Konuya erkeklerin cevap yazması yasak değildir umarım. Konunun dışına çıktıysam mesajımı silebilirsiniz...
@müjde&müjde
Herkesin güzellik kavramı farklıdır. Sadece güzelliğe bakacak olursak, "ikisi arasında seçim yap, hangisinle evlenirsin?" diye sorsanız ben Gizem Güven derdim mesela ( soldaki ). Cansu Demirci'yle ( sağdaki ) evlenmezdim.
@eT HO win US AND
Bence her gördüğünde heyecanlanma olayı evlenince devam etmeyebilir.
@Zerynthia
Ben erkeğim ama ben de maço erkeklerle arkadaşlık kurmamaya çalışırım...
ve
Genç kızlar bence erkek yakışıklı/karizmatikse ve erkek kızı eğlendirebiliyorsa onunla çıkıyor. Yaşı büyük olanlar hakkında yorum yapamayacağım. Ve daha çok maço/agresif erkeklerden hoşlanıyorlar. Bu içgüdüsel sanırım...
Çok ayrıntıya girersek sayfalarca "evlenilecek kız modeli" için madde yazabilirim. Herkes güzelliğe bakmaz, ben güzelliğe önem vermem ama herkesin hayalinde düşündüğü eş vardır. Seçici olmak doğaldır bence. Benim için de karakteri, düşünceleri önemlidir.
-Deli gibi aşık olsun bana etrafdaki daha iyi alternatiflerle bana boynuz takmayacak kadar sevsin beni.
-Benden neşeli olsun.
-Benden zeki olsun, kitap okumayı sevsin.
-Yemek pişirmeyi bilsin. Bilmiyorsa da ben yemek yapmam demesin, ikimiz de yemek yapmayı öğrenelim.
-Sinirli olmasın.
-Sağı solu belli olmayan karakterde olmasın.
-Kıskanç olsun.
-Eski erkek arkadaşlarının büyük bir kısmı ölmüş olsun.
-Göbeğine, diline metal şeyler takmasın.
-Spor yapmayı sevsin. Yapmıyorsa da yapmaya çalışsın.
-Temizliğe önem versin ama hastalık derecesinde titiz olmasın. Bir kere kullandığı bardağı yıkmadan tekrar kullanmayan arkadaşım var ya. Garip...