![]() |
Cevap: 19 Nisan İstanbul Semineri baktım bensiz tadı tuzu olmayacak o seminerin ama ben seminer harici geliyorum zeynepp sende gel redflowers geliom bak ona göre şaman tel ederim zamanını öğrenirim ben vallaa çaylar senden atakan kokoreçte senden metin06 şövalyem sevincli serpil sizde geliosunuz dimi |
Cevap: 19 Nisan İstanbul Semineri Gidecek olan arkadaşlar çok şanslısınız.ben Ankara seminerine gidememiştim.İstanbul'a kesin geliyordum.Ama 19 nisan da veli toplantımız olduğu için gelemeyeceğim. İzin alamadım.hatta siteye tarihi değişir mi acaba? diye mail bile atmıştım. Çok üzgünüm. Sanırım İstanbul'da uzun bir süre de olmayacakmış zaten... Bana İstanbul daha yakındı. Neyse çok çok çok arzu etmeme rağmen kısmet değilmiş gerçekten....Giden arkadaşlar sonra yazarsınız yaşadıklarınızı buraya bizde okuyup teselli oluruz:))) herkese sevgiler...... |
Cevap: 19 Nisan İstanbul Semineri Bağlantı adresine mail gönderemiyorum..ve sevgili redflowers size özel mesaj attım.. |
Cevap: 19 Nisan İstanbul Semineri merhabalar elimde olmayan sebeplerden dolayı pazar seminerine katılamıyorum sonana kadar bekledim belki sonuç değişir diye ama nafile inşallah bir daha ki sefere. |
Cevap: 19 Nisan İstanbul Semineri geliyorum pisimbat görüşürüz orda.. |
Cevap: 19 Nisan İstanbul Semineri ağla2emb2388a |
Cevap: 19 Nisan İstanbul Semineri Merhaba arkadaşlar. Ben daha önceki İstanbul seminerine katılmiştım. Muhteşem di. Bu seminerede katılmayı çok istiyordum. Hem bilgilerimi tazelemiş, hem de aynı havayı birkez daha solumuş olurdum. Küçük bir operasyon geçirdim. Son ana kadar belki diye, bekledim. Ama malesef katılamıyorum. Yüreğim ve beynim sizde, bedenim burada. Hepinize sevgilerimi yoluyorum. kiss3 kiss3 kiss3 |
Cevap: 19 Nisan İstanbul Semineri gene bilgi dolu harika dostlukların pekiştiği muhteşem bir seminer daha...ttli3 yanınızda olabilmeyi sizlerle o muhteşem ortamı o tatlı heyecanı paylaşabilmeyi çok ama çok isterdim...http://www.look.yeah1.com/albums/use...43860/a099.gif kendim yanınızda olamasamda gönlüm sizlerle...seminerde eğitim verecek tüm arkadaşlarıma gönülden başarılar diliyorum... ve seminere katılımda bulunan sevgili dostlarımızı böyle güzel bir eğitimi alarak bilgi dağarcıklarını besleyip pekiştirdikleri için tebrik ediyorum...super başarı sağlık bolluk ve bereketimiz daimi olsun...kiss3 hepinize sevgiler..actionsmile |
Cevap: 19 Nisan İstanbul Semineri Son gün, son düzenlemeler de bugün bitti. Yarın harika bir seminerde görüşmek üzere. 956k Arkadaşlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim eğitimcilerimiz ve kendi adıma. Sizlerin o güzel enerjisini tüm gün hissedeceğimizi biliyorum. Sevgiler. |
Cevap: 19 Nisan İstanbul Semineri ben de katılamayacağım ama bütün iyi dileklerim sizinle, umarım beklediğinzden ve istediğinizden çok daha mükemmel geçer..sevgiler.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:47 AM. |