30-01-2008, 11:02 PM
|
#112 (permalink)
|
Paşa Site Kedisi
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: 27 Ocak Pazar 13.00 Taksim Akm önü teterjanlı kedili istanbul buluşması istanbul masalı(anlatan )İt's real Evetttt sitemizin asi hırçın hür delişmen az insanüstğ kedisi döndü.
Evet Olayları birde kediden dinleyin derim ben catçe yani
Şimdi efendim ben AKM nin önine geldiğimde etrafı şöyle bir kestim bir baktım demirlerin üstünde kara kaşlı karagözlü yağız bir efendi oturuyor baktım olsa olsa bu Atakandır dedim beni görmesine fırsat vermeden sokuldum atakan dedim ansızın kortktu ehehehehe pisimbat ben dedim (tabi öle demedim adımı söledim ama sizlere demicem çatlayın ) sonra soldan soldan bir mülayimlik bir dinginlik bir huzur hissettim atakan yahu kimse gelmez derken bir baktım shamanic pozitif enerji halesi başında bize doğru yürümekte hemencik tanıdım el salladım ehehe simitçiye gel dedim neyse lafı uzatıyorum olsun,ana bi baktım cankanat hiperaktifiteliğin doruklarından yeryüzün sonra dinginliği yakalayan akreperkeği kardeşim sevdim seni yahu ,zeynep ilk başlarda pek sessiz kaldıyysada sonra açıldı yahu ee resimleri sen yapuyorsan benimde dilim laf yapıyor umarım kafanı şişirmedim zeynep kardeşim çok şekersin ,pıt diye geldiler neyse bizler oturacağımız sonrasında hesap yüzünden höh kalacağımız cafeye gittik ,metin06benim kensinine çok yakın hissetmemim sebebi sırf yeğenime benzemesi değildi gerçekten aklı başında efendi yakışıklı bir istanbul beyefendisiydi,çiçek hahkikaten sanki kırlardaki patatya tarlası güzelliğinde ve dinginliğinde ,fatale oda ayrı bir güzellik yahu bana ay hakikaten saçlarınız yokmuş dedi he dedim bende ,oktay gülengüzlü gamzeli beyefendi oda bir beyefendi tatlıdilli ,hoşsohbet . Bir arada üç efendi fdaha katıldı ayaküstü pek konuşmasakta onlarda eminimki harika insanlardır ayyyy şaman senden pozitiflikmi ne bulaştı kem gözlere ayol aaa yakışmaz bana öle pozitif ötesi (kalpgözü hikayesi gibi ne bu yah)
Ay kimseysi unutmadım değilmi yahu unuttum ise bunaklığıma verin sorry derim .
Şimdi benim dışımda nlp,reiki,telkinler hakında bir sürü şeyler konuşuldu yarısını anladım yarısını anlamadım ankadıklarım yanıma kar yavaş yavaş öğrenecez diğer buluşmada sunum bile yaparım ben yahu tutmayın beni
Önce çaylar içildi atakan yaklaşık 2 saat süresi ile bir bardak portakal suyu içme telkini yaptı kendine nihayetinde bitirdi ,şaman 3 kova resmen kova türk kahvesi içti vallaaa kimsenin yediğinde değil gözüm ama çok yahu 3 kova kahve şaman ,biz diğerleri normalinsan gibi bişiler yedik ,beni akvaryumdaki balıkları izlediğimle yargılayan arkadaşım eheheh yahu 9 kişi bişi anlamadınız ben size telkin yaptım dinğinliğe giden yolun özünü gösterdim ama anlayan kim yahuu he kedi yicenmi onları dediler bide cık cık konun özü sudur dinginlik huzur iç ve dış huzur sudan geçer sonra bacada ısınmaya çalışan kediyi neden gösterdim bir sorun nedenmi heh aslında o benim catfriend’im boyfriendin catçesi sebgilimdi ayoll kimse anlamadı saf hepsi saffffffffff,işte onlar ciddi konulardan ben hayat üzerine sıcak sohbetler yaptık sonra midesi kave telvesine dönen şaman pizza söledi neyse gele gele patlıcan kabah kızartmalı pizza müssvettesi geldi yahuu şaka gibi kaldım orda bunun üstüne dank hesap geldi haa ayrıca atakan kardeşim uykusuzluğun verdiği ve üstündeki freddy kuluger kazağın azizliğinden üstüne ağırlık çöktü uyuyordu nerdeyse çünki çoçuk (adam yani)tam nlp dedi ben lafı kestim kimi ordan başka bişi dedi kimi pıt pıt şurana vurursan şöle olur dedi adam ortalığı toparlayamadı anlayacağınız lunaparka gitmiş çoçuk neşesinde geçti (en azından benim açımdan ) bulışmamız sonra hepimiz ansızın gerçek dünyanın tüm çirkinliğini bir hesap pusulası kılığında karşı mızda gördük one lann ohaaa yuffffffffffffff beeeeee neyse 06metin kardeşimi yem etmedik ödedik ,bir baktık biz yaklaşık 6 saat süren sohbet sırasında istanbulda karla karışık yağmur başlamış biz disnayland de dolaşıoz hala neyse herkes dağıldı işte olay bukadar hikayenin özü budur diğerleri uydurmaca kaydırmacadır kardeşim benim dediklerim doğru inanın yoksa tırmalarım ona göre
__________________ asi,hırçın,hür,asabi,küstah |
| |