Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Kadınlarla ilgili haberler

Uyarılar

Modern Kadın ve Tasarım Kıyafetler: Blisskiss

Serbest Kürsü ve Kadınlarla ilgili haberler Modern Kadın ve Tasarım Kıyafetler: Blisskiss Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Modern Kadın ve Tasarım Kıyafetler: Blisskiss Gülden Güre Her şey değişiyor, her şey güzelleşiyor... Gündüz giydiğimiz kıyafetimizin üzerine şık bir şal atıp geceye de adım atabiliyoruz. Ya da brunch için gittiğimiz restoranda akşam aynı menüden bir kadeh şarap seçip yanına ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kadınlarla ilgili haberler telkin cd indir izle İstanbul Kadınlarla ilgili haberler nerededir kimdir Kadınlarla ilgili haberler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kadınlarla ilgili haberler hipnoz Kadınlarla ilgili haberler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kadınlarla ilgili haberler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kadınlarla ilgili haberler kuantum düşünce kitap haberi

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-04-2010, 12:23 PM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Modern Kadın ve Tasarım Kıyafetler: Blisskiss

Gülden Güre

Her şey değişiyor, her şey güzelleşiyor... Gündüz giydiğimiz kıyafetimizin üzerine şık bir şal atıp geceye de adım atabiliyoruz. Ya da brunch için gittiğimiz restoranda akşam aynı menüden bir kadeh şarap seçip yanına da peynir tabağı alıp "gece konsepti" yaşabiliyoruz. Her şey değişiyor, her şey güzelleşiyor... Annelerimiz gibi zor topuklu ayakkabılar giymeden de şık olabiliyoruz ya da yıkaması ve ütülemesi dert olan etekleri... Çocukken öyle günler olurdu ki asla odandan çıkmaman en iyisi olurdu çünkü o şık etekler yıkanacak ardından askıyla asılacak, hafif nemliyken alınıp üzerine yemeni konulup ütü basılacak. O sırada annesinden bir şey isteyen çocuğun halini anlatmamak daha uygun olur. Modern çağda her şey gibi bizler de modernleşiyoruz; aslında kadın modernleşmenin en büyük yüzü olarak yaşamda yerini alıyor.

Artık giriyoruz Mango'ya Zara'ya, market hesabı, ihtiyacımız olan t-shirtleri, gömlekleri, etekleri bir anda alıp çıkıveriyoruz; sanki mutfak alışverişine gitmişiz gibi. Kredi kartları sağ olsun, doldurdukça dolduruyoruz ama hal böyle olunca bir süre sonra aynen bizim gibi giyinmiş bir dolu insanla karşılaşıyoruz. Ve bir anda gömleğinizin üstünüzde nasıl durduğunu çok net görüyorsunuz. Üstelik aynaya bakmadan! Böyle kolaylıkların kötü tarafı da bu işte, o sezon aldığınız tüm kıyafetleri aynen birileri de sizin gibi akıl edip kredi kartlarına böldürüp alıveriyor ve ondan sonra Kızılay dağıtmış misali hepimiz, tüm kadınlar bir örnek giyinmeye başlıyoruz. İşte böyle bir dertten muzdaripken, en azından birkaç giysiyi ya da aksesuarı farklı almalıyım diye düşünerek yanıma ev arkadaşımı da alıp Nişantaşı'na doğru yola çıktım.

Teşvikiye Camii'nin arka tarafına geçip orada açılan yeni küçük butiklerin vitrinlerine baka baka dolaştım. (Çünkü ne zaman bu ara sokaklarda dolaşsam muhakkak oradan aldığım bir şeyi en aşağı 10 sene boyunca sadece kendi üzerimde görüyorum.) Dolaşırken vitrinlerde gördüklerimin üzerine, "Ama ben düğüne ya da dünyanın en egzotik restoranına gitmek istemiyorum," demeye başladım. Gündelik, spor ama her an abiyeye dönüşebilecek ve beni anlatacak birkaç bir şey bulmak istiyorum. Üniformam haline gelen beyaz t-shirt'ümü değiştirecek birkaç takı ya da çanta... Adını da koyamıyorum ama benim diğer arkadaşlarımdan farkımı sadece adımla değil de kostümümle de değiştirebilecek detayları arıyordum sanırım.

Teşvikiye Camii'nin arka sokaklarında neler olduğunu tam ezberlemişken karşıma çok hoş bir vitrin çıktı. Ben vitrine doğru yaklaşırken, vitrindeki Audrey Hepburn çantalar da sanki bana doğru koşuyordu. İçeri girdiğimde zafer işaretiyle "Tamamdır," dedim arkadaşıma! Her şeyden birkaç tane üretilen özel t-shirtler, tüm kıyafeti değiştirebilecek enteresan rozetler ve Greta Garbo'lu, Audrey Hepburn'lü çantalar. Evet, hepsini Blisskiss'de buldum. Şirin, küçük bir dükkan ama her şey bir anda dünyanızı değiştirebilecek kadar özel. Ayakkabılar çok şık ve onlardan da çok az var! En çok rozet bölümünde takılı kaldım. Taşlı, eğlenceli, esprili ve kendinizi yansıtabileceğiniz iğneler gerçekten çok özel. Benim bu sevinç çığlıklarımın arasında Blisskiss'in sahibi de doğal olarak çok eğlendi ve başladı dükkandaki her şeyin hikayesini anlatmaya...

Etiketlere baktığınız zaman içinde "Her şey yüzde 100 sevgiyle üretilmiştir" yazıyor. Giyeceğiniz bir kıyafeti daha özel nasıl tanımlayabilirsiniz ki? "Neşeli öpücükler" anlamına gelen Blisskiss, Avrupa ve Amerika'dan ithalat yaparak bu dükkan macerasına atılmış. "Azıcık ürettiğimiz ayakkabı, çanta, kıyafet ve aksesuar" diye adlandırıyorlar sattıkları ürünleri. Azıcığın anlamının hiç bu kadar büyük olabileceği aklıma gelmemişti ne yalan söyleyeyim. Her şeyin bu kadar özel olduğunu düşündüğümüz anda kasadaki son sohbet her şeye noktayı koydu!

Ben ve ev arkadaşım üniversiteden bu yana tam 17 yıldır arkadaştık. Tüm bu yıllar boyunca evlendik, boşandık ve modern zamanın modern yaşama şekli olarak, giderek artan faturalarımızın boyumuzu aşması bahanesiyle yıllar sonra genç kızlar gibi aynı eve çıkmıştık. Ve bunu sadece kendimizin akıl ettiğini düşünüyorduk. Ama Blisskiss'in çıkışında gerçekten bu defa aynada kendimizi görmüştük çünkü dükkanın 2 sahibi de üniversiteden sınıf arkadaşıymış ve onlar da bir boşanma hikayesinin ardından hem aynı eve çıkmışlar hem de Blisskiss'i açmışlar. Modern zamanın en büyük yüzü olan kadınlar boşanıyorlar ve bir erkek gibi tek başlarına yaşamaya tek engel olan ekonomiyi de yine hemcinsleriyle kurdukları işbirliğiyle aşıyorlar! Şehirli kadınlar her şeye rağmen dimdik ayakta duruyorlar ve gerçekten "çocuk da yapıyorlar, kariyer de!" Yaşasın kadın gücü!!!

13 Ağustos 2008

Kaynak: Joy Dergisi

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks