Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İstanbul Seminerleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/istanbul-seminerleri/)
-   -   19 Nisan İstanbul Semineri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/istanbul-seminerleri/227217-19-nisan-istanbul-semineri.html)

Bilge İnan 15-03-2009 03:31 PM

Allah' ım ben de orada olmak istiyorum o gün! Nasılsa bir şey çıkacak ve gidemeyeceğim düşünce kalıbımı terketmeyi seçiyorum. Seçmem lazımdunk56

PEMBE YETİŞEN 20-03-2009 08:38 PM

arkadaşlar ben izmir seminerine katıldım .çok zenginlikler güzellikleri yaşantımıza çektik istanbul seminerine de katılıcam muğladan sevgiler

Belgin ∞ 21-03-2009 12:14 AM

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 311011)

Ayrıca arkadaşlar özel bir ricam var sizlerden. Bana özel mesajla yada mail yoluyla;

Mecburi olanlar

1. Adınız ve Soyadınız
2. Telefon numaranız
3. Mail adresiniz
4. Siteye üye iseniz nickiniz

Mecburi olmayıp, isteğe göre doldurulacak alanlar

Meslek
Telkinleri dinlediniz mi etkiler neler oldu ?
Eft (Duygusal Arınma) tekniğini duydunuz mu?
Yaşamınızda bolluk bereket ile ilgili dirençler var mı?
Kuantum denilince aklınıza ne geliyor?
Seminerden beklentileriniz?
Seminerde en çok ilginizi çeken konular sıra ile belirtiniz(Telkinler,eft ,deep peat ,sedona,bolluk bereket,iki nokta)
Hedefleriniz ve görüşleriniz

bu şekilde numaralandırarak bilgileri vermeniz gerekmekte. Seminer yerimiz en kısa zamanda duyurulacaktır.

Eğitimcilerimiz:
1.Atakan Sönmez- Nlp Practitioner & Subliminal Expert
2.Abdullah Canıtez- Kişisel Gelişim Uzmanı
3. Mümin Okan- 2 nokta
4.Özlem Şahin- Reiki & Spiritual Healing Master

Sevgiler

Arkadaşlar küçük bir hatırlatma yapmak istedim mesaj geri sayfalarda kaldığı için. Katılımda bulunmak istiyorsanız lütfen ilgili formu doldurup bana özel mesajla ya da seminer@hayatimdegisti.com adresini kullanarak bilgileri mail olarak gönderin.

Sevgiler. actionsmile

fgfg 22-03-2009 10:39 PM

Bu seminere katılmayı istiyorum.Beni de listeye eklerseniz sevinirim.Nick im fgfg.Ben 2 kişi geleceğim.Sevgiler...Funda Giray:))

sedefli 23-03-2009 10:28 AM

merhabaaa! kısa bir aradan sonra tekrar döndüm aranıza:)

değişimle meşguldüm biliyor bazılarınız;) İzmir seminerinde tanışmıştım sizlerle ve 1 ay içinde neeleer neler oldu:)) hepsini aktaracağım size fakat şu an zaman bulamıyorum, zaman yaratıp hikayemi paylaşacağım. İstanbul'a taşındım ve kendi kanatlarımla uçmanın zevkini yaşıyorumm!!!...

hepinizee kocamannn kucak dolusu sevgileerr; içinde
avuç avuç cesaret, umut, şevkat ve bolluk da var !

catikati 23-03-2009 11:27 PM

slm arkadaşlar ben çok yeniyim düşncelerin gücünde inanıyorum.haytımı deiştirmek için nerden başlamalyım.herkese mutluklar.

yeni bir hayat 24-03-2009 12:17 AM

Alıntı:

catikati Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 337025)
slm arkadaşlar ben çok yeniyim düşncelerin gücünde inanıyorum.haytımı deiştirmek için nerden başlamalyım.herkese mutluklar.

Merhabalar,t678

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz..vien1

Hayatınızı değiştirmeye "Ego güçlendirici" ve "Suçluluk duyguları" telkinlerini
dinleyerek başlayabilirsiniz..İstediğiniz versiyonu dinleyebilirsiniz,hepsinde içerik aynıdır..

Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

Ayrıca rehber bölümümüzde aradığınız pekçok sorunun da yanıtını bulacaksınız..

Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

Bilinçaltı konularını fırsat buldukça incelerseniz çok yararlı bilgiler edinebilirsiniz..

Bilinçaltının Bilinmeyenleri - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

19 Nisan'da İstanbul'da yapılacak olan seminerimize de katılmanızı şiddetle tavsiye ediyorum..Eft,sedona,deap peat ve daha pekçok konuda önemli isimlerden birebir faydalı bilgileri uygulamalı öğrenebileceksiniz..Bu konu başlığında gerekli bilgiler mevcuttur..

Sevgiler..actionsmile

ays13 02-04-2009 10:26 AM

Cevap: 19 Nisan İstanbul Semineri :)

Kesinlikle katılacagım. Bundan onceki seminere katılamamıstım. Ama bu seminere kesin katılıyorum. Benden istediginiz bilgiler nelerdir....

Belgin ∞ 02-04-2009 01:43 PM

Merhaba Ays13

Sizden istediğimiz bilgileri aşağıda veriyorum. 19 Nisan da görüşmek üzere.

Mecburi olanlar

1. Adınız ve Soyadınız
2. Telefon numaranız
3. Mail adresiniz
4. Siteye üye iseniz nickiniz

Mecburi olmayıp, isteğe göre doldurulacak alanlar

Meslek
Telkinleri dinlediniz mi etkiler neler oldu ?
Eft (Duygusal Arınma) tekniğini duydunuz mu?
Yaşamınızda bolluk bereket ile ilgili dirençler var mı?
Kuantum denilince aklınıza ne geliyor?
Seminerden beklentileriniz?
Seminerde en çok ilginizi çeken konular sıra ile belirtiniz(Telkinler,eft ,deep peat ,sedona,bolluk bereket,iki nokta)
Hedefleriniz ve görüşleriniz

Sevgiler.

İrtibat: seminer@hayatimdegisti.com
Telefon: 0539 559 64 22

mg45 04-04-2009 05:45 PM

slm ben de mersinde açılmasını bekliyenlerdenim.İnşallah sayımız artarda mersinde de olur.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:52 PM.