Bilinçaltina Bilinçli Yolculuk: Hipnoterapi ile değişimi başlatın.
“Ben psiko-somatik bir gezegenin hipnoza uğramış yurttaşıyım” der Richard Bach.
Bu günümüzü geçmişin izleriyle bilinçsizce hipnoza soktuk...
Peki; Yarınımıza sahip çıkmak için, aynı gücü şimdi bilinçli olarak kullanmaya var mısınız?
Ayın konusu: Zenginlik Bilincini Geliştirmek.
“Çalışmalarım sırasında keşfettiğim şeylerden biri insanların problemlere cok hızlı bir şekilde sahip olmasıdır. Tek bir kötü kaza sonrasında insanlar araba sürme korkusu edinirler. Bir kere arılar içine düşen biri arı fobisine sahip olur. Eğer insanlar korku sahibi olmayı kısa bir süre içinde öğrenebiliyorsa başka bir şeyi öğrenmeleri de çok zaman almamalıdır, bu yüzden benim tercihim her zaman bir şeyi yapmanın hızlı bir yolunu bulmak üzere başka bir yaklaşım kullanmak olmuştur.” Richard Bandler
Teorik bilgileri edindik şimdiki uygulama ve gerçekleştirme zamanı!
Bu seminerde öğrenecekleriniz;
Sorunlarınıza çözüm üretebilmeniz ve kendinizi geliştirip değiştirebilmeniz için bu eğitim sayesinde; Kendi düşünce kalıplarınızı, bu düşünceler doğrultusunda nasıl bir hayat sürdürdüğünüzü göreceksiniz. Hedeflerinize ulaşmak için bu güne kadar kullandığınız rutin düşünce sistemlerini değiştirip, yeni bir yaşam haritası belirleyeceksiniz.
Yaşam teorik bilgilerden oluşsaydi eğer yaşam olmazdi. Yaşamın doğası, bilginin pratiğe geçmiş halidir. Bu eğitim, yaşamlarınızda nasıl "gerçek değişim" yapabileceğinizi gösterecektir. Bu sayede mucizeleri yaratan zihninizin gücünü fark edecek ve yeni bir yaşama sahip olabileceksiniz.
1) Bilinçaltındaki zenginlik blokajlari nasıl temizlenir?
2) Bolluğu bereketi yaşama çekebilmek için maddesel ve siprituel uygulamalar nelerdir?
3) Nefes ve maddi kazanç arasindaki bağlanti
4) Kâinat bize bolluk ve bereket enerjisini nasıl aktariyor
5) Refah içerisinde yaşamak için uygulanması gereken kurallar nelerdir
6) Sözlerin gücü
7) Bolluk – bereket için nefes terapisi
8) Hipnoterapi teknigi ile zenginlik bilinci kodlaması
Bu seminerin önümüzdeki bir ay içerisinde İstanbul’da tekrarı olmayacaktır.
Yerinizi şimdiden ayırtmak için aşağıdaki iletişim adreslerini kullanabilirsiniz.
Seminer: Bilinçaltına Bilinçli Yolculuk/ Hipnoterapi
Tarihi: 1 Mayis 2010 Cumartesi
Yeri: Maltepe / İstanbul
Saati: 14.00 - 18.00
Ucreti: 150 tl
Egitmen: Shamanic Ozlem Sahin
Sevgiyle..