| ||||||||||
|
Buluşmalarımız ve Seminerlerimiz ve İstanbul Buluşmaları 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Resim falan koyacaklarını zannetmiyorum ben siteye... Ser verirler sır vermezler artık... Neysssehhhh......
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İstanbul Buluşmaları telkin cd indir izle İstanbul İstanbul Buluşmaları nerededir kimdir İstanbul Buluşmaları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İstanbul Buluşmaları hipnoz İstanbul Buluşmaları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İstanbul Buluşmaları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İstanbul Buluşmaları kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #161 (permalink) |
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Resim falan koyacaklarını zannetmiyorum ben siteye... ![]() Ser verirler sır vermezler artık... Neysssehhhh... ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #162 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tesekkür: 712
521 Mesajinıza toplam 2,173 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() koyamazlar ki koyamazlar ki ![]()
__________________ ![]() Karnımı besliyorum |
![]() | ![]() |
![]() | #163 (permalink) |
Redflowers ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Arkadaşlar daha tam 1 hafta var buluşmaya.Geç kalmış sayılmazsınız.Çıkın çıkın gelin yaw.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |
![]() | ![]() |
![]() | #164 (permalink) |
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b> ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: Earth
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ben yanıma fotoğraf makinemi almayacağım 3 -5 gb kartı doldurmayacağım ve buraya eklemeyeceğim. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Hücresel seviyede attığın her tohum, yeşerecektir. Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler< Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın. |
![]() | ![]() |
![]() | #165 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tesekkür: 10
16 Mesajinıza toplam 86 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Keşke ben de olabilseydim aranızda ![]() ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #166 (permalink) | |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tesekkür: 712
521 Mesajinıza toplam 2,173 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
22 haziran pazar günü benim için günde 25 saat ders çalışmam gereken bir gün. sınava bir hafta kala değil şehir dışına çıkmak evden dışarıya çıkarsam arap olayım ![]()
__________________ ![]() Karnımı besliyorum | |
![]() | ![]() |
![]() | #167 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Bulunduğu yer: tekirdağ,Çerkezköy
Tesekkür: 29
269 Mesajinıza toplam 773 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() ayyy bi organizasyon okudum tam 22 hazirana denk geliyooo, keske forumcak katılabilseydik ne güzel olurdu, ben buraya bir ekleyeyimde belki belli mi olur, çoğunluk ne derse o olur, DOMUZ DERESI KANYONU Haftanin Egitimi: Etkili Konusma, Ses Egzersizleri, Yaratici Drama Atolye Calismasi 22 Haziran 2008 Pazar Maksimum Katilimci Sayisi 27 Etkinlik resimlerini incelemek icin: http://picasaweb.google.com.tr/ozlemseller2 http://picasaweb.google.com.tr/ozlemseller Domuz Deresi, Adapazari Pamukova sinirlari icerisinde bulunuyor. Kanyon ici yuruyusumuz, yaklasIk olarak 4-5 saat suruyor ancak manzara muthis. Kanyon yuruyusumuzde, ses nefes ve beden egzersizlerimizi yapiyoruz. Gorkemli kayin agaclari, ve yesille ortulu bu vadi sizi baska bir dunyaya surukleyecek ama biz bir yere kaybolmuyoruz. Doganin tam anlamiyla yerden fiskirdigi, nehirle dag arasina kurulmus, ozellikle ilkbaharda kabarmis debisiyle, coskuyla akiyor ve sizlere "Hos geldiniz" diyor Domuz Deresi. "Hos bulduk" diyerek atolye calismamiza basliyoruz. Calismalarimizi bitirip yemegimizi yiyor ve gezimize devam ediyoruz. Orman, bitki cesitliligi bakimindan degisIk turler icermekte ve guzel manzaralar olusturmakta. Domuz Deresi'nin sesi ve serinliginin doldurdugu havayla yuruyus zevkimizi tatmin ediyor, koy icinden irmaga kavusan derenin kaynagina cikiyoruz. Marmara'nin dogusunda yer alan ve Sakarya Vadisi'nin yarattigi hava akimlarinin etkisinde olan Domuz Deresi onemli bir iklime sahip. Meteoroloji raporlarinda sIklikla sozu edilen Marmara Bolgesi hava tahmini, sanki bu guzel cografyaya icin yapilmis; "Marmara Bolgesi parcali bulutlu, dogusu yagisli." Domuz Deresi'nde daima pus var... Yonetenler: Ozlem Seller, Nalan Celiker, Mesut Inan Etkinlik Tarihi: 22 Haziran 2008 Pazar Tahmini Varis Suresi:2,5 saat 1-Ucrete Dahil Hizmetler: Ulasim, koy kahvaltisi (peynir, recel, tereyagi, bal, yumurta, zeytin, sogus domates ve limitsiz cay), ogle yemegi (sucuk barbeku, kola, fanta, kozde biber, domates ve gofret). Abelya Turizm profesyonel rehberlik hizmetleri dahildir. Hizmet Bedeli 1 :75 YTL+ KDV 2-Ucrete Dahil Hizmetler: Ulasim, koy kahvaltisi (peynir, recel, tereyagi, bal, yumurta, zeytin, sogus domates ve limitsiz cay), Abelya Turizm