![]() |
Cevap: 24 Mayıs İzmir Reiki 1 Eğitimi Ben birazdan çıkıyorum, bu yüzden gelen özel mesajlarınıza ve maillerinize cevap veremeyebilirim. Konu hakkında bilgi almak isterseniz: İrtibat no: 0539 559 64 22 Yarın görüşmek üzere, Sevgiler. |
Cevap: 24 Mayıs İzmir Reiki 1 Eğitimi aa yaşasınn o zaman:)) ben mutlaka orda olmayı diliyorum. |
Cevap: 24 Mayıs İzmir Reiki 1 Eğitimi sence de azıcık geç kalmamış mısın? t678 |
Cevap: 24 Mayıs İzmir Reiki 1 Eğitimi dün biz oradaydık.... harika ....muhteşem ....olağanüstü....çok güzeldi. özlem hanım harikaydı paylaşımlar müthiş güzeldi.. anlatmak için kelimeler yetmior sanki kendimi yeni aşık olmuş liseli kızlar gibi hissediyorum bu gün hayata yeni başlıyorum yine ve her zaman sana teşekkürler özlemcim. |
Cevap: 24 Mayıs İzmir Reiki 1 Eğitimi canım benim.. benim içinde gerçekten çok güzel bir eğitimdi.. sevgili redflowers başta olmak üzere bu eğitimi güzel hale getiren beyond hotel den müge hn. ve ekibine de sonsuz teşkkürlerimle.. sevgili güllüm sen kardeşin asil.. ve ayşe hn hepiniz muhteşemdiniz.. sevincli görüşmelerimiz ve birbirimizi desteklemelerimiz hızla devam edecek.. her yeni günde sizlerleden birbirinden güzel mutlu haberlerinizi almak dileklerimle.. kiss3 http://img72.imageshack.us/img72/3903/cicek3ay0.gifsevgiler.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:53 PM. |