Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Duygusal Yaşam Klubü > İlişkiler

Uyarılar

Ben Aşıkmıyım?

Duygusal Yaşam Klubü ve İlişkiler Ben Aşıkmıyım? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Selam Millet, Bu konuyu açmak için baya düşündüm,çünkü bu siteyi bulmama vesile olan bir konudur bu konu.hayatımın 10 yılını heba etmeme neden olan bir konudur bu... Bu konu hakkında birilerinin fikirlerine,desteğine çok ihtiyacım var,ne olur benden esirgemeyin.. öncelikle ilk aşkım ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İlişkiler telkin cd indir izle İstanbul İlişkiler nerededir kimdir İlişkiler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İlişkiler hipnoz İlişkiler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İlişkiler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İlişkiler kuantum düşünce kitap haberi

Ben Aşıkmıyım?

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-02-2009, 09:53 PM   #1 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
3 Mesajinıza toplam 13 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nick-ül azam is an unknown quantity at this point
Question Ben Aşıkmıyım?

Selam Millet,
Bu konuyu açmak için baya düşündüm,çünkü bu siteyi bulmama vesile olan bir konudur bu konu.hayatımın 10 yılını heba etmeme neden olan bir konudur bu...
Bu konu hakkında birilerinin fikirlerine,desteğine çok ihtiyacım var,ne olur benden esirgemeyin..

öncelikle ilk aşkım (ilkokul aşkı) ile 3.sınıfta tanıştık.Çok sıcak kanlı ve diğerlerinden farklı geliyordu haliyle gözüme.Onu çok ama çok seviyordum ozamanlar.sonra başka bir ile taşındı ailesiyle.aradan kaç sene geçti.şuan lise son sınıf öğrencisiyim.10 sene kadar oldu görüşmüyoruz,birbirimizden haberimiz yoktu.Fakat bir gece gördüğm rüya ile onu nerede bulabileceğimi gördüm çok şükür.ve buldumda.ilk aklıma gelen soru hala seviyormuyum olacaktır tabikide.Sevdiğimi düşündüm ilk başlarda.Ama sonra aklımı kurcalayan sorular oldu.Ya sevmiyorsam,ya sadece eski bir anı olduğu için böyle davranıyorsm diye.Bu arada bu geçen 10 sene hiçbiy kızla ilişki kurmadım ve kimseyi sevmedim sevemedim.
Şuan diyorum acaba ozaman gözüme en farklı ve en hoş gelen kız olduğu için mi onu sevdim veya aşkı bilmiyordum da sevdiğimimi sandım.
bu geçen 10 senede kendim çok yıprattım.eskiden çok duygusal birisiydim.şiir olsn resim olsun bir çok alanda birinciliklerim vardı.ama artık hiçbiri yok...
Yıllar sonra bu kızı bulmam ve ne hissettiğime karar verememem canımı sıkmaya başladı.Gün geliyor çok seviyorum diyorum,çok özlüyorum.gün geliyor ya sevmiyorsam diyorum.onunda duygularıyla oynamak istemiyorum bu kararsızlıkta.onu kaybetme riskini göze almamak için hiç söylemedim sevdiğimi yada böyle mevzuları..
kelimeler ve duygularım birbirine girmeye başladı yine.anlatmaya çalıştığım durumu anlamışsınızdır umarım.
Fikirlerinizi,yorumlarınızı ve desteğinizi beklyiorum.sabırla bu konnuyu okuyup bir fikrini belirtenede belirtmeyenede çok teşekkür ediorum.
/selametle..

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

nick-ül azam isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-02-2009, 10:03 PM   #2 (permalink)
Teğmen

esmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 130
72 Mesajinıza toplam 399 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
esmas will become famous soon enoughesmas will become famous soon enough

merhabalar..
lise son sinif ogrencisi yani yasiniz en fazla 17-18 olmali dimi ?
cocukluk arkadasiniza olan alakanizin askmi yoksa sadece bir begenidenmi ibaret oldugunu anlayamiyosunuz..
bende anlayamadim tabi :)
bir duygu yogunlugu yasadiginiz belli. ama bence ask degildir bu..
yani arada bir durup '' seviyormuyum acaba ? '' diye dusunecek kadar belirsizlik yasiyosaniz bu sadece bir hoslanti ve begenidir gibime geliyor.
soyle sinayabilirsiniz hislerinizin neye yakin oldugunu. mesela onu omur boyu bir daha goremiyeceginizi dusunun. bu size dayanilabilecek bir sey gibi geliyorsa ask degildir..
asla dayanamam diyosaniz bence asktir :)
yani ben olsam kendimi, duygularimi bu sekilde sinardim.
ama henuz cok gencsiniz. bu ve bunun benzeri cok duygusalliklar yasayacaksinizdir daha..
bence his dunyaniza baski yapmayin,ozgur birakin ve hisleriniz yonunu bulsun.
hakkinizda hayirlisi olsun diyorum...
selam ile..
Azmine sımsıkı sarıl, bak ne olursun! "