profesyonel rehberlik hizmetleri dahildir. Hizmet bedeli 2: 60 YTL + KDV (oglen yemegi almayacak olanlar icin) Not: Egitim, Gelisim Atolyesi'nin katilimcilarina hediyesidir. Katilimcilara sertifika verilecektir. Cok soru geldi etkinlikten once carsamba gunune kadar KK gecerlidir. Hareket Yer ve Saatleri: 08.05 Kadikoy Evlendirme Dairesi Onu 07.45 Taksim AKM Onu 07.30 Incirli Omur Plaza Karsisindaki Otobus Duragi veya guzergahta sizin belirleyeceginiz yerler. Kayit ve Rezervasyon: Etkinlik icinde egitimde olmasi nedeniyle yer sinirlidir. Yer bittiginde rezervasyonlar kapatilacaktir. Ucreti, Garanti Cumhuriyet Cad. Subesi 667 01 66 Ozlem Seller adina yatirip, info@gelisimatolyesi.com adresine isim ve gsm numaranizi ileterek ya da 0212 256 00 22 numarali telefonumuzdan arayarak bilgi verebilirsiniz. Gezi, Abelya Turizm tarafindan organize edilmektedir. Tursab Belge No: A-3781 DOGA YURUYUSLERINDE GEREKLI MALZEMELER: 1. Rahat, daha once mutlaka giyilmis, bilegi saran yuruyus botu ve yedek bir ayakkabi alinmali. 2. Ic giyiminiz inceden kalina olmali ve kolay giyilip cikarilabilen rahat pamuklu giysiler tercih edilmeli. 3. Aksam tur donusu havanin serin olabilecegi dusunulerek kazak, polar vb. kiyafetler alinmali. 4. Koruyucu krem, fotograf makinesi, pil ve yeteri kadar yedek film, gunes gozlugu getirilmeli. 5. Gezilerimizde zamanin onemli oldugunu unutmayiniz. Rehberlerimizin belirttigi yerler haricinde yurumeyiniz. 6. Yedek giysi ve ayakkabi, corap ayri bir pakete konulacak, yuruyus esnasinda arabada birakilacaktir. 7. Lutfen ayak bileginizi sarmayan, islak ve gevsek zeminlerde kayan spor ayakkabilarini tercih etmeyiniz. 8. Doga gezilerinde kulotlu corap giymemenizi ve parfum kullanmamanizi oneriyoruz. 9. Yuruyus gezilerimizde sort ve kisa kollu ust giysi giymemenizi oneriyoruz. 10. Grup rehberi grubun guvenligi icin gerekli gordugu durumlarda parkur degisIkligi yapma hakkina sahiptir. 11. Grup halinde hareket etmek zorunda oldugumuzu unutmayiniz. Kendi basiniza hareket etmeyiniz. 12. Bireysel davranislarin daima risk tasidigini unutmayiniz. Yuruyus esnasinda sessiz olunuz ve rehberin uyarilarina uyunuz. dimiii, valla kışkırdım bunu okuyunca, hep beraber çok süper olurdu, zati bu sıralar kendimi aşmış durumdayım, neden olmasın deyip duruyorum hayata, dimiiii
__________________ Neoglance Derneği -nurhanza |
![]() | ![]() |
![]() | #168 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Tesekkür: 0
88 Mesajinıza toplam 212 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Teo sen evden çıkma aman zaten güneş var cenciye dönersin:))) ya nurhanza baci isteyen olursa gidebilir ama bu saatten sonra rotayı dereye çevirmek zor olmazmı yahu:)) ya burda birileri şişmanlıktan bahsetmişler yahuuu beni geçemezsini 1..10 bahse girerim:)) oy bi kaza olmadan toparlansaydık :)) ben şimdi üsküdardan yazıyorum yinede en uygun herkesin rahat bulabileceği yer"fethipaşa korusu"kime sorsanız size yeri tarif ederler isteyen otobüse biner ikinci durakta tam kapısında iner..ya ikinci durakmıydı? dusun ![]() ben çoğunlıkla yürüyoruuum..:) tabi yinede son karar şimaniğe ait olsun kızkulaesine gitmek isterse oda olur ama biraz sanırım fiyatlı biyer olur duyduğuma göre gidenlerin yalancısıyım:)) |
![]() | ![]() |
![]() | #169 (permalink) |
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b> ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: Earth
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() fethipaşa korusu pazar günleri çok kalabalık olur. hatta oturabilmek için yer bulamayabiliriz. eğer aynı yerden bahsediyorsak. ![]()
__________________ Hücresel seviyede attığın her tohum, yeşerecektir. Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler< Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın. |
![]() | ![]() |
![]() | #170 (permalink) |
Redflowers ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Mümkünse sessiz sakin bir yer olsun.Herkes ne konuştuğunu duysun.Geçen seferkı gibi baş ağrısıyla dönmeyelim eve.Geçen buluşmada konuşmaları duyamadığım için(!)sohbetlere katılamamıştım.Bu sefer hem daha kalabalık oluyoruz.Ortam sessiz sakin olsunda gerisi boş. Mümin.Okan kokoreçide araya sıkıştırmışsın gözümden kaçmadı.Sabahtan beri yaptığın iştah açıcı eziyetlerine bir son ver lütfen ![]() Yoksa işkembeydi kokoreçti çok masrafa girersin benden söylemesi.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Buluşmalarımız ve Seminerlerimiz ve İstanbul Buluşmaları 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Resim falan koyacaklarını zannetmiyorum ben siteye... Ser verirler sır vermezler artık... Neysssehhhh......
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İstanbul Buluşmaları telkin cd indir izle İstanbul İstanbul Buluşmaları nerededir kimdir İstanbul Buluşmaları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İstanbul Buluşmaları hipnoz İstanbul Buluşmaları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İstanbul Buluşmaları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İstanbul Buluşmaları kuantum düşünce kitap haberi