09-02-2014, 10:10 PM
|
#8 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 40
53 Mesajinıza toplam 89 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Erkekler ve Ciddi bir ilişki... (İlk buluşmada neler konuşulmalı sizce?) Mrb.
İlk başta yapman gereken kişinin kafa yapısı senin ile bir uyuşuyor olması bunu anlaman için elbette tanışıp karşılıklı olarak hayatınızı bir birinize anlatmanız.
Herşeyden önemli bir konu olan aile yapıları, birisi din iman kitap bilmez birisi ile 5 vakit namazda olan kişinin aileler olması sıkıntı yaratabilir... Ben örnek verir isem şahsım adıma, evleneceğim kişi kapalı olmasına gerek yok, isterse ekmeğime yağ sürmüş olur bilmem anlatabildim mi... annem namaz kılmaz ama 24 saat dini anlatan programları dinler, zekatı orucu hiç kaçırmaz. elinden geldiğinin en iyisini yapar, zaman gelir hiç kaçırmadan 5 vakit kılarım zaman gelir hiç kılmam cumalara giderim.
Kendi tecrübelerime, yaşadığım çevreden görerek ve dayanarak söylüyorum birinize fiziki olarak yakışma çok önemli çünkü ilerleyen zamanlarda bunlarda size mahkemelerde ayrılık olarak dönebiliyor. Özel hayatınızda problem olacak olayları en baştan konuşmanız sizin için daha iyi olur düşüncesindeyim daha sonrasında kavgalara/tartışmalara sebebiyet verebilir.
Eğitim seviyesi herkez gibi çok önemlidir, fakat şunu bahsetmek isterim egosu çok yüksek olan biri bana uzak durmalı çok bilmiş benim işime gelir fakat bunu kullandığı yer çok önemli saygı sevgi hiç bir zaman eksiltilmemeli ki ilişkinin temeli nasıl sağlam olursa o ilişki ufak artçı sarsıntılara çatlak bile almadan kurtulmalı. Hayat inanın çok kısa ve yaşamasını bilmeli insan, bir yere giderken seni evde bırakıyorsa, sen sevdiğini yanına alıp bir yerlere gidebilmeli arkadaşlarına bu benim çıktığım kişi dediğinde çevrene ayak uydurabilecek biri olmalı tabi ki bu da geri dönüş olarak sıkıntılara sebebiyet verme ihtimali çok yüksek.
Bu devirde adam gibi adam, bulmak çok zor, Herşey şahsım adıma konuşuyorum yalan dolan üzerine kurulu egolar yüksek, 5 parası yok ama üzerinde giydikleri 1000 tl arabası arkadaşından artislik yaparım edası ile havalar bin. Böyle birine gelme ve ciddi ilişki aramayan biri ile en fazla 5 gün gider... Değişik tipler çok, bu da seni kötü ve hayata güvencini sarsan ilişkiler güvenini azaltan ilişkiler olarak adlandırabiliriz. Bazı kızlarda böyle erkekler ile yiyip içip gezip tozup gününü gün ediyor taki ciddi bir ilişki kararı verene kadar.
Yani lafın kısası, kafa dengi, aile, yalansız/dolansız(zaman ile anlaşılır) , fizik uyuşması, amaç?
Amaç derken ; Makara muhabbet yumak mı ? yoksa hakikaten tanıyıp bu benim eşim olmalı dediğin kişiyi tanımaya çalışman mı ?
Karar senin.
Sevgi , saygılarımla.
Ahmet |
| |