![]() |
KIMLER INGILTERE DE SIMDI? merhaba arkadaslar ben su anda londradayim.ingilterede yasayan arkadaslar varsa cok mutlu olucam herkese sevgiler |
Ynt: KIMLER INGILTERE DE SIMDI? kimse bisye yazmamis ki daha... yani tek benmi varim |
Ynt: KIMLER INGILTERE DE SIMDI? hergun bakiyorum buraya biri yazmismi diye ama anlasilan burda benden baska kimse yok olamazzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!! |
Ynt: KIMLER INGILTERE DE SIMDI? Ben varım Sümbüllll Londra'da değilim ama çok uzakta sayılmam :) |
Ynt: KIMLER INGILTERE DE SIMDI? oleeeyyyyyy, biliyordum sümbülüm oralarda yanlız olmadığını 956k |
Ynt: KIMLER INGILTERE DE SIMDI? biraz daha gelen olmasa ben taşıncaktım ingiltereye.. zaten ingilizce öğrenmek istiyorum şöylee güzelcene... fena da olmazdı galiba.. sevincli |
Ynt: KIMLER INGILTERE DE SIMDI? bende gelebilirim ..ingilizler almanca veya türkçe öğrensinler..şaka bir yana elifte ingilterede olacaktı.. |
Ynt: KIMLER INGILTERE DE SIMDI? yaknimda olmana sevindim |
Ynt: KIMLER INGILTERE DE SIMDI? burda olanlarla ve gelecek olanlarla goruselim arkadaslar. sevgiler |
Ynt: KIMLER INGILTERE DE SIMDI? Herkes gelsin hatta bi mutluluk ve pozitif düşünce zirvesi yapalım. Kahkaha atmak zorunlu olsun :D |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:05 AM. |