| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Uykumda KonuştumYabancı Dil Klubü ve Ritmotrans(Öğreni Fark Yaratın) ve Japonca Odası Uykumda Konuştum Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba ben uykumda konuşan biriyim ve dün uyurken 15 dakika aralıksız japonca konuşmuşum üstelik orjinal aksan ile anadilimmiş gibi normalde ise 3 4 kelimeden fazlasını bilmem bu olay çok iyi hissettirdi birde şunun ingilizce versiyonunu yapsak benim için ilginç bir ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Japonca Odası telkin cd indir izle İstanbul Japonca Odası nerededir kimdir Japonca Odası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Japonca Odası hipnoz Japonca Odası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Japonca Odası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Japonca Odası kuantum düşünce kitap haberi Uykumda Konuştum
buraya bakabilirsiniz konu uzun olduğu için nasıl özetleyeceğimi bilemedim internetten araştırırsanız bir çok kaynak mevcut | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Offline |
23-09-2015, 03:33 PM | #7 (permalink) |
Üsteğmen Üyelik tarihi: Aug 2015
Tesekkür: 231
127 Mesajinıza toplam 188 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Uykumda Konuştum Tamam teşekkür ederim merak ettim inceleyeceğim. Birde bunlar telkin dinler gibi saatlerce mi dinleniyor.
__________________ |
Offline |
23-09-2015, 03:41 PM | #8 (permalink) |
Üsteğmen Üyelik tarihi: Apr 2014
Tesekkür: 77
224 Mesajinıza toplam 332 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Uykumda Konuştum hayır günde bir defa en rahat olduğunuz pozisyonu alıp gözlerinizi kapatıp istediğiniz hayali kurun ben dna mı imgeliyorum vücudumun yenilendiğini vb.. rüyalarım net oluyor iyi hissediyorum sese odaklanıp değişimi imgeleyin burada bir sınır yok bırakın hayal gücünüz su gibi aksın |
Offline |
Bookmarks |
| |
Yabancı Dil Klubü ve Ritmotrans(Öğreni Fark Yaratın) ve Japonca Odası Uykumda Konuştum Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba ben uykumda konuşan biriyim ve dün uyurken 15 dakika aralıksız japonca konuşmuşum üstelik orjinal aksan ile anadilimmiş gibi normalde ise 3 4 kelimeden fazlasını bilmem bu olay çok iyi hissettirdi birde şunun ingilizce versiyonunu yapsak benim için ilginç bir ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Japonca Odası telkin cd indir izle İstanbul Japonca Odası nerededir kimdir Japonca Odası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Japonca Odası hipnoz Japonca Odası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Japonca Odası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Japonca Odası kuantum düşünce kitap haberi