![]() |
Ynt: 12 Ekim İzmir Buluşması'na Herkesi Bekleriz :)) Alıntı:
Bayramdan sonra da olabilir. Gönül sohbet ister kahve bahane. super |
Ynt: 12 Ekim İzmir Buluşması'na Herkesi Bekleriz :)) agl34 agl34 agl34 |
Ynt: 12 Ekim İzmir Buluşması'na Herkesi Bekleriz :)) selamlar ablacım önemli olan sizlerle birlikte olabilmek bence birde gerçekten ortalarda bir yerde olmak herkesin ulaşımı kolay yapabilmesi önemli yok servis iyi olsun yemek iyi olsun allah aşkına biz ne için toplanıyoruz? bir simit bile insanın açlığını giderir (tabii acıkıcak olursa:)) senin bahsettiğin iki yerde uygun bence konak civarında olması daha uygun gibi geliyor bana bornovadan gelicek arkadaşlarımız var ya onlar içinde iyi olurdiye düşündüm tabi sizler daha iyi bilirsiniz sevgiler kiss3 |
Ynt: 12 Ekim İzmir Buluşması'na Herkesi Bekleriz :)) henüz eşimle konuşmadım...bu gün konuşucam... b456 bir aksilik olmazsa toplantıya seve seve katılırım... wave taaa istanbullara gitmiş insanız...burnumuzun dibindeki bu güzel organizasyona katılmamak imkansız... siz yeri netleştirin yeter...birde arkadaşlar lüx yada şatafatlı bir yer olması şart değil... onayi rahat ve sakin bir yer olsun yeter...toplantı eğitim tarzında olacağı için belki kızımı bırakabilirim... dusun ama belli olmaz...alma ihtimalimde yüksek... blissy |
Ynt: 12 Ekim İzmir Buluşması'na Herkesi Bekleriz :)) sad456 sad456 sad456 sad456 |
Ynt: 12 Ekim İzmir Buluşması'na Herkesi Bekleriz :)) O gün çalışacağım ama bu toplantıyı kaçırmamak için öğlenden sonra mutlaka izin alacağım,bende sizinleyim smiliyface |
Ynt: 12 Ekim İzmir Buluşması'na Herkesi Bekleriz :)) Hayal ablacım çok iyi düşünmüşsünüz kiss3 bu güzel organizasyonda bilmediğimiz konularda aydınlatacağı için keopsada teşekkür ederim smiliyface buluşma yerinin konak alsancak civarı olması hepimiz için daha uygun olur diye düşünüyorum ve bende geliyorum k8908 k8908 siteyi takip edip forumlarda aktif olmayan bir arkadaşımda gelmek istiyor ben yine kesin yer kararlaştırıldığında size bildiririm art56art56 sevgilerimle kiss3 |
Ynt: 12 Ekim İzmir Buluşması'na Herkesi Bekleriz :)) Her sey yolunda giderse ben de katılmak,sizlerle tanışmak isterim..Artık Kuşadasında yaşıyorum.Yakın sayılırım, bu fırsatı değerlendirmek beni çok mutlu eder. Ada'ya yerleşme aşamasında interneti de anca bağlattık bir müddet kopuk kaldım sizlerden.. Göztepe de kardeşimin evi var.Ben İzmir'i pek bilmem sanirim toplanti yerine beni kardeşim bırakır.. Görüşmek ümidiyle. Sevgiler. |
Ynt: 12 Ekim İzmir Buluşması'na Herkesi Bekleriz :)) Umarim bir gun bende katilabilrim, simdiden sizlere basarili, sevgi dolu, paylasimin bol oldugu bir gorusme dilerim b456 |
Ynt: 12 Ekim İzmir Buluşması'na Herkesi Bekleriz :)) Alıntı:
canım burdaymış benim hanimiş u859 sevincli blissy bıdım sitemizde bişiler yazıyormuş 8977 olur elbet bdım sen burdayken bir istanbul buluşması yaparım ben merak etme sen blook s456 cilgin897 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:00 AM. |