![]() |
24 Mayıs İzmir Reiki 1 Eğitimi 24 Mayıs 2009 İzmir' de Reiki 1 Eğitimi yapılacaktır. sevincli Aşağıda yazacağım bilgiler benimde kendisinden eğitim aldığım sevgili Shamanic in ders programına aittir.. Reiki 1 Reiki tarihçesi ve genel bilgiler.. Reiki nedir ve nasıl kullanılır.. Reiki eğitimi nedir ve hangi aşamalardan geçilir Reiki etiği Reiki prensipleri İçimizdeki şifacı Aura nedir chakralar ve enerji sistemi nedir, nasıl çalışıyor Kendine şifa vermek için kullanılan el pozisyonları, Başkasına kısa ve uzun şifa vermek için el pozisyonları Japon Reiki Teknikleri Tanden i bulmak Gassho, Reiji-Ho, Chiryo, Kenyoku, Joshin Kokkyu-,ho katılımcılara sertifika verilecektir.. eğitim için 21 günlük süre içerisinde insiyasyonlu başka bir eğitim almamış olmanız gerekir.. Katılımda bulunmak isteyenler konuya yazabilir, bana özel mesajla ulaşabilirler. Eğitimi Veren: Özlem Şahin Reiki Master&Kuantum Yaşam Koçu Seminere katılım 15 kişi ile sınırlı olacaktır. eğitim ücreti : 150 Tl. Eğitim saati : 11:00 / 17:00 arası. Sevgilerle. actionsmile iletişim için:seminer@hayatimdegisti.com kullanınız Mail atamiyorsaniz bu formu kullaniniz Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri - Bize Yazin Seminer Ücreti Banka Havalesi ile:150 tl dir. Kredi Kartı ile Banka Komisyon Farkı Ödeyerek Gitti Gidiyor Üzerinden Taksitle Alabilirsiniz:Reiki Seminerleri (İzmir,Ankara,İstanbul), #17865666 Gittigidiyor.com İrtibat telefon: 0539 559 64 22 |
Cevap: 24 Mayıs İzmir Reiki 1 Eğitimi 24 Mayıs 2009 İzmir Reiki 1 Semineri'ne katılmak istiyorum. Yeri ve zamanı konusunda detaylı bilgi verebilir misiniz ? |
Cevap: 24 Mayıs İzmir Reiki 1 Eğitimi Merhaba Ozanuslu actionsmile Henüz eğitimimizin yapılacağı yer belirlenmedi, Cuma günü katılımda bulunacak olanlara bildirilecektir. Bana özel mesajla ya da seminer@hayatimdegisti.com adresine mail atarak adınızı, soyadınızı ve telefon numaranızı belirtmeniz gerekiyor. Sevgiler. |
Cevap: 24 Mayıs İzmir Reiki 1 Eğitimi Merhabalar bende bu eğitime katılmak çok istiyorum ama eğitimin olacağı saat benim için çok önemli ... Bana eğitim zamanı hakkında bir bigi verebilirseniz, minnettar kalacağım ... Teşekkürler |
Cevap: 24 Mayıs İzmir Reiki 1 Eğitimi iyi günler bende seminere katılmayı düşünüyorum fakat ücretiyle ilgili bilgilenmek istiyorum.Yardımcı olursanız çok sevinirim. |
Cevap: 24 Mayıs İzmir Reiki 1 Eğitimi iyi günler bende seminere katılmayı düşünüyorum fakat ücretiyle ilgili bilgilenmek istiyorum.Yardımcı olursanız çok sevinirim. |
Cevap: 24 Mayıs İzmir Reiki 1 Eğitimi merhaba sevgili dostlar.. son düzenlemeleri de hallederek tüm sorunlarınıza yanıtlarla karşınızdayım.. kiss3 izmir eğitimimiz için yerimiz belli oldu.. sizlerle harikulade bir ortamda buluşmanın heyacanını taşıyorum.. eğitim yeri : hotelbeyond.com Beyond Hotel 1376 Sokak No. 5 Kızılay Caddesi Alsancak - İzmir tel: (0) 232 463 05 85 eğitim saati: 11:00 / 17:30 arası eğitim içeriğimiz ilk mesajda sevgili redflowers tarafından belirtilmiştir.. eğitim ücretimiz : 150 Tl.dir.. irtibat numarası gelecek olan arakdaşlarıma özelden bildirelecektir. eğitim sonunda 100 sayfalık reiki kitabı ve reiki 1 sertifikası verilecektir.. yetiştirmeye çalıştığım 2 süpriz çalışmamı da sunabilirim.. sevincli yetiştiremesemde hafta sonu grubu da dahil tüm öğrencilerime mutlaka ulaştıracağım.. sizlerden ricam sertifikalarınızı hazırlayarak getireceğim için eğitime katılacak olan arkadaşlarımın tam ismini ve soyismini redflowers a bildirmesidir.. pazar günü yaşamımıza ışık getirecek olan bu güzel görüşmede yolu sevgiden geçen yüce ruhlarla buluşmak üzere.. http://www.teachenglishinasia.net/fi...ilies_pond.jpg sevgiyle özlem şahin |
Cevap: 24 Mayıs İzmir Reiki 1 Eğitimi yaa neden istanbulda yok seminer :( |
Cevap: 24 Mayıs İzmir Reiki 1 Eğitimi Kim dedi yok diye sevincli İzmir ve Ankara'nın ardından İstanbul var. Henüz erken diye konuyu açmadım sadece :) |
Cevap: 24 Mayıs İzmir Reiki 1 Eğitimi Bende istanbulda olursa katılmak ıstıyorum.Cok merak edıyorum ve sankı zamanı geldı gıbı hıssedıyorum ıcımden bırseyler sureklı reıkıyı ıtıyor benı.Cok sevındım |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:19 AM. |