![]() |
Ynt: ingilizce telkin cd'si Alıntı:
telkinin içindeki kelimeleri bilmiyorum fakat Atakan bey cevap verecektir:) benim tahminimce sanırım onlardır en iyisi Atakan beye danışmanız hismiley |
merhaba, ingilizce telkin cd si dinleyen arkadaşların son durumu nedir acaba? ilerleme kaydettiniz mi? ben de bu cd den sipariş vermek istiyorum ,teknik olarak nasıl cd ler merak ediyorum ancak mailime henüz cevap gelmedi. teşekkürler |
ben de aynı şeyi merak ediyorum....ben de mailime yanıt alamadım henüz :( |
mailler Toplu mail gonderdiğimiz için ozellikle hotmail gönderdiğimiz mailler SPAM olarak görüyor ve gitmemiş gibi gözüküyor..Bende bugun farkettim. Geçmişe yonelik daha önce gonderdiğim mailleri tekrar gonderiyorum... Muhtemelen onların arasındadır... yardim @hayatimdegisti.com a mail atabilirsiniz.. |
btlmc... merhaba.. ingilizce telkinin gelmiş.. ben sonuçları merak ediyorum.. bizimle paylaşır mısın ? |
ingilizce telkin cdim dün bana ulaştı çok teşekkür ederim atakan bey sevincli gelişmeleri paylaşmaya çalışırımttli3 yanlız bu telkin cd sini geceleri pek dinliyebilecegimi sanmıyorum müzikten dolayı klasik müzikmiş çünkü kendimi biliyorum hem diger telkinlerimde var onlar doga sesli oldugu için beni mışıl mışıl uyutuyor sormak istedigim gündüzleri dinliyecegim günde kaç saat dinlemeliyim bu cdyi |
Cevap: ingilizce telkin cd'si ben de ingilizce öğrenme cd sini sipariş etmek istiyorum fiyatı ne kadar acaba alan arkadaşlardan örenebilir miyiz.mesela kayrasuya sorabilirim kayrasucum cd ne kadar? |
Cevap: ingilizce telkin cd'si Siparis ile ilgili üstte ki siparis formunu doldurarak bilgi alabilirsiniz. |
Cevap: ingilizce telkin cd'si Hepinize kolay gelsin o zaman:) sevgimle |
Cevap: ingilizce telkin cd'si teşekkürle atakan bey |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:28 AM. |