24-07-2009, 09:57 AM
|
#14 (permalink)
|
Redflowers
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: 2 Ağustos 2009 Pazar İstanbul'da Hayatlar Değişiyor Alıntı: intercool Nickli Üyeden Alıntı
Selamlar Atakan Bey;
Antalya seminerinden sonra Adana'da seminer olacak demiştiniz. Kaldı mı yoksa? | Merhaba, Adana seminerimiz bir süre ertelendi. Gerekli katılımcı sayımıza ulaştığımız zaman sözümüzü tutacağız :) Alıntı: enamel Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba Atakan Bey,
Bende aranıza yeni katıldım geçen yılki üyeliğimden sonra oldukça aravererek. Şu an ego ve suçluluk teklinlerini dinliyorum. Ben İStanbul da oturuyorum 2 Ağustos ta vereceğiniz seminere katılmayı çok arzu ederim. Fakat yolun bu kadar başındayken ve bir alt yapıya sahip değilken bu seminerden nasıl yararlanabilirim. Ya da öncesinde yapmam gereknler nelerdir? YArdımızın için şimdiden teşekkür ederim. | Merhaba enamel,
Seminerimize katılmak için konular hakkında önceden bilgi sahibi olmanız gerekmiyor, bizim amacımız sizleri bu konularda bilgilendirerek neler yapmanız gerektiğini naçizane anlatmak. Eğitimcilerimiz anlattıkları konularda profesyonellerdir, konuları detaylı bir şekilde anlatacakları için gerekli alt yapıyı kendileri sağlayacaklardır.
Sevgiyle.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |
| |