08-04-2010, 04:08 PM
|
#1 (permalink)
|
Albay
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Muzaffer Kuşan ın Zayıflama Kampında Ölüm
Doktor Muzaffer Kuşhan ın Polenezköy -deki lüks zayıflama kliniği 19 yaşındaki Dila nın ölümüyle sarsıldı. Türkiye nin tanınmış işadamlarından Ali Dürüst ün yeğeni Dila Kurt 1,5 ayda 15 kilo birden verince kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Bu olay üzerine tüm gözler daha önce de bir Amerikalı işadamının ölümüyle gündeme gelen Kuşhan ın ünlü kliniğine çevrildi.
Polenezköy de bulunan Dr. Kushan s Clinic International iş ve sanat dünyasının ünlü isimlerini de zayıflatıyordu. Spor ve günlük diyetle takip edilen hastalardan biri de GS eski Asbaşkanı Ali Dürüst ün 19 yaşındaki yeğeni Dila Kurt tu. Fazla kilolarından şikayetçi olan Dila çeşitli sağlık kontrollerden geçirildikten sonra beslenme programına alındı.
Aynı anda uzun yürüyüşler ve egzersizlere başlatıldı. Sıkı bir programa tabi tutulan genç kız burada verilen gıdaları tüketti. Belirlenen program çerçevesinde kendisine verilen sabah, öğle, akşam öğünlerini yedi, sıkı bir egzersiz programına alındı. Yoğun tempoya alışık olmayan bünyesi pazar akşamı saat 16.00 da alarm verdi. O gün çok mutlu olan Dila yı annesi, babası ve kardeşleri ziyarete gelmişti. Kız kardeşi Şima ya ders çalıştıran Dila aniden oturduğu yerden yere düştü. Bir anda mosmor olan genç kıza ilk müdahale ailesinden geldi.
Kızlarının kalp krizi geçirdiğini anlayan aile “Doktor†diye bağırdı, fakat artık çok geçti. Dila üç dakika içinde geçirdiği kalp krizi sonucu orada ölmüştü.
Dila yı katil gen öldürdü!
Dila Kurt un ailesi “olay yerinde doktor ve ambulans olsaydı†Dila kurtulurdu derken gözler ünlü diyetisyen Muzaffer Kuşhan a çevrildi. Telefonda görüştüğümüz Kuşhan “Dila sapasağlam bir kızdı. Her türlü kontrolü yapıldı. Havuz kenarında annesi babası ve bütün akrabalarıyla otururken fenalaştı. Benim evim oraya 30 metre camdan gördüm hemen doktor odasına aldık. Kalp masajı, suni teneffüs, oksijen ve elektro şok yapıldı. Maalesef kalp çalışmadı. İnsanı 9 yaşında ve 15 yaşında da yakalayan katil bir gen vardır. Dila yı öldüren de bu katil gendir. Çünkü kız ne hareket halinde ne de başka bir şekildeydi annesi ve babasıyla otururken oldu. 45 günde 15 kilo verdi. Yedikleri ve içtikleriyle alakası yok. Öyle olsaydı onunla aynı yemeği yiyen 60 kişi de ölürdü. Ortalıkta onun kalbinin durmasını gerektiren hiçbir şey yok. Bu adli tıpta otopsiyle belli olacak. Bizim oraya geldiğinde 98 kilo 600 gramdı. Şu anda 85 kilo.â€
Dürüst: Sapasağlam girdi
Şokta olan Ali Dürüst ise şöyle konuştu: “Dila, Kuşhan ın kampına Temmuz un sonunda girdi. Orada bütün kontrollerin yapıldığını söyleyip kampa aldılar. Dün ailesi ziyarete gitmişti. Kardeşine ders çalıştırırken kalp krizi geçirmiş. Onların yanında vefat etmiş. Kalple ilgili hiçbir sıkıntısı yoktu. Zaten oraya kontrol edip alıyorlar. Dila yı da kontrolden geçirip aldılar. Dila oraya sapasağlam girdi. 90 kiloydu. Kısa sürede 15 kilo verdi. Bu hafta son haftasıydı. Okullar açılacağı için kampı bırakacaktı. Herhalde aşırı bir kontrolsüz yüklenmeden dolayı kalp krizi geçirdi.â€
Kuşhan ın kliniğinde bir gün nasıl geçiyor?
