşk için ağlayan erkek...gerçekten böyleleri de var.. ama çok şaşılcak bir durum değil...onlar da insan sonuçta... bazı insani özellikleri sadece bir cinse maletmek doğru değil...yoksa yaradan erkekleri yaratırken neden onlara da gözyaşı denen şeyi koysun ki..süs olsun diye mi ? |
Cevap: Ynt: Erkeklerde Aşk İçin Ağlar Mı?? Alıntı:
vay be ^-^ insan heryaşta öğreniyor tabii |
Cevap: Ynt: Erkeklerde Aşk İçin Ağlar Mı?? Alıntı:
|
Cevap: Erkeklerde Aşk İçin Ağlar Mı?? Ben hayatımda hiç ağlamamıştım ve ağlayacağımı düşünmüyordum.Ama onla ayrıldığımız akşam öle bir ağladım ki hıçkıra hıçkıra aşk ağlatır :)) aşk hem de ne ağlatır... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:51 AM. |