Mehmet Akif Ersoy
esmas isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-02-2009, 10:04 PM   #3 (permalink)
Yüzbaşı

aysegul_tirtil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,467
431 Mesajinıza toplam 2,881 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant future

ah canım gülümsettin beni,anlayabilmen için yaşaman gerekiyor,hem ne kadar tanıyosun ki 10 yıl cok uzun bir zaman,madem bu kadar içinde tuttun besledin bu sevgiyi mutlaka açıl ve yaşa.
aysegul_tirtil isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-02-2009, 01:08 PM   #4 (permalink)
Üsteğmen

yasal06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,608
515 Mesajinıza toplam 3,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud of

merhabalar.. kendini neden bu kadar sıkıyorsun bunu anlayamadım.. bir de senin aşık olup olmadığını buradan yazı yazarak kimse anlayamaz... senin onun yanındaki davranşlarına ve onun yanından ayrıldıktan sonraki hislerini bilmemiz gerek.. ve bunu da en iyi bilecek olan sensin.. biraz akışına bırak, seviyor muyum sevmiyor muyum diye düşünme.. mümkünse onunla vakit geçir, farklı mekanlarda bulunmaya çalış, birlikte ders çalışın falan.. daha sonra zaten hayat sana onu sevip sevmediğinin cevabını verecektir.. ama duygularını serbest bırak.. sevmek güzel şeydir, kendini sınırlayacağın ya da sıkacağın bir olgu değil.. sevgilerle..
Alt 09-02-2009, 03:38 PM   #5 (permalink)
Teğmen

yorumlarınız için çk teşekkür ederim.
Malesef şuan farklı şehirlerdyiz.yani öyle gezme,tozma farklı mekanlarsa blunma şansımız yok.internetten ve telefondan görüşüyoruz şimdilik.üniversite iiçin aynı şehiri ayarlamaya çalışıyorum zaten.inş. ozaman herşey belli olur :)
hayırlısı diyorum,
şimdilk akışına bırakıp sadece öylesine muhabet mi edeyim?:)
nick-ül azam isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-02-2009, 06:12 PM   #6 (permalink)
Çevirmen

Tesekkür: 80
190 Mesajinıza toplam 984 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pofuduk is an unknown quantity at this point

hayır değilsin, sadece bir illüzyon...Aşık değilsin ama aşık olmak istiyorsun...
pofuduk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-02-2009, 07:23 PM   #7 (permalink)
Teğmen

sedefli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 92
34 Mesajinıza toplam 283 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sedefli is a jewel in the roughsedefli is a jewel in the roughsedefli is a jewel in the roughsedefli is a jewel in the rough

Yazını bir anda gördüm:) okudum ve hayatımdaki ilginç benzerlikleri yakaladım. Öncelikle Rüyalar ruhun ve bilinçaltının seninle iletişime geçme aracıdır ve bir tek sen onları yorumlayabilirsin, senin dilinle konuşur çünkü. Eğer enteresan bir şekilde rüyan sayesinde kişinin nerede olduğunu bulduysan bir kere daha herşeyi gözden geçir derim. Hayatta tesadüfler yoktur. Aynı durumdayız aslında seninle, ben rüyamın peşinden gittim ve o insanla tanıştım, evet tanımadığım biriyleydim rüyamda.

Soruları kendine sor, sen uyanma aydınlanma yolunda bir ruhsun. Bilinçaltına sor, tekrar rüya gördüğünde hiçbir detayı atlamadan yaz ve üzerine düşün... Bu kız senin hangi özelliğini simgeliyor, ruhun neye dikkat çekmeye çalışıyor?

