![]() |
22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... arkadaşlar hayal ablamla konuştum...eğer sizler içinde uygunsa 22 haziran günü istanbulda bulunucaz..(bir manimiz olmazsa...) wave hem sizlerle tanışmak sohbet etmek hemde biraz istanbul havası almak istiyoruz... blissy blissy ne dersiniz...uygunmudur.... ttli3 |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... Ya bu bana yapılır mı?o tarihlerde Ankara'da olucam ben. 88a |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... Alıntı:
yani ankara toplantısı öncelikteyse... b456 sorun değil önemli olan her kese uygun büyük bir forum toplantısı düzenliyebilmek...ben hepimizin katılabilceği ve hepinizle tanışabilceğim bir toplantı olmasını diliyorum... |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... 22 haziran tamamdır hismiley ajandama not edilmiştir 956k ben varım k8908 k8908 |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... 22 haziran pazar günü demişsin zaten, 22 haziran hangi güne geliyor diye takvime baktım nasıl okuyosam artık y789 Alıntı:
|
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... Merhaba suzzy... hismiley Yahu şu toplantıyı bari Ankarada falan yapında ben de gelebileyim. Anakara yakın. Konyadan 3 saat. Ama İstanbul çok uzak kalıyor malesef... sigrt56 Hatta buyurun gelin bir de burada yapalım...Mevlanayı da gezmiş olursunuz... smiliyface Hep aynı yerlerde toplanmayın... super |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... blissy blissy blissy blissy blissy ayyyy ne güzellllll s456 s456 s456 çok sevindim yaaaa uygun olursam bende gelebilirim sizlerle tanışmayı çok istiyorum 789569 789569 789569 789569 partysmiley partysmiley partysmiley partysmiley |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... istanbullular bizi istemiyor suzyciğim, hih33 hih33 hih33 baksana tık yok geçen sefer toplananlardan. hih33 hih33 hih33 .biz ankaraya gidelim istersen aa34 yok ben en iyisi karsa falan gideyim, gerçi karslı hiç üyemiz yok herhalde..neyse canım bulurum ben bi yer.. hih33 hih33 |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... hayal teyzem sizde edirneye gelin bekleriz sizi buralara tender45 tender45 tender45 tender45 başımızın üstünde yeriniz var kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı... Alıntı:
naapsakki...onlarımı buraya çağırsak... dusun yada biz kuzu kuzu gene ( çok toplanmışız gibi..) izmirdemi toplansak... dlckrn |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:14 PM. |