05-07-2011, 11:23 AM
|
#10 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 2,207
808 Mesajinıza toplam 2,263 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: merhaba..yardım edermisiniz Sizin bu arkadaşınızla karşılaşmanız imkanı olan her yerdeki arkadaş, ortam, mekan,
bunların hepsinden uzaklaştınız mı? gerçekten, sizde enerjinizle (olumlu, olumsuz), düşüncelerinizle
bu vatandaşı çekiyor olabilirsiniz, gerçekten herşeyi yokedip, bitirdiniz mi? Eğer saplantılı biriyse tehlikeli olabilir,
kusura bakmayın ama ben ahlakçılık taslamıyorum asla ama, gençlerin çok serbest yaşam sürmelerinin, ne istediklerini
bilmeden hareket etmelerinin karşısındayım. Her şey olup bitiyor, sonra ailem duyarsa ne olacak deniyor, peki siz ailenizin yerinde olsaydınız, sizin gibi bir evladınız olsa ne yapardınız? Üç sene uzun zaman, beraber oldunuz biriyle peki bu kişinin olumlu, olumsuz yanlarını, kişilik zafiyetlerini hiç farketmedinizmi? Bazen kendimize de bir ayna tutmalıyız diye düşünüyorum,
nasıl ayna sizi biraz lunapark aynaları gibi çarpık çurpuk gösteriyor değilmi? Ama aynalar iyidir! |
| |