Toplantıya en az 2 saat önceden gidip Metin06 nın bizim için ayırdığı bölümlerin yerleşimine yardım etmeyi düşünüyordum.
Ancak 1 saat önce gidebildim.Gittiğimde her şey hazırdı.Benden önce gelenler vardı...
Evren, Redflowers,Sanemce,Kepos ve Duru79 oradaydılar.
Onlar gözlemelerini yerlerken Hayatdolu sonra da Cankanat geldi..
Onlardan sonra da Awayy ve Kadriye hn aramıza katıldı.
Gelen kişi sayısı arttıkça içeride ki odaya sığamayacağımız anlaşıldı ve bizim için hazırlanan diğer bölüme geçtik.
Toplantının asıl sahipleri yani buluşma konusunu açan Mümin Okan ve Kısmen geç katıldılar.
Bununla birlikte Kısmen yaydığı pozitif enerji ile geç gelmesini unutturdu.
Forumda aktif olmayan ancak uzun senelerdir takip eden bir çok arkadaşımız katıldılar.
Başak hn,Gulays ve onun arkadaşları Gizemizst Cogitea ve Honey gibi...Onlarda seminerde sorular sordular forumun aksine toplantıda aktiftiler.
Arguz58 de ilk defa toplantıya katılanlar arasındaydı bundan sonra ki toplantılarımızda da aramızda görmek istiyoruz.
Toplantı sırasında çoğunlukla sigara içen arkadaşlar odanın pencereye yakın tarafına oturdular.
Herkes genelde kendi masasında ki üyelerle sohbet etti..
Bir diğer dikkat çeken nokta hemen hemen herkesin toplantı mekanını çok kolay bulmasıydı.İrtibat telefonu olarak verdiğim telefonum sadece iki kere çaldı.
Foruma kroki resmi ekleyen Çicek1973'e teşekkür.
Herkes kendi masasında ki üyelerle sohbete dalmışken bir taraftan mantılarımızı ısmarladık.
Geç gelen arkadaşlar olabileceği için hemen seminerlere başlamadık.
Yemekler bittikten sonra ben sözü alıp ayağa kalktım ve bir kaç dakika telkinlerden bahsettim.
Sözü seminer verecek olan Keops'a bıraktım.
Daha önce ki toplantılarda Keops'un seminerini dinleme fırsatım olmamıştı.İlk kez dinledim ve oldukça başarılı olduğunu gördüm.
Kesinlikle çok aranılan bir kişisel gelişim uzmanı olacağını düşünüyorum.O kadar yolu toplantı için gelip seminer verdiği için teşekkür ediyorum.
Keops seminerini bitirdikten bir süre sonra Shamanic bolluk bereket ile ilgili sunumunu yapti...
Ondan da çok istifade ettik.Bazı arkadaşlar erken ayrılacağı için Shamanic bazı konuları hızlı bir şekilde anlattı arada yaşamından örnekler verdi.
Daha sonra ki toplantılarımızda umuyorum ki daha geniş zaman olur ve detaylı bir şekilde dinleriz.
Toplantı için bize özel yerleri hazırlayan Metin06'ya teşekkür ediyorum.Özellikle daha önce yaptığımız toplantıların bazılarında mekan ile ilgili sorunlar yaşamıştık.Bu sefer kendi mekanımızda hissettik.
Çicek1973'de geç katılanlar arasındaydı o da daha önce ki toplantılarda olduğu üzere gerek esprileri gerek Metin06 ya takılmaları ile renk kattı..
Hemraz ilk kez toplantıya katılmasına rağmen sanki hepimizi tanıyor gibiydi.Zaman zaman Metin06 ya yardım etti..
Serpil hn ve kızı Ecem18 toplantı için karşıdan geldiler.Katılımları için teşekkür ediyoruz.
Toplantıya birbirlerinden haberdar olmadan gelmekle birlikte tanıdık çıkanlar bile vardı.
Sonuç olarak oldukça verimli keyifli bir toplantı oldu.Vakit ayırıp katılan bizlerle olan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum.
En kısa zaman da İstanbul'da yeni bir toplantı yapmak dileği ile...