Duygularını bastırmaya ve sorgulamaya ihtiyacın yok, onları rahat bırak. Unutma hayatta direndiğin neyse kalıcı olmakla yükümlüdür. Çok genç olduğun için sınırların yoktur ve kolay gerçekleşir, şimdiden kendi yolunu ruhsal anlamda bulmanı tavsiye ederim. Sınırsız ol ve istemekten vazgeçme, şimdi ektiğin tohumlar gelecekte sana bir yaşam sunacak, onları sevgiyle ek...

Sevgilerimle...:)
sedefli isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-02-2009, 11:36 PM   #8 (permalink)
Teğmen

evet,tesadüf diye birşeyyoktur.tavafuk vardır.
karşılıklı bir fayda görecez gibi geliyor,Allah sonumuzu hayr etsin.
yorumlarınız için teşekkürler.
Özellikle Sedefli,çok teşekkür ederim.
/muhabbet ile..
Alt 10-02-2009, 01:29 AM   #9 (permalink)
ziyaretcixy
Guest

ben aslında geçmişle yaşamayı pek öğretmeyen bir kişiyim bu yüzden sana kendimce bir tavsiye vereyim....

Geçmişteki tüm yaşadıklarımız bizim bilinçaltımızda bir iz bırkmıştır. bu hayatımızda benzerleri olarak karşımıza çıkar. Hepimizin bir ilkokul aşkı hikayesi vardır :))) Ama sevgi kavramını yaşamadığını hissettim... Bu konuda sosyal bir sıkıntı yaşıyomusun... Önce kendimize bunu soralım... Bazen sosyal olarak bir ilerleme kaydedemediysek bunu geçmişte ararız. ama bu herşeyde böyledir. Bizx daha iyi birisini yada başkasını bulup mutlu olacağımıza inanmadıysak beynimiz o boşluğu geçmişteki pozitif birşeyle doldurmaya çalışcak ve bize onunla ilgili oyunlar oynayacaktır.

Biz gün içinde olayları yaşarken hep bilinç süzgeçimizden geçiririz ona göre hisler besleriz. İlişkiler konusunda tecrübeli biri olarakj şunu anlatmalıyım ki... Bir bayanla karşılaştığımızda bilincimiz ve bilinçaltımız ona alıcı gözüyle bakar.... Karakteri, fiziği, ses tonu, alışkanlıkları hepsi bilinçaltımızda yorumlanır. ve eğer bazı boşluklarımızı dolduruyorsa ona hayranlık ilgi hoşlanma gibi duyguları beslemeye başlarız... Bunu oluştururken hayattaki isteklerimiz, önyargılarımız, alışkanlıkllarımız ön plandadır.

AMA ya bilinç ve mantık ortadan kalkarsa.... :)))) hımmm işte can alıcı konu bu....

Biliriz ki uykudayken bilinç ve mantık yoktur... sadece bilinçaltı vardır... bilinçaltımız bize rüyalar gösterir alakasız konusuz mantıksız olaylar bütünü görebilirz. uçtuğumuzu, yada kaybettiğimiz birini görüp gerçek sanarız... çünkü bilinç yoktur...
Bir kızı gördüğümüzde onu sevdiğimizi gördüğümüzde bilinç ortada olmadaığı için bu bilgi direk kolayca bilinçaltına kodlanacak. ve buna kesinlikle inanacaktır. Bunu defaalrca yaşadım ve gözlemledim... Alakasız bir zamanda birini rüyasında onla aşıkken görenlerin o kişiye gerçek hayatta ilgi duymaya başladıklarını defalarca gözlemledim... Çok düşündün... bilinçaltına kazıdın... rüyanda bunu pekiştirdin... Sevdiğine inanıyosun. Bilinçaltının bir oyunu olabilir...

Tabi gözlemlediğim diğer bir olayda rüyasındaki kişiye ulaşma gerçeği... Bu çekim yasasının en ilginç örneklerindendir. O rüya okadar etkiletyicidir ki bilinçaltına kazınır. ona gelişen ilgi ve sonrasındaki ulaşma çabası ona çok benzer birini sizin hayatınızza çeker. sırf bu inadı yüzünden ünlü birini hayatına çekeni tanıyorum...
Alt 11-02-2009, 11:22 PM   #10 (permalink)

sabırlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 182
118 Mesajinıza toplam 497 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sabırlı is an unknown quantity at this point

akınberk söylediklerin inanılmaz mantıklı geldi şaşırdım kaldım
sabırlı isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiketler
asikmiyim?