* 08:00 tartılıyorsun.
* 08:30 kahvaltı.
* 09:15 Ormanda 7 kilometre yürüyüş
* 11:15 Kont Kuşhan tek tek konuşup eskileri spora yolluyor, yenilere 15 gün sağlıklı yaşam bilgisi veriyor.
* 12:00 Jimnastik salonunda hoca eşliğinde bir saat daha spor.
* 13:30 Öğle yemeği.
Serbest zaman: Kurallara uymak şartıyla dilediğini yapabilirsin. Mümkünse yüz. Çok yüz. Hareket et.
* 16:00 Meyve saati.
* 18:00 Ormanda 7 kilometrelik ikinci yürüyüş.
* 20:00 Akşam yemeği.
21:00 Diyet drink. Kont un özel kokteyli.
24:00 Odalara gidiş.
Merkezinde uygulattığı rejim ve spor sayesinde, 30 yıldır vücut ölçülerini koruduğunu savunan Muzaffer Kuşhan ın, 2005 ve 2008′de yağ aldırdığı ortaya çıktı.. Şu ana kadar yüzlerce kişiyi ağır spor ve 1500 kalorilik sıkı rejim ile zayıflatan ünlü doktorun, kilo vermek için 2 kez liposuction ı (yağ aldırma) tercih ettiği ortaya çıktı.
Kampa katılan ünlüler anlatıyor
İki ayın sonunda hastanelik oldum
Perihan Savaş: Kızımın doğumundan sonra Şişli deki ofisine gittim. Ben kampa katılmadım. Bana verdiği diyet programıyla iki ayda 25 kilo verdim. Ama bunun içinde hiç meyve yoktu. Başında hiçbir tahlil yapılmadı. Aşırı kilo verdim ve iki ay sonunda hastanelik oldum. Yemek yiyemez hatta yemek görünce midem bulanır hale geldim. Panik atak oldum. Doktorlar aşırı kilo vermemden dolayı tüm bunların olduğunu söyledi. Bir buçuk yıl çok ıstırap çektim. Kilo almak için vitamin hapları aldım. Psikolojik tedavi gördüm. Ancak şimdi üstüne gidilen Kuşhan ı medya bu kadar popüler yaptı. Herkesin metabolizması farklı diyet gerektirir. Bu zamana kadar polemik olmasın diye söylemiyordum ama artık ölümler oluyor diye anlattım. Bülent İPEK/MAGAZİN
Bebeğimin mamasını yedim
Oya Aydoğan: Muzaffer Kuşhan ın zayıflama programına ilk kez 1989 yılında oğlunun doğumunun ardından gittim Büyükada daki klinikte 15 günde 9 kilo verdim. Çok az yemek veriliyordu. İnsanlar doymayınca mutfağa girmeye çalıştı. Ancak normal kilidin üstüne bir de sallama kilit takılmıştı, mümkün olmadı. Bir buçuk yaşındaki oğlumu bakıcısı yanıma ziyarete getirmişti. Açlıktan onun mamasını yedim. İkinci kez de 10 yıl önce Polonezköy deki kliniğine gittim. Tabii oraya kimse silah zoruyla sokulmuyor. 15 gün için girdim ama sadece dört kilo verebildim ve 12′nci günde oradan kaçtım.
Dizime iğne yapıp beni zorla yürüttü
Nur Yerlitaş: 1989′da Büyükada daki kampa gittim. Bir gün kahvaltıda dizimde bir ses oldu. Çok canım yanıyordu ama hoca beni ısrarla yürüttü. Ertesi gün ağrı geçmeyince dizime bir iğne yaptı. Bugüne kadar dizimden üç ameliyat geçirdim.
Hiç tetkik yapmadan reçete yazıp yolluyor
Gamze Gözalan (TV de yaptığı bir açıklama): Ben kampa katılmadım ama muayene mağduruyum. Şişman insanlara iğrenç gözüyle baktığını gördüm. Basit bir reçete yazıp gönderiyor. Hiçbir tıbbi tetik yapmıyor. O bir diyetisyen değil. Bu işin psikolojisini bilmiyor.
sabah gazatesi Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |
| |