18-03-2009, 09:44 PM
|
#32 (permalink)
|
Tesekkür: 25
15 Mesajinıza toplam 186 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Alıntı: redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Reiki eğitimi ile ilgili olarak forumumuz katılımcılarından gelen talepler doğrultusunda bu konuda da kendimizi en iyi şekilde ifade edebilmek için ayrı ayrı bilgilendirmelerde bulunmak yerine tek başlıkta görüşlerimizi paylaşabileceğimizi düşündük.. Aşağıda yazacağım bilgiler benimde kendisinden eğitim aldığım sevgili Shamanic in ders programına aittir.. Reiki 1 Reiki tarihçesi ve genel bilgiler.. Reiki nedir ve nasıl kullanılır.. Reiki eğitimi nedir ve hangi aşamalardan geçilir Reiki etiği Reiki prensipleri İçimizdeki şifacı Aura nedir chakralar ve enerji sistemi nedir, nasıl çalışıyor Kendine şifa vermek için kullanılan el pozisyonları, Başkasına kısa ve uzun şifa vermek için el pozisyonları Japon Reiki Teknikleri Tanden i bulmak Gassho, Reiji-Ho, Chiryo, Kenyoku, Joshin Kokkyu-,ho Reiki 2. seviye
İkinci aşama eğitimde kişi sadece yakından dokunarak değil aynı zamanda uzaktan şifa gönderme yöntemlerini öğrenerek reikinin üç sembolüne insiye edilir.. böylelikle reiki ile birlikte zaman ve mekan kavramlarından özgürleşerek geçmiş ve gelecekte şifalandırılabilir..
Eğitimin içeriği ; Reiki 1 sınavı aura ve çakralara ait çalışmalar reiki nin 3 önemli sembolü sembollerin kullanımı Uzağa ve geçmişe – geleceğe şifa göndermek Hedeflerimize ulaşmak için reiki yi nasıl kullanırız.. Problemlerimizin nedenlerinin farkına vararak şifalandırmak Mekanlarımızı negatif enerjilerden temizlemek, Kendimizi, eşyalarımızı ve sevdiklerimizi koruyabilme yöntemleri, Bolluk ve bereketi hayatımıza getirebilmek Şifa gücümüzü arttırabilme teknikleri Byosen reikan – ho Nentasu – ho Jakikiri joka –ho shuchu reiki renzoku reiki reiki mawashi hatsurei - ho uchite chiryo gibi farklı japon reki teknikleri katılımcılara sertifika verilecektir.. her iki eğitim içinde 21 günlük süre içerisinde insiyasyonlu başka bir eğitim almamış olmanız gerekir.. seminere katılım 15 kişi ile sınırlı olacaktır. | Katılım şartlarını yazarmısınız? teşekkurler.. |
| |