| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy BuluşmasıBuluşmalarımız ve Seminerlerimiz ve İstanbul Buluşmaları 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız maalesef bugünki toplantıya ben de gelemiyorum.Bugün İstanbul dışındayım.inşallah bir daha ki sefere...... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İstanbul Buluşmaları telkin cd indir izle İstanbul İstanbul Buluşmaları nerededir kimdir İstanbul Buluşmaları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İstanbul Buluşmaları hipnoz İstanbul Buluşmaları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İstanbul Buluşmaları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İstanbul Buluşmaları kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #101 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Tesekkür: 1
24 Mesajinıza toplam 50 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() maalesef bugünki toplantıya ben de gelemiyorum.Bugün İstanbul dışındayım.inşallah bir daha ki sefere...
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ ................................."Hayati değiştiyse siz de değişebilirsiniz."................................ ............. |
![]() | ![]() |
![]() | #102 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tesekkür: 3
9 Mesajinıza toplam 25 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Merhaba, sağlık sorunum nedeniyle bugünkü Bakırköy buluşmasına katılmayı çok istememe rağmen katılamadım, sonraki buluşmaya katılabilirim inşallah, gidebilen arkadaşlar nasıl geçtiğini , neler yaptıklarını anlatırlarsa sevinirim, teşekkürler |
![]() | ![]() |
![]() | #103 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tesekkür: 3
43 Mesajinıza toplam 181 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() merhaba biraz geç yazıyorum çünkü toplantıda geç bitti saat 14.00 diye koşturarak gittim lakin gelen arkadaşların aç olmaları nedeniyle önce aç olan arkadaşlar yemek yediler. benimde ilk gidişimdi bu nedenle genelde izleyici pozisyonunda kalıp ortamın ve gelen degerli arkadaşların feyz ve bereketinden istifade etmeye gayret ettim. atakan bey keops ve bir bayan arkadaş şimdi niki aklımda kalmadı. kısa birer konuşma yaptılar. tüm sohbeti kendimce bir iki kelime ile özetlemek istersem şayet diyeceğim tek şey İNANÇ GÜCÜ olurdu. evet hayatınızda neyi başarmak istiyorsanız ne yapmak yada yapmamak istiyorsanız bunun en etkili yolu İNANÇ keops nikli arkadaş eft ve reiki gibi bana uzak olan konulardan bahsetti bu daha çok eft vs tanımı ve kısa bir özeti mahiyetinde idi. en son konuşan bayan bolluk ve bereketten bahsetti o çok güzel ifade etti. hatta bu yazıyı okumuşsa kendisinden rica ediyorum. orada anlattıklarını siteye yazsın nikini hatırlasa idim. özel mesaj ilede bunu talep ederdim. bunun haricinde sanırım katılan diğer arkadaşlarda görüşlerini yazacaktır böylece kaçırdıgım yerleri bende hatırlayacagım bu arada mümin isimli arkadaşlada tanışmış olmaktan mutlu oldum... |
![]() | ![]() |
![]() | #104 (permalink) | |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tesekkür: 3,619
358 Mesajinıza toplam 2,162 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Arguz58 o konuşan bayan sitemizin coo admini Sevgili Shamanic... Alıntı:
| |
![]() | ![]() |
![]() | #105 (permalink) | |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tesekkür: 3,619
358 Mesajinıza toplam 2,162 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Sevgili Şehrinaz çok geçmiş olsun.Birdaha ki buluşmamıza katılırsın inşallah. Buluşma çok güzel geçti.Atakan bey telkinler hakkında bilgi verdi.Sevgili keops sağolsun kalkıp Afyon'dan geldi EFT,Deep Peat,Sedona,bilinçaltı ile ilgili ufak bir seminer verdi.Sevgili shamanic bereket ve bollukla ilgili bilgilerini bizimle paylaştı.Burdan Atakan bey,keops ve shamanic'e çok teşekkürler. Metin06 nın yerinde buluştuk güldük,eğlendik.BU arada Sevgili Redflowers İzmir'den geldi(onsuz buluşma olmaz zatten) Serpil22, kızı ecem18,Spy.game,Sanemce,Çiçek,Sonra Askerimiz Peacemaker vardı,hayatdolu ,arguz58,kısmen,majenta,cankanak,kadriye ve gelen tüm arkadaşlara çok teşekkürler.Kısaca çok güzel bir gündü. (diğer arkadaşların şu anda nickleri aklıma gelmedi lütfen kusura bakmayın) Alıntı:
| |
![]() | ![]() |
![]() | #106 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür: 8,267
708 Mesajinıza toplam 7,105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() evet durucuğum çok güzeldi bencede zaten sizlerle olmak insanı çok mutlu ediyor.bizim için zorlu bir ulaşım olmasına rağmen değdi diyorum.bizi bilgilendiren arkadaşlarımın hepsine sonsuz teşekkürler ediyorum iyiki varsınız iyiki sizlerle tanıştım. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Bulutlar ağlamasa yeşillikler nasıl güler? |
![]() | ![]() |
![]() | #107 (permalink) |
Guest
| ![]() toplantı haberlerinizi aldıkça daha bir mutlu oldum... ![]() canım ciğerim arkadaşlarım...allah içinize sindirsin... ![]() shamanım... bende seni çooook seviyorum...iyiki senin gibi bir dost var hayatımda...(toplantı sonrası meraktan çatlamamak için hemen aradımda...)  ![]() redflovers'im tatlı haşinim... ![]() ![]() hepinizi çok seviyorum...her ne kadar yanınızda olamasamda  ![]() ![]() umarım nice nice güzel dostluklara ve toplantıla.... super hepinize sevgiler... ![]() |
![]() |
![]() | #108 (permalink) |
Guest
| ![]() bende bugün iş geliştirme seminerinde triniy ile görüştük... harika bir seminerdi... çok keyif aldım... |
![]() |
![]() | #109 (permalink) | |
Guest
| ![]() Alıntı:
![]() ![]() bende bu gün nasıl yemek yapılır seminerindeydim... ![]() ![]() allah hepinizin içine sindirsin arkadaşlar... super | |
![]() |
![]() | #110 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tesekkür: 888
89 Mesajinıza toplam 486 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() toplantının güzel geçmesine çok sevindim. orada olmayı çok istiyordum. 90 yaşında manevi bir dedem var. onu biraz gezdirmemi ve bazı işlerini yapmamı rica etti. kıramadım. zaten kırmam da bugüne denk gelmeseydi keşke  ![]()
__________________ "Bilgi, öğrendiklerimden sonra unuttuklarımdan arta kalandır." |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Buluşmalarımız ve Seminerlerimiz ve İstanbul Buluşmaları 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız maalesef bugünki toplantıya ben de gelemiyorum.Bugün İstanbul dışındayım.inşallah bir daha ki sefere......
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İstanbul Buluşmaları telkin cd indir izle İstanbul İstanbul Buluşmaları nerededir kimdir İstanbul Buluşmaları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İstanbul Buluşmaları hipnoz İstanbul Buluşmaları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İstanbul Buluşmaları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İstanbul Buluşmaları kuantum düşünce kitap haberi