Albay
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Flamenko dansına ilk adım…
Dancentrum Dans Portalı, 7nci yılında, dans temalı etkinlikler, atölyeler ve dans buluşmaları düzenliyor.
12 Şubat 2007, Pazartesi akşamı Yapı Kredi Kültür Sanat Merkezinde İspanyada Carmen de Torresin topluluğunda flamenko kariyerine devam eden eğitmen ve dansçı Asime Can Özözer eğitmenliğinde, flamenkoya yeni başlamak isteyenlere yönelik flamenko tanıtım atölyesi gerçekleştirecek. Katılımın ücretsiz olduğu atölyeye rezervasyon yaptırmak gereklidir.
Flamenko Tanıtım Atölyesi -yeni başlayanlar için
Tarih: 12 Şubat 2007, Pazartesi
Saat: 18.30
Mekan: Yapı Kredi Kültür Sanat Merkezi Sermet Çifter Salonu
Program
Flamenko eğitmeni Asime Can Özözerin kısaca tanıtımı
Film gösterimi [Flamenko - Carlos Saura, 100 dakika]
Flamenko tanıtım atölyesi [60 dakika]
Sohbet/soru-cevap
İçerik
Bu atölye, flamenko dansına yeni başlamak isteyenlere, flamenko müziği, tarihi ve kültürüne ilgi duyanlara yönelik olup, ilgi duyan katılımcılar ile atölye çalışmaları devam edecek.
Amaç
Flamenko dansı ve müziği hakkında katılımcılara genel fikir vermek, en temel hareket ve ritim bilgilerini aktarmak...
El hareketleri
Kol hareketleri
Marcajeler
Llamada
Ayak vuruşları
Palmas [alkış] şekilleri
Ritim egzersizleri
Atölye sonunda katılımcılara flamenko tarihi ve flamenkoda sık kullanılan terimler hakkında yazılı doküman iletilecek.
asime can özözer
2001-2002 dönemlerinde Pera Güzel Sanatlar Akademisinde flamenko dans dersleri veren Asime Can Özözer, Ağustos 2002de, Granadada, büyük usta Mario Maya tarafından kurulan ‘Centro Estudios Escenicosa sınavla kabul edildi ve bu merkeze kabul edilen 5 yabancı dansçıdan birisi oldu. Nisan 2003te, Granada şehrinin en büyük tiyatrosu ‘Teatro Isabel La Catolicada, Mario Maya tarafından sahneye konan ‘Ensayo General isimli gösteride dans etti. Nisan 2004te, Peña Flamenca de Ubriquede [Cadiz, İspanya], Mart, Haziran ve Kasım 2005te, Sala Espacio Meteora ve Asociacion Antiguo de Sevillada [Sevilla, İspanya] flamenko gösterileri yaptı. 2004te yönetmen Ethem Özgüven ile flamenko dansını "f" isimli kısa metrajlı filmine taşıdı ve ortak çalışmaları halen devam etmekte. Temmuz 2004te ise, İstanbul Caz Festivali kapsamında düzenlenen ‘Caz Pazarında tanıtım atölyesi yaptı.
Şubat 2006dan bu yana Carmen de Torres Flamenko Dans Topluluğunda dans eden Asime Can Özözerin İspanyada katılmış olduğu flamenko atölye ve eğitim programından bazıları:
Eva, ‘La Yerbabuena, İspanya, Temmuz 2005/2006
Joaquin Grilo, Jerez, İspanya, Ağustos 2002
Belen Maya, Granada, İspanya, Ekim 2002
Rafaela Carrasco, Granada, İspanya, Aralık 2002
Farruquito, Sevilla, İspanya, Eylül 2000
La Farruca, Sevilla, İspanya, Ocak 2001
Alejandro Granados, Kasım 2002
El Torombo, Sevilla, İspanya, Ocak 2001
Juana Amaya, Sevilla, İspanya, Eylül 2001
Mercedes Ruiz, Jerez, İspanya, Ağustos 2002
Manuel Betanzos, Sevilla, İspanya, 2004-2006
Ayrıntılı bilgi
212.249 10 03-04 - Dancentrum
www.dancentrum.com
dance@dancentrum.com
Rezervasyon
Katılım 20 kişi ile sınırlı olduğundan, katılımcıların rezervasyon yaptırmaları gereklidir.
212.252 47 00 /dahili 503
Kaynak: zennube Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |