Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İngilizce Odası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ingilizce-odasi/)
-   -   KIMLER INGILTERE DE SIMDI? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ingilizce-odasi/2267-kimler-ingiltere-de-simdi.html)

eylulx 10-11-2007 06:40 PM

Ynt: KIMLER INGILTERE DE SIMDI?

arkadaslar regina dan baska kimse yokmu burda 88a

papatyaburcu 11-11-2007 12:03 PM

Ben de Londondayim. Yakinda Turkiye'ye gidecegim istediginiz bisi varmi Londoner' lar. Yilbasinda gelecegim geri. Londonda bulunanlarla gorusmek isterim. Bu siteye daha yeni uye oldum. Benim site hakkinda, ozellikle telkinler konusunda icinde bir tedirginlik var bana biri hakkatten korkulcak bisi yok desin. Ama oyle bir desinki ben inanayim. Birazdan thames nehrinin kiyisinda yeni Londona gelenleri gezdirmeye cikaracagim. Gerci hava cok kotu ama olsun. Hepinize Londoradan selam yolluyorum actionsmile

shamanic 12-11-2007 02:32 AM

papatyaburcu merhabalar hoşgeldin.. actionsmile
maşallh ingiltereli üyelerimizde çoğalıyor ... ttli3
ismin güzel anlatımın güzel... kısaca güzel bir üyemiz oldu anlaşılan.. ark5

tedirginliklerin tam olarak neler dusun ayrı bir konu başlığı açarak altında sorularını iletirsen
bir çok üyemizin konuyla ilgili yanıtları
senin için deki soru işaretlerini aydınlatır diye düşünüyorum... super

genel olarak kendi fikrimi sana şöyle anlatayım... siirokul
ince eleyip sık dokuyanlardanım... bu siteyle tanışmadan öncede subliminel teknikleri merak ediyor ve benzer bazı şeyleri
uygulamıştım.. ama burada her konunun şeffaf oluşu güven duymam konusunda yetti de artı zaten..

forum sayfalarımzıı incelersen bu telkinler sayesinde bir çok konuda güzellikler elde etmiş arkadaşlarımızla karşılaşırsın..

ayrıca atakan bey ve bizlere sunduğu telkin içeriğinin bir çok kişisel gelişim ve doktorlara ait sitelerde refarans olarak gösterildiğini de görebilirsin..
ben kendi adıma sana gayet rahat korkulacak bir şey yok.. kazanılacak çok şey var diyorum.. thumbsanim

dediğim gibi aklın daki sorularını paylaşırsan bizimle eğer daha rahat cevaplar vererek sana daha çok yardımcı oluruz...

sevgilerle ttli3

eylulx 12-11-2007 03:00 AM

papatya burcu ben ben ben burdayim Londradayim

blissy blissy blissy

eylulx 12-11-2007 03:02 AM

buluslaim ben sana canli canli anlatirim siteyi sen hic merak etme.bu arada ben de yilbasinda turkiyede olacagim.belki beraner gideriz ne dersin gulensmiley gulensmiley gulensmiley gulensmiley

blissy blissy blissy blissy blissy blissy blissy

shamanic 12-11-2007 03:06 AM

atakan bey yılbaşına doğru bir buluşma toplantısı yapsak ...
yurt dışındaki üyelerimiz de buralarda olacaklarmış ne dersiniz dusun

eylulx 12-11-2007 03:12 AM

siz\ o toplantiyi istanbulda yada ankara da yaparsaniz ben gelemem ki dunk56 ama suheyla var ankarada o gelir benim yerime ben gelmisim kadarolur zaten aa34

hayalayaz 12-11-2007 12:01 PM

sevgili papatyaburcu hoşgeldin..bu telkinlerin hiç bir zararı yok..hatta ben telkinleri değiştirmek gibi, yetersiz bulmak gibi saçma bir alışkanlığım olduğundan dolayı..telkin içeriklerini öğrenmeden dinledim atkilerini görünceye kadar..tereddütsüz dinlemeni tavsiye ederim..saygılı sevgiler..

Holywar 19-12-2007 01:24 PM

2 Ocakta bende Londra'dayım

eylulx 19-12-2007 05:38 PM

merhaba holywar hosgeldin.ben de londradayim.belki tanisiriz bile ne dersin.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:16 PM.