![]() |
Allah' ım ben de orada olmak istiyorum o gün! Nasılsa bir şey çıkacak ve gidemeyeceğim düşünce kalıbımı terketmeyi seçiyorum. Seçmem lazımdunk56 |
arkadaşlar ben izmir seminerine katıldım .çok zenginlikler güzellikleri yaşantımıza çektik istanbul seminerine de katılıcam muğladan sevgiler |
Alıntı:
Arkadaşlar küçük bir hatırlatma yapmak istedim mesaj geri sayfalarda kaldığı için. Katılımda bulunmak istiyorsanız lütfen ilgili formu doldurup bana özel mesajla ya da seminer@hayatimdegisti.com adresini kullanarak bilgileri mail olarak gönderin. Sevgiler. actionsmile |
Bu seminere katılmayı istiyorum.Beni de listeye eklerseniz sevinirim.Nick im fgfg.Ben 2 kişi geleceğim.Sevgiler...Funda Giray:)) |
merhabaaa! kısa bir aradan sonra tekrar döndüm aranıza:) değişimle meşguldüm biliyor bazılarınız;) İzmir seminerinde tanışmıştım sizlerle ve 1 ay içinde neeleer neler oldu:)) hepsini aktaracağım size fakat şu an zaman bulamıyorum, zaman yaratıp hikayemi paylaşacağım. İstanbul'a taşındım ve kendi kanatlarımla uçmanın zevkini yaşıyorumm!!!... hepinizee kocamannn kucak dolusu sevgileerr; içinde avuç avuç cesaret, umut, şevkat ve bolluk da var ! |
slm arkadaşlar ben çok yeniyim düşncelerin gücünde inanıyorum.haytımı deiştirmek için nerden başlamalyım.herkese mutluklar. |
Alıntı:
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz..vien1 Hayatınızı değiştirmeye "Ego güçlendirici" ve "Suçluluk duyguları" telkinlerini dinleyerek başlayabilirsiniz..İstediğiniz versiyonu dinleyebilirsiniz,hepsinde içerik aynıdır.. Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri Ayrıca rehber bölümümüzde aradığınız pekçok sorunun da yanıtını bulacaksınız.. Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri Bilinçaltı konularını fırsat buldukça incelerseniz çok yararlı bilgiler edinebilirsiniz.. Bilinçaltının Bilinmeyenleri - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri 19 Nisan'da İstanbul'da yapılacak olan seminerimize de katılmanızı şiddetle tavsiye ediyorum..Eft,sedona,deap peat ve daha pekçok konuda önemli isimlerden birebir faydalı bilgileri uygulamalı öğrenebileceksiniz..Bu konu başlığında gerekli bilgiler mevcuttur.. Sevgiler..actionsmile |
Cevap: 19 Nisan İstanbul Semineri :) Kesinlikle katılacagım. Bundan onceki seminere katılamamıstım. Ama bu seminere kesin katılıyorum. Benden istediginiz bilgiler nelerdir.... |
Cevap: 19 Nisan İstanbul Semineri :) Merhaba Ays13 Sizden istediğimiz bilgileri aşağıda veriyorum. 19 Nisan da görüşmek üzere. Mecburi olanlar 1. Adınız ve Soyadınız 2. Telefon numaranız 3. Mail adresiniz 4. Siteye üye iseniz nickiniz Mecburi olmayıp, isteğe göre doldurulacak alanlar Meslek Şehir Telkinleri dinlediniz mi etkiler neler oldu ? Eft (Duygusal Arınma) tekniğini duydunuz mu? Yaşamınızda bolluk bereket ile ilgili dirençler var mı? Kuantum denilince aklınıza ne geliyor? Seminerden beklentileriniz? Seminerde en çok ilginizi çeken konular sıra ile belirtiniz(Telkinler,eft ,deep peat ,sedona,bolluk bereket,iki nokta) Hedefleriniz ve görüşleriniz Sevgiler. İrtibat: seminer@hayatimdegisti.com Telefon: 0539 559 64 22 |
Cevap: 19 Nisan İstanbul Semineri :) slm ben de mersinde açılmasını bekliyenlerdenim.İnşallah sayımız artarda mersinde de olur. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:52 PM. |