Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-10-2008, 09:48 PM   #103 (permalink)
arguz58
Teğmen

Tesekkür: 3
43 Mesajinıza toplam 181 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
arguz58 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

merhaba biraz geç yazıyorum çünkü toplantıda geç bitti saat 14.00 diye koşturarak gittim lakin gelen arkadaşların aç olmaları nedeniyle önce aç olan arkadaşlar yemek yediler. benimde ilk gidişimdi bu nedenle genelde izleyici pozisyonunda kalıp ortamın ve gelen degerli arkadaşların feyz ve bereketinden istifade etmeye gayret ettim. atakan bey keops ve bir bayan arkadaş şimdi niki aklımda kalmadı. kısa birer konuşma yaptılar. tüm sohbeti kendimce bir iki kelime ile özetlemek istersem şayet diyeceğim tek şey İNANÇ GÜCÜ olurdu. evet hayatınızda neyi başarmak istiyorsanız ne yapmak yada yapmamak istiyorsanız bunun en etkili yolu İNANÇ keops nikli arkadaş eft ve reiki gibi bana uzak olan konulardan bahsetti bu daha çok eft vs tanımı ve kısa bir özeti mahiyetinde idi. en son konuşan bayan bolluk ve bereketten bahsetti o çok güzel ifade etti. hatta bu yazıyı okumuşsa kendisinden rica ediyorum. orada anlattıklarını siteye yazsın nikini hatırlasa idim. özel mesaj ilede bunu talep ederdim. bunun haricinde sanırım katılan diğer arkadaşlarda görüşlerini yazacaktır böylece kaçırdıgım yerleri bende hatırlayacagım bu arada mümin isimli arkadaşlada tanışmış olmaktan mutlu oldum...
arguz58